ווהוווווו

may90

New member
ווהוווווו

שיר בלינק שבועי? שיר לא לבינק שבועי? סרט השבוע? משפט\בית השבוע?

may90

New member
והופה עונה!

שיר בלינק שבועי? פירסט דייט ווהוו שיר לא לבינק שבועי? bowling for soup-punk rock 101 HIM-wings of a butterfly fall out boy-sugar we're going down סרט השבוע? גריינד משפט\בית השבוע? המממממממממממממממממ...................... אין לי :|

l AdidAs l

New member
גמאת ראית את הסרט הזה?!?!@

מישו בעולם לא ראה אותו?!?!#$%!1111

may90

New member
זה סרט חובה ^^

אבל זה בסדר אני לא ראיתי מדגאסקר... תעני על השאלות!

וויהיייי

|קינדר בואנו|שיר בלינק שבועי? אסטנייה
וגם שטוקלהום סיינדרום
ואמ.. איזי טרג'ט
אה וויולינס ואובייס
נימנימ.. גם גו והיר'ס יור לאטר
טובנו, חרשתי על הדיסק האחרון השבוע.
|קינדר בואנו|שיר לא לבינק שבועי? בלו&ילו של יוזד. הו, שיר יפע. |קינדר בואנו|סרט השבוע? גרינד.
נו, יש שם באם מרג'רה. |קינדר בואנו|משפט\בית השבוע? Should've done something But I've done it enough By the way your hands were shaking Rather waste some time with you להלהלההלהלה...

נאכון!!!!!

ווימן היה שהם רצו ילד ופרסטון היה שהוא רצה לחרבן!!!11 העאהעאהאעהאעהאעהאעהאהעאהאע טירוףףףף. XD

rockistit666

New member
אני 0_0

שיר בלינק שבועי? fuck a dog שיר לא לבינק שבועי? Marilyn Manson -This Is The New Shit סרט השבוע? ג'יי ובוב השקט מכים שנית משפט\בית השבוע? - "יא גוש קקה מושתן" - "יא גוש קקה עם תירס" -" האאאאא" כןן שיחה קצת לא רגילה אבל שווה את זה

sappy song

New member
dude ../images/Emo3.gif

שיר בלינק שבועי? emo שיר לא לבינק שבועי?foo fighters שחכתי את שם השיר... סרט השבוע?יורוטריפ!!! משפט\בית השבוע?"שוב שרפת את השניצלים?!?!"

L i v i

New member
נאמ....נאמפ....טוב , אני אענה..:)

שיר בלינק שבועי?- אממממממ...Feeling this, Go, What's my age again ו- Roller Coaster..:) שיר לא לבינק שבועי? - Elefant: Misfit Jimmy eat world: Get it faster Work Bleed American Sweetness סרט השבוע? ראיתי את טרמינל בסוף שבוע האחרון..סרט יפה:) משפט\בית השבוע? "מי לא שטף כלים??????" - "אההההה...." <--*כולם בורחים* זהו... *_*

l AdidAs l

New member
רק כי מאי מבקשת../images/Emo11.gif

שיר בלינק שבועי? What Went Wrong - הגעתי למסקנה שממש צריך להעריך את השיר הזה!!! [שיט, בזמן האחרון אני מגיעה למסקנות!!!!11 האם זה הגיוני?!?!@!
] שיר לא לבינק שבועי? Yellowcard - Ocean Avenue סרט השבוע? שננננננננה לא ראיתי סרט!!!1;[[ אבל נו, שיהיה הרבע גריינד שראיתי. משפט\בית השבוע? "יערי, יש דברים לפעמים שפשוט...צריך לשמור בראש אתה מבין?
שלא יגיע לפה בכלל..וכמובן שלא לידיים
" תודו שזה לא נשמע טוב

XD

שיר בלינק שבועי: פורסט דייט איי מיס יו פילינג דיס שיר לא של בלינק שבועי: ואטסרניים-גרין דיי וינגס אוף א באטרפלאי-HIM דה גוסט אוף יו -מיי כימיכל רומנס סרט השבוע: תיכון בהיי =) משפט/בית השבוע: -"עוד פחות משבוע לבצפר" -"לאאאאאאאאאא!!!"

אני?

שיר בלינק שבועי? dumpweed שיר לא לבינק שבועי? infatuation סרט השבוע? ממ חח...יורוטריפ? (פשוט הסרט האחרון שראיתי) משפט\בית השבוע? I begin to give in with no hesitaion...can't help my infatuation

למעלה