ווהוווו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2933637,00.html
S sandradee New member 18/6/04 #3 לסגור את באליש? את באליש סגרו מותק יש מלי מזל שאנחנו כבר לא מרכז מו"ס אז אין לי בעיה שיסגרו גם את מלי העיקר שביסלמש ישאר
לסגור את באליש? את באליש סגרו מותק יש מלי מזל שאנחנו כבר לא מרכז מו"ס אז אין לי בעיה שיסגרו גם את מלי העיקר שביסלמש ישאר
2 2troubled New member 18/6/04 #6 לא מקנאה בך יוני יולי אוגוסט סססיייייוווווטטטטט בבאל"יש,תתכונן לשבת מתחת לברז הרבה...
N NAORNAOR21 New member 19/6/04 #7 באלי מאלי????? אולי תסבירו ללא שיריונרים שגם אנחנו נידע מה זה...{אני יודע דבר אחד על שיריון {כי הייתי שיריונר בערך ...}---ביסלש=איכסס}
באלי מאלי????? אולי תסבירו ללא שיריונרים שגם אנחנו נידע מה זה...{אני יודע דבר אחד על שיריון {כי הייתי שיריונר בערך ...}---ביסלש=איכסס}
S sandradee New member 19/6/04 #8 אוי איזה צעירות חשבתי שזה פורום חיילים משוחררים אז כל מי שיש לו חסך באלי"ש= בסיס אימון ליחידות שדה שלימים שודרג בשמו ל מל"י= מרכז-לאומי לאימונים יבשתיים נראה לי?!
אוי איזה צעירות חשבתי שזה פורום חיילים משוחררים אז כל מי שיש לו חסך באלי"ש= בסיס אימון ליחידות שדה שלימים שודרג בשמו ל מל"י= מרכז-לאומי לאימונים יבשתיים נראה לי?!
N NAORNAOR21 New member 19/6/04 #10 sandradee זה לא צעירות... מאיפה אני אמור להכיר את זה?... אני ייתן לך דבר הכי קל את לא תכירי אז למה יישר לתקוף אותי????
sandradee זה לא צעירות... מאיפה אני אמור להכיר את זה?... אני ייתן לך דבר הכי קל את לא תכירי אז למה יישר לתקוף אותי????
S sandradee New member 19/6/04 #9 אוי איזה צעירות חשבתי שזה פורום חיילים משוחררים אז כל מי שיש לו חסך באלי"ש= בסיס אימון ליחידות שדה שלימים שודרג בשמו ל מל"י= מרכז-לאומי לאימונים יבשתיים נראה לי?!
אוי איזה צעירות חשבתי שזה פורום חיילים משוחררים אז כל מי שיש לו חסך באלי"ש= בסיס אימון ליחידות שדה שלימים שודרג בשמו ל מל"י= מרכז-לאומי לאימונים יבשתיים נראה לי?!