וודוי

red cars

New member
הרסת אחת?

התאונות של חוסר תשומת לב יכולה לקרות לכל אחד ואחת (שלא נדע) תאונות ההחלקה לא נתין למניעת בעולם במצב שהיה לי ואף אחד לא אתה be roo ואפילו טומי ושומי לא היו יכולים להימנע ולמנוע בקשר למהירות זה מה שאני עושה ואני וכן אני אומר הלוואי ולכולם היה אכפת מהדרך ש בה הוא נוהג כמו שאכפת לי ואז לא הייתי צריך 10 עיניים בכל צד של הרכב

גרמי

New member
כל תאונה ניתנת למניעה!

לי לא יכולה לקרות תאונה של חוסר תשומת לב, כי אין מצב שאני נמצא על הכביש ותשומת הלב המלאה שלי לא מופנית לכביש, ולא רק במה שלפני, אלא גם מה שמצדדי ומאחורי. Be-roo צודקת לחלוטין בניתוח התאונה שלך בכיכר. אתה אומר שאוטו עמד לרוחב נתיב היציאה מהכיכר. לא ראית אותו מגיע לשם? לשמור מרחק זה אומר שגם אם האוטו לפניך נעמד פתאום במקום, יהיה לך זמן להגיב ולא להכנס בו, תוך התחשבות בכל תנאי הסביבה כגון שיפוע בכביש, גשם וכו´. אם איבדת שליטה תוך נסיון ההתחמקות, סימן שלא שמרת על מרווח מספק, או שאתה לא יודע איך לשלוט באוטו בתנאים קיצוניים של בלימת חירום או פקודת היגוי פתאומית. תוסיף את מה שאמרתי למסקנות האישיות שלך, ואולי באמת תצליח להמנע מהתאונה הבאה.

red cars

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

רכב פנה שמלאה בכיכר ואז נגלה המחזה שחוסם אותך אידיוט וגם שומרי מרחק שצוקים לא היו מסוגלים להבחין בו במקום ובסיטואציה הנ"ל

© DrorZi

New member
וזה מה שעשינו, הלכנו ללמוד ../images/Emo70.gif

מה אתה חושב שעשינו שם
שיחקנו דוקים הלכנו לתרגל נהיגה. לגבי החיוך, כבר הגבתי ולכן לא אגיב שוב, אין לשפוט אדם בשעת צער. איך אתה יודע מה המהירות שאתה יכול לנהוג בלי לעשות תאונה אם אתה לא יודע איפה המגבלות
איך תמצא את המגבלות אם לא תנסה
איך תדעה איך להתנהג במגבלות אם לא תרגלת את זה
אז קרה ומישהו עשה טעות ועבר את המגבלות ועשה תאונה, בוא אני אגלה לך משהו, טוב שזה קרה שם, כי א. אם יקנו שוב וולוו ישי ידע שהיא נושכת בפתאומיות ב. אם זה לא היה קורה שם זה היה עלול לקרות בסיבוב מול משאית ואז זה היה נראה אחרת רק כי הוא לא תרגל את זה קודם לכן.
דרור זי.

למעלה