וודו וכשפים

אריאנה

New member
וודו וכשפים

היי לכולם ! הייתי רוצה לדעת איך מכינים בובת וודו ומה הלחשים בהם צריך להשתמש , כמו כן כל מי שמכיר לחשים ורצה לחלוק אותם עם חברי הפורום , מוזמן לרשום אותם כתגובה. תודה !

מאגיה שחורה

מאגיה שחורה

למי שיש כשפים ומבין טוב ב ליצור איתי קשר 056303052

אריאנה

New member
כתובות אתרים למאגיה שחורה וכשפים

היי , גל! אפשר למצוא כשפי מאגיה שחורה , לבנה ואפורה באתר www.avatarsearch.com ובתוכו אתה נכנס ל- spells and magic , זה אתר מלא כשפים ולחשים , אני מציעה לך ולכל מי שיכנס לאתר שיזהר כי יש שם דברים ממש מסוכנים והם עובדים - מנסיון ! אבל תזכור - what goes around comes around ! האתר שייך לפוזוזו , המגדיר עצמו כיישות אחרת מכוכב ארה וטוען שהוא עתיק יותר מעפר הארץ , אני לא בטוחה לגבי נכונות היוולדו של פוזוזו , אבל הכשפים , הלחשים והקללות שם מצמררים והם עובדים !!!! אם אתה מחפש אתר בעברית - אתה יכול להיכנס ל- www.pizuz.co.il , בתוך האתר תכנס למשבצת מאגיה , אבל אני יכולה לחסוך לך את הזמן , אלו כשפים שאנשים שונים שולחים (ישראלים ) , הם מסירים מעצמם כל אחריות לגביהם והכל שם שטויות במיץ עגבניות , שום דבר רציני , הרוב עובד שם על תפילות כמוסות בלב והרבה אמונה בדבר ו``הלוואי שזה יקרה`` וזה בולשיט. האתר הראשון מומלץ ביותר! שים לב ללינקים מסוימים באתר , בהם מופיעה גם אזהרה מספק האינטרנט (נפתחת כשאתה נכנס ללינק), ששימוש פרקטי בחומר המוצג יכול להוביל למוות ואסור בתכלית האיסור !!!!!! בכל אופן - אשמח לתגובתך , אני מקווה שתהנה ותיזהר , ותודיע לי אם הצלחת !

למעלה