וודקולוגיה

amperlamper

New member
וודקולוגיה

אוקיי אני בן 17 ואני פה כי אני רוצה להצהיר על האהבה המוחלטת שלי לוודקה.בעיקר קנג`סקייה.אבל נקייה,זה הכי טעים. עוד דבר שאני אוהב זה להסתכל על כל החברים שלי מקיאים ומקבלים הרעלות אלכוהול כי הם לא יודעים לשתות כי הם לא רוסים כמוני. טוב אמרתי.בי

שם

New member
זיו...

כל הכבוד על האיפוק. אלכס או רון כבר היו שוחטים אותו.

alex

New member
שם. למה....

לשחוט ? הבחור מראה נתוני פתיחה מרשימים. האם אתה, בגיל 17 , יכולת לשתות וודקה בלי להקיא ? סחתיין עליו. וחוץ מזה אני שוחט רק כאלה שקוראים לי אלקס .

alex

New member
ועוד חוץ ....

מזה . שם - ברוך שובך לארצנו הקטנטונת ולפורומנו המצומק. האם שמת לב שחלק ממיטב בנינו נאלמו דום ? אני קורא בזאת בקריאה נרגשת לכל אלה שתרמו לנו מהגיגיהם - אנא ! שובו אלינו בשעתנו הקשה ! אל תשליכונו לעת זקנה !

שם

New member
נתחיל בא.

א. להזכירך איך הסתערת על איזה אומלל (האמת הגיע לו) שניסה לומר כאן משהו על כל מיני עשבים לא לגיטימיים. ב. בגיל 17 כבר שתיתי וודקה בלי בעייה, אבל אני לא דוגמא לשום דבר, ילדות עשוקה אתה יודע... אבל בהתחשב בממוצע המוצג ע``י הנוער כיום אלה אכן נתונים מרשימים. ג. אני מצטרף לקריאתך, ושולח שוט עם פתק לכל מי שמוכן לצאת לאור.

alex

New member
שם . לא....

זכורה לי הסתערות על מישהו בעינייני עשבים אבל בגילי המופלג מותר לי לא לזכור.ואם הסתערתי עליו זה בטוח לא בגלל העשבים אלא בגלל דעה שלו שקוממה אותי. סאלוט.

למעלה