וודו?

וודו?

האם מישהו התנסה בכישופי וודו? עשיתי על עצמי לפני כמה שנים (כישוף קצת חומרי
) ונראה שזה דיי עבד. עכשיו אני שוב חושב לעשות, הפעם בשביל ממש לשנות דברים בתוכי - לתת לי אומץ וחוזק פנימי וכו'... שאלתי את הטארוט עד כמה יכול לעזור לי כישוף וודו ויצא המוות + גלגל המזל, כלומר שינוי טוטלי וסיום של מה שהיה עד כה

וודו לא הורג

מקסימום עושה לך פריחה נוראה (לפי מה שמספרים) חוץ מזה בפריסות של שני קלפים הקלפים הם בקונטקסט אחד לשני ולכן במקרה זה עם גלגל המזל המוות מסמל שינוי טוטלי בנסיבות חיי. אם זה היה מוות + 9 חרבות או משהו כזה אז הייתי יותר מודאג... זה הוליווד הדפוקה הזו שמחדירה את הרעיון שוודו זה דבר נוראי ומסוכן.... תכלס, זה כמו כל כישוף (ועשיתי גם כישופים אחרים) רק שזה יותר חזק בגלל שהפוקוס יותר חזק וגם בגלל שהכישוף פעיל לאורך יותר זמן (הבובה נשארת יושבת שם עם הסימבולים המוצמדים אליה)

RainBird

New member
וודו דבר ראשון זו דת עם שורשים אפריקאיים וסממנים קתוליים. אחת מהכוהנות הממבו המפורסמות שלה הייתה מארי לאבו. בוודו (או וודון) יש די והותר כישופי מוות וכאב, במיוחד אם אתה מעצבן לואה (רוח אלוהית) להן סוגדים בוודון כמו קאלופו ופאפא לגבה. אם אתה רוצה מידע נוסף על כישופי מוות וודאניים אתה רשאי לחפש בגוגל את הנוסחא הקלאסית Goofer dust- שעשוי מאדמת בית קברות, ושאר מטעמים. המילה גופר מגיעה מהמילה האפריקאית kufha שפירושה: "להרוג". שלא לדבר על מסורת הזומבי המפורסמת. אין דבר כזה "לעשות וודון" כמו שאין דבר כזה "לעשות יהדות". ארדן.

לעשות כישוף עם בובת וודו, אוקיי?

אתה מדבר על המכשפים המתקדמים יותר וגם זה עוד לא שמעתי שמישהו באמת ממש מת. יש המון שמשתמשים בזה בעיקר לטוב כמו שיפור בריאות הרמוניה וכו'. בסופו של דבר זה כמו כל כישוף.... המטרה תלויה בך

gwizard

New member
אוקיי

נכון, כל כישוף ניתן לשמש לטוב או לרע, אבל: א. זה שאתה לא שמעת על מישהו שמת זה לא אומר כי זה לא קרה, קורה ויקרה. ב. בוודו אין חוקי מוסר בסגנון שאנו רגילים אליהם מוויקה, יהדות וכ"ו. ג. כישוף עם בובת וודו זה בסך הכל לא וודו, זה רק שם שנפוץ בגלל כל הסרטים בנושא. בובת וודו זה סך הכל מאגיה סימפאטתית עם ניחוח "שחור". לא חייבים בובה, אפשר גם להשתמש בתמונה, שערה או כל דבר אחר אשר מייצג את הבן אדם עליו אתה מעוניין להשפיע. אגב, כלף של מוות ברוב המקרים באמת לא מייצג מוות פיסי, אבל זה לא אומר כי הוא אף פעם לא מייצג מוות פיסי. יש הבדל.

זה עניין של כישורים

קודם כל לא אמרתי שקלף המוות לעולם לא מסמל מוות פיזי שנית לגבי כישוף עם בובת וודו אני מוצא שיש לזה יותר כוח כי הסימבוליקה יותר חזקה כשיש לך דמות אנושית ממשית מולך. כמובן שזה תלוי בכישורי המכשף שכן אם הוא מספיק מפותח הוא יכול גם להסתפק בשמו של אדם... אני עדיין לא נמצא במקום הזה, התחום קשה לי כי אני מתקשה להתנתק מהחומרי (4 X שור, ירח גדי), אך עדיין זה אחד התחומים שהכי מעניין אותי. חוץ מזה אני מאמין בקארמה ולעולם לא הייתי עושה כישוף "שחור".

RainBird

New member
לא בובת וודו. אלא מאגיה סימפטטית. היא מבוססת על דבר שנקרא "דוקטרינת החתימות" שאומרת שדומה בדומה ירפא. למשל ללכת עם תליון של רגל לרפא רגליים. ולהרוג אנשים זה קל בטירוף, הרבה יותר קל להרוג מאשר להביא הרמוניה. וכן, אני שמעתי וריאתי אנשים שמתים ממאגיה וודאנית.

למעלה