וודו וכשפים

אריאנה

New member
וודו וכשפים

היי לכולם! הייתי רוצה לדעת איך מכינים בובת וודו ומה הלחשים בהם צריך להשתמש , מלבד זאת כל מי שמכיר כשפים ורוצה לרשום אותם , מוזמן לעשות זאת.

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאנה,קצת התבלבלת...:-(

היי אריאנה,קצת התבלבלת בפורום. אנחנו פורום רוחני. לא פורום מאגיה. למה לך בובת וודו? האם מוכר לך המשפט ``את השנוא עליך אל תעשה לחברך``? לא? כי אולי לא סתם התבלבלת?!?! האם ידוע לך שכל מה שאנו מאחלים לזולת, חל גם עלינו?!?! ב א מ ת!!! כשהיינו ילדים והיו מקלקלים אותנו היינו אומרים:``הכל עובר עליך ובכן, זהו משפט נכון. ולא רק שעובר חזרה אלינו, אלא פי שלוש!!! על כן, גם המכשפות של דת הוויקה, מתוך הכירות עם חוקי היקום, נזהרות מאד לא לגרום נזקים לזולת. האם מוכר לך המשפט: ``אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש`` ובכן, זהו המצב. על פי השאלה, נראה, שהמידע שביידיך הוא מועט. ולא כדאי לשחק בגפרורים אם אין ידיעה איך לכבות את השריפה. L&L TALYA

אריאנה

New member
וודו לא חייב להיות שחור !!!

היי , טליה ! תודה רבה על האזהרה , אבל אני מצטערת לאכזב אותך , כי אני סטודנטית שבמקרה לוקחת קורס ב``מאגיה יהודית`` וקורס ``כישוף ודת`` , ואני רוצה לספר לך שבובות וודו לא נועדו רק להזיק , הם גם מיועדות להועיל במקרים של פציעות , מחלות , לב שבור וכו` , הכל תלוי בלחש ! חבל שיש כזו בורות בנושא וכולם חושבים שוודו נועד להזיק לאנשים ולשבור ידיים ורגליים. בכל מקרה , אם תרצי להעשיר את הידע בנושא - את יכולה להיכנס לאתר האינטרנט www.avatarsearch.com ובתוכו להיכנס ל- spells and magic שמתוכו ומתוך אתרים שונים אנו לוקחים חומר לקורס ואז תביני את מידת המודעות שלי לנושא. מצטערת על חוסר ההבנה ! מקווה שתהני מהאתר , הוא מעניין מאד! אריאנה!

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאנה, תודה על ההארהB-)

היי אריאנה. כשקראתי את תגובתי אלייך כעת, שמתי לב שהיא באמת חריפה מעט. אני עניתי מתוך נסיוני עם `ילדים סקרנים` שמחפשים עניין, אך להם ידע מועט בלבד. אז צר לי על השיפוט המוטעה. בודאי שאני יודעת שבוודו משתמשים גם כשישנן `כוונות טובות`. אבל מי יודע להגדיר מהן `כוונות טובות וכנוות רעות`?!?! הלא `טוב` ו`רע` זה עניין של נקודת השקפה. מה ש`טוב` לאחד, יכול להיות `רע מאד` לאחר. (במכוון במרכאות כי אין טוב ורע. טוב ורע הוא תולדה של התפצלות הראייה. של התפיסה של השנויות, הדואליות, הקוטביות). לכן אני מתייחסת כאן רק לעניין החרות שאנו לוקחים על עצמנו כבני אדם, לפעול. ברגע שאנו לוקחים לידנו את החירות לפעול עבור אדם אחר, עלינו לקבל את רשותו. (ע``פ חוקי האתיקה הקוסמיים) ואם כן, ישנה אפשרות לעשות גם עבודה על גוף וגם עבודה בהדמיה וגם ריפו תפלטי (אם בענייני הילינג עסקינן). אך היות שאיני יודעת מספיק על טקסים מאגיים, יכול להיות שיש להם עצמה גדולה יותר. (למרות שאני מאמינה, שתמיד יהיה כח למה שאנו נותנים כוח! כי אנחנו נותנים את המשמעות לכל מה שקיים! וכן, אני מכירה את האתר שהזכרת, הוא אפילו מופיע בfavorites שלי. ואכן, הוא מעניין מאד. בעיני אין `כישוף שחור` או `כישוף לבן`. כל כישוף הוא כישוף. קסם, יצירה אשלייתית, או הפעלת אנרגיה מסוימת, המצויה לעתים תכופות במצב הקמאי שלה, על מנת ליצור מצב פיזי או חומרי מסוים. אז היות שאת מודעת לאנרגיות שבהם את מתעסקת ותוצאות הפעילות איתן, אני מאחלת לך בהצלחה. L&L TALYA

אריאנה

New member
תמיד אפשר ללמוד עוד

תמיד אפשר ללמוד עוד

היי , טליה! קראתי את תגובתך ורציתי לשאול אותך : למה את מתכוונת באומרך עבודה על גוף ועבודה בהדמיה? את מתכוונת לטקסים הנעשים בעזרת קורבנות , לעומת טקסים הנעשים בעזרת הדמיות ולחשים? ובכלל - האם תוכלי להסביר לי מה זה ריפו תפלטי , אני לא מבינה בהילינג , אני מודה ו. תודה רבה! אריאנה!

Tal_Ya_Tal

New member
לא, אריאנה, זה הרבה יותר פשוט

היי אריאנה, בהילינג ,זה הרבה יותר פשוט. בהילינג, לא משתמשים לא ב`קורבן` ולא בלחשים. בהילינג, עוזרים למטופל, או למתרפא, לצאת מתוך המצב האשלייתי שבו הוא מצוי. מחלה היא אשליה, מחלה היא מגננה מפני האמת. מחלה, היא בחירה. זוהי דרך להתגוננות. זוהי החלטה (בדרך כלל לא מודעת) של החולה, מתוך תחושת חולשה. מתוך אי רצון להתמודד עם `מציאות` מסוימת. בתת מודע, החולה משוכנע, שהמחלה מעניקה לו עצמה. מחלה משמשת לנו אמצעי בריחה מהתמודדות, מלקיחת אחריות על חיי היומיום שלנו. פעמים רבות התגמול (pay off) שיש לנו מהמחלה, גורם לנו `לסדר לעצמנו` בעיה בריאותית. דוגמה ל pay off כזה הוא: לא ללכת לעבודה, לא ללכת לבית הספר, לקבל תשומת לב מהקרובים, לקבל מבקרים (למי שמרגיש זנוח), להתפנק במיטה, תירוץ לנוח, זמן לקרוא ספר מרתק, לזלול ממתקים לקבל פרחים לגרום לאחרים לדאוג ועוד כהנה וכהנה. בהילינג, המרפא (ההילר) עוזר למתרפא `לנצח` את המחלה, שהוא עצמו המציא. בהילינג, המרפא (ההילר) מתחבר לאנרגיה הקוסמית של הריפוי, אנרגיית כח החיים האוניברסלית (אנרגיית הפראנה או אנרגיית הצ`י, או לאנרגיית האהבה האוניברסלית) ומעביר אותה למטופל. האפשרויות (כמובן בהסכמתו המלאה של המתרפא) הן רבות ומגוונות. יש הילינג שנעשה באמצעות מגע בגוף המטופל, כמו הנחת ידים על האיזורים הבעייתיים, או על מרכזי האנרגיה הקשורים לאיברים הבעייתיים. (משתמשים בכך בטכניקות כמו רייקי, Rosen body-mind work, שיטת גרינברג, שיטת אלכסנדר, אנרגיה אוניברסלית, ביו אנרגיה ועוד. ) אפשרות אחרת היא הילינג מרחוק. ההילר, לאחר שהתחבר אל מקור האנרגיה האינסופי, מתמקד במטופל, שמצוי מעבר לקו הטלפון, או במקום אחר לגמרי. אם הוא מכיר אותו, הוא יכול לראותו בהדמיה. אם לא, הוא יכול להיעזר בתמונה של המטופל ולשלוח אנרגיה באמצעות המחשבה, על ידי שידור רגש של אהבה מוחלטת שאינה תלויה בדבר.(אפשר לכוון את האנרגיה אל האיברים הבעייתיים או אל מרכזי האנרגיה על ידי ראייתם בהדמיה וראיית האנרגיה מגיעה אליהם כמו אור.) בטכניקה זו משתמשים גם באנרגיה אוניברסלית וגם ברייקי, בשלבים היותר מתקדמים של היישום. אפשרויות שיותר מקורבות לתחומים שאת עוסקת בהם, הם הטכניקות שבהם משתמשים השאמאנים: הנחת צבעים על גוף המטופל במקומות הבעייתיים (על פי המשמעות הספציפית של צבע מסוים ותדרי הריפוי שלו.) הנחת אבנים (כולל אבני חן) על גוף המטופל באזורים הדואבים או הזקוקים לטיפול הנחת חול או צמחים מסוימים על גוף המטופל, ציור צלבים מתחת לגוף המטופל, ניתוחים אנרגטיים (ללא אזמל מנתחים כמובן). הנחת מים, או מים בתוספת של תמציות מסוימות (מסוגים שונים. כמו שמנים ארומטיים, תמציות פרחים וכו`) ציור על הגוף. ציור של סמלים מסוימים על המקומות הרגישים, או על מרכזי האנרגיה השונים, ציורים שעוזרים לשנות את התדר או לפתוח חסימות. ריפוי באמצעות צלילים, או ריחות מסוימים, ריפוי באמצעות הנחת גוף המטופל מעל ציור אנרגטי, שנעשה במיוחד עבורו ולאחר שהציור ``עשה את העבודה`` `משחררים אותו` אנרגטית וכו`. ככל שהריפוי עובד ברובדים הרוחניים יותר, כך הוא עצמתי יותר. כי אין הוא משתמש באנרגיה האישית של המטפל או המטופל, אלא באנרגיה של האהבה האינסופית. של האחדות המוחלטת. של אלוהים. בברכת אור ואהבה, TALYA TAL

אריאנה

New member
וואו , טליה , את ממש טובה!

היי , טליה ! קודם כל , תודה רבה על המידע , שמחתי לקרוא אותו וגם למדתי הרבה דברים שלא ידעתי כי מה שאני לומדת שונה מזה אבל אם הדברים בהילינג עובדים כפי שאת מתארת אותם , אז מתוך זה נובע שהמאגיה נולדה מתוך ההילינג ולא להיפך , ואני בוודאות יודעת (או שבעצם אי אפשר לדעת?) שהמאגיה היא עתיקה מאד מאד , אבל עדיין לא פונה לאפיקים שונים כמו אנרגיות שונות . אז אם כך - אפשר לאמר שהאנרגיות מקבילות באופן כלשהוא ללחשים ? כי האפשרות של ריפוי והענקה באמצעות הדמיה , תמונה וכו` מחזירה אותנו בדיוק למכתב הראשון שלי בפורום וזה הוודו ואני ממש לא רואה הבדל ומשום כך אמרתי לך שוודו לא חייב להיות שחור , רק בגלל שנתנו לו שם כזה נוראי , למעשה אפשר ממש לטעון שלקחת תמונה של מישהו זה בדיוק כמו לברוא צלם בדמותו , ההבדל היחידי הוא שבהילינג ורייקי אתה משתמש באנרגיות שאתה מוציא ממך ובמאגיה אתה פונה לעזרה אונברסלית מכוחות עליוניים ואין בכך כל רע משום שעוד בתקופת התנ``ך דובר על קוסמים ואוננים ועל מלכים שהשתמשו בעזרתם. אז לדעתך יש הקבלה כלשהיא או שאחד הוא תוצאה מולדת של השני? שנטי שנטי לך , יקירתי ! ושוב תודה על ההסבר המעמיק! אריאנה!

Tal_Ya_Tal

New member
כן, אוריאנה, אני מסכימה,B-)

נכון שמגיה, היא חד המדעים העתיקים ביותר הקיימים עלי אדמות. השניים האחרים המקבילים לה הם אסטרולוגיה ואלכימיה. התפתחותם קודמת בהרבה לתקופת התנ``ך. אך הם אכן מוזכרים גם בתנ``ך. אני, באופן אישי מאמינה שהידע הזה הגיע מחוץ לפלנטה עם הישויות הראשונות המודעות ש``ירדו לכאן`` (ירדו תרתי משמע, שכן הם האיטו את תדירויות התנודתיות שלהם, עד שהתממשו בפיזי.) אני מסכימה אתך בגדול שאין הבדל בין הילינג דרך תמונה לבין ריפוי באמצעות טקסים או לחשים על צלם בדמותו של המטופל. ההבדל היחיד הוא סוג או דחיסות האנרגיה שבה משתמשים. ודרך אגב, גם בהילינג אנו פונים לכוחות האוניברסליים. כשדברתי על אנרגיית כח החיים האוניברסלית, או על פראנה, או על צ`י, ברור שזהו כח קוסמי, שנובע מתוך האהבה האינסופית של היקום. נראה לי שזה לא היה ברור לך. הילר שמשתמש באנרגיות של עצמו, הוא הילר גרוע! ההבדל הוא שאת קוראת אל הכוחות האלו בשמות והן אולי לובשות דמויות ואופי מסוים, כך שתוכלי לקרוא אליהן (to invoke) בעוד שהדרך של ההילר להתחבר אל האנרגית כוח החיים האוניברסלית היא באמצעות מדיטציה (תשומת לב) וחיבור לרגש של אהבה. שתי הטכניקות דומות ואולי אפילו התפתחו במקביל, או אחת מתוך השנייה. אולם בעוד הטכניקה של ההילינג עובדת עם אנרגיות אווריריות יותר (עם כוח השמיים, עם היאנג, עם הכוח הזכרי, היוצר של היקום ), הטכניקה של הוודו עובדת עם אנרגיות יותר דחוסות. יותר מוצקות או ממשיות (עם כוח האדמה, עם היין, עם הכוח הנקבי, המקבל, היולד של היקום). לכן אני מניחה שהטכניקה הזאת התפתחה אצל תרבויות שבהם היו זקוקים יותר לדברים המוחשיים להיתלות בהם. כמו צלמים וכו`. בדיוק כפי שהיהדות למשל, דברה על אל שאין לו דמות או צורה והוא אל מופשט, אך בתרבויות אחרות (גם בתרבות הנוצרית, אפילו שמדובר על אותו אל, היה צורך בצורה, בתבנית על מנת למען אליה את האמונה או את רגשי האהבה וההוקרה- הצלב הוא סמלו של החומר-זמן ומרחב וכן גם צלמו בפיזי של האל {avatar } ישוע). חנוכה שמח, L&L TALYA

menty

New member
איזה תשובות מעניינות!

אני כל פעם לומדת מתשובותייך דברים חדשים לי.. רציתי לומר תודה על כך שתמיד את מסבירה לעומק ומפרטת...כך שמה שמורכב ניתן להבנה בקלות רבה יותר.. חן חן ממנטי.

למעלה