וודוי

red cars

New member
וודוי

סליחה מראש אם אפגע במישהו זה לא אישי לא שובניסטי אל אף שישמע ככה וגזעני בשנה וחצי האחרונות ההורים שלי קנו ל"אימא" שלי רכב שהיה שלי הלכה למעשה וקנינו אותו בתקופה שסבתי שהיתה אישה מדהימה עד יומה האחרון זכרונה לברכה. קנינו מיצובישי לנסר 92´ ידנית אם 79500 ק"מ לא תאונות ונהג רוסי שהיה נוסע מרחק של 10-15 ק"מ ביום לכל כיווון לעבודה והביתה חודש פחות יום לאחר שקנינו אותה בצומת אגד חיפה (דוליפן) ראיתי שהרמזור מהבהב בירוק ולא הייתי בטוח אם לעצור או לא כי האותה תקופה לפני השיחרור בלבלתי את הנהג מאחורי וכן חטפתי דו"ח שמוזכר למטה ולא בא לי עוד אחד . היה יום שבת ולקחתי את אחי למשחק נהגתי בכריזמה של אבי סתם כי בא לי הרגשתי חופשי משהו הכביש היה ריק ממכוניות ובכביש שהיה בהרחבה והורדה המהירות מ70 ל50 כך הייתי רגיל וכמו כן אושר של השיחרור ובאותו יום עמד( DRORZI) שוטר תנועה שהראה כמה עשרות דו"חות שהוא לבד באותה משמרת אסף והיו לפחות 20 אם לא יותר נסעתי 90קמ"ש בכביש (של עין הים בחיפה) 750 ש"ח 4 נקודות וגם נהיגה מונעת נכנסו בי מאחור פגוש הלך ועוד קצת. חודש מרץ החלקתי בהמהירות אפס לאחר שאחר טיפש עמד לרוחב היציאה מהכיכר ונזהרתי לא להתנגש בו ולפתע האוטו החליק כמו בלרינה לצד שני שמסיבה לא ברורה והתנגשתי ברכב שחנה בצד בתוך הכיכר באדום -לבן הכביש הכיכר נמצאת בירידה של רמת שאול למי שמכיר הכנף הימנית הלכה ופנס איתות תאונה ששום נהג מרוצים בעולם לא היה יכול למנוע ואני אומר זאת בודאות מלאה עקב המרחקים הקצרים בין המכוניות שהוזכרו תאונה שפחדתי ממנה (חוסר תשומת לב ) חודש אחר כך חזרתי מחברה שלי בצומת מת"ם בכניסה הדרומית לחיפה יום שבת עצרתי ברמזור אדום כרגיל הכל בסדר האוטו לפני כבר התחיל לנסוע וגם אני מאחריו ואז מישהי משכה תא תשות ליבי על אף שלא היתה משהו מיוחד לא שמתי לב והאוטו לפני עצר והתנגשתי בו התבאסתי נורא ומאותה תאונה נהייתי עצבני מאוד על בכביש עד היום והמכסה מנוע ועוד התקפלו ולא נגרם נזק לסאשי . חודש וקצת אחר כך יצאתי מחניית ביתי ולפתע ראיתי שכנה לי וחשבתי לתת לה טרמפ על על הדרך והשתהתי עד שהחזרתי את הראש קדימה ראתית את המכונית שנעצרה כבר לפני דפקתי ברקס והכביש הוא בירידה ואוטו החילק משום כך יותר מבמישור (פיזיקה אנשים) נכנסתי בסיטרואן ברלינגו עצרתי בצד וראיתי משפחה עם תינוקת אז דבר ראשון שאלתי אם כולם סדר כי זה האני האמיתי בייחוד בתקופה הנורא של כולנו (מכסה מנוע ופגוש הלכו)

sronis

New member
שני דברים

1. תגיד, אתה בסדר????? באמת שניסיתי לקרוא את ההודעה שלך פעמיים שלמות ועדיין לא הבנתי איפה מתחיל משפט ואיפה נגמר, הכל כל כך מבולבל שאני ממש לא קולט איך אפשר אפילו לכתוב בצורה כזאת לא מסודרת... 2. אשמח אם תודיע לי מתי אתה יוצא לסיבוב, שאני לא אהיה בסביבה... כמה תאונות והכל מחוסר תשומת לב... קורס נהיגה בטיחותית דחוף!! בידידות רוני

red cars

New member
אני יודע מתוקה אני מצטער

כראה לא ניתן בתוכנה לרשום מעל כמות מסויימת של מילים שמתי לב זה אחרי שהתוכנה סידרה את זה לפי התיכנון שלה

red cars

New member
רוני וכולם בקשר למקרה הראשון

החלתטי בסוף כן לעצור והנהג מאחרי התנגש בי והכל נבע מכמות המידע המבלבל והמרוכז הזה שגרם לבילבול ובסוף לתאונה זה היה בלנסר 92´ אני מקווה ורוצה שכל אחד שקורא את הווידוי שיקח כל דבר לתשומת ליבו ואפילו אני כבר התחלתי ביישום תיקון החלק מהדברים שגרם לכל הבלאגן (תודות ליונדאי הכבדה של אימא שלי) מבחינה נקודת המבט האישית ופרטית שלי כמו שכל אחד יכול ללמוד לגבי עצמו וזה מה שאני ממבקש ממכם. אני אוהב את כולם נא שמרו על עצמכם על האחרים שסתם לא מתעניינים בעובדה שיש עוד נהגים מסביבם אף שמשתדלים להיות מרוכזים (ריכוז יתר) ותתרמו למאבק התאונות בדרך הפרטית שלכם שכן אין באפשרות אף אחד לשלוט בכולם והבה ונתמוך במגרשי החלקה מסלולי מרוצים למניעת אדרנלין יתר על בכבישים ציבוריים וייתנו לנו הנהגים אפרות פריקות אדרנלין הרבהיותר מהנות בטוחות והרמות שיביאו כל אחד לרמות ריגוש והנאה ש עולים על כל אלה שאנו יודעים ונדע בכבישים ציבוריים בברכה אלון RED CARS

red cars

New member
ווידוי ההמשך

לפני שלושה שבועות אל שיש לי אני הרבה יותר מאופק מאשר בכל התקופה המוזכרת לעיל הקטע הבא הוא הקטע ששבר לי את גב הגמל והמבין יבין יצאתי מקניון חיפה והייתי בנתיב השמאלי בפניה הנהגת שלימני חתכה אותי ב90 מעלות בלמתי (לא התנגשי בה) אבל ברמזור האדום יצאתי עצבני ומאפק משהו שכן הייתי נורא עצבני מכל הנגהים שלא מאותתים וזה אחד הדברים שמעלה את הסעיף בימים אלו ואני ואני כל הזמן מסתכל מסביבי כמעט בטירוף להזהר מנהגים אחרים כדי למנוע תאונות דבר שלא מעניין אף אחד מנהגים הישראלים לצערי העמוק (ולא נהגי הפורום היקר לי מאוד) ופשוט רציתי לתת לה אגרוף מזלה שהחלון היה סגור וזה גרם להתאפק משהו הי פתחה את החלון והתנצלה ואמרה שחבל עלי שאני עוד צעיר אבל אני עניתי לה מטומטמת מזה משנה אם היית הורגת אותי אם אני צעיר או זקן היא השיבה לי אמא שלך מטומטמת ואני כבר הייתי בכניסה שלי לאוטו וקראתי לה בת זונה (סליחה מכולן/ם) נכנסתי ולאוטו ונסעתי אחר כך .

itzik93

New member
קודם כל, תתחיל להרגע על הכביש...

דבר שני - כדאי שתיישם 2 דברים חשובים מאוד: 1 - שמור מרחק ! 2 - היה עירני ! - אל תסתכל על בחורות ותשים לב (למען השם וכולנו) מה קורה לפניך, תמיד
. בידידות איציק

מצמץ

New member
אפרופו איתות,

החודש יצא לי לנסוע הרבה בארץ וכמעט ולא ראיתי אנשים מאותתים כאשר הם עוברים מנתיב לנתיב או כשהם עוקפים! (אני מדבר בעיקר על כבישים ראשיים, פשוט אנשים חותכים ועוברים נתיבים על ימין ועל שמאל מבלי לאותת! לפני 3 ימים נסעתי לחברים בצפון (באזור משגב). בדרך בחזרה הייתה לי פניה שמאלה ברמזור לכיוון חיפה. כשהרמזור היה ירוק נסעתי (מאחורי 2 מכוניות) ולאחר הפניה חתכה אותי מימין משאית! שבדיוק נכנסה מנתיב ימני (שהיה לו שלט תן זכות קדימה) לכביש מבלי להמתין שטור המכוניות יעבור. מיד הייתי צריך לחתוך לנתיב השמאלי עם איתות, מהר באיזה 100 קמ"ש לנתיב השמאלי (ותקלטו שאני מדבר על ישר לאחר פניה שמאלה בצומת עם רמזור ירוק!) ולחתוך BMW סידרה 7 חדשה (שנהגה כמעט קיבל התקף לב). אני לא יודע מה קרה החודש ששונה כלכך מהחודשים האחרונים אבל אנשים פשוט חותכים ולא מאותתים. והדבר שאפילו עוד יותר מקומם הוא שאיתות זו פעולה אלמנטרית ובסיסית ולא פעולה שמצריכה הרבה ריכוז או ניסיון. מצמץ, חושב מה היה קורה לי אילו המשאית היתה פוגעת בי מהצד והיתה מעיפה אותי לנתיב הנגדי של הכביש.

itzik93

New member
תפסיק להסתכל על כוסיות :-| ותתרכז ב

נהיגה (ובכביש - בעיקר
) אני מאחל לך בריאות אושר ועושר
איציק

B.M.F

New member
../images/Emo32.gif איציק - מה האי-מייל שלך ?

אתה לא מתבייש ? שעה, שעה שאני מחפש שלט עם האי-מייל שלך

itzik93

New member
כאן זה בכרטיס האישי ובכל הודעה

משמאל ללחצן "הוספת תגובה" קיימת גם האפשרות של "שליחת הודעה באימייל"... הכתובת שלי (גם כאן) עדכנית מתמיד. איציק

be_roo

New member
RED, אני מצטערת אם זה ישמע בוטה

אבל אתה, שממהר לייחס את המינוח השלילי "נהג ישראלי" לכלל הנהג שסביבך, לא שם לב שאתה עונה על כל הקריטריונים של ההגדרה. בפעם הראשונה נכנס בך מישהו מאחור כי לא היית החלטי בדילמה אם לעבור את הצומת או לעצור. אולי אתה לא מכיר מספיק טוב את הרכב שלך ולא היית בטוח אם תספיק להאיץ, אז במקרה כזה עוצרים. ואם היית מעיף מבט במראה הפנימית ורואה את הנהג שמאחוריך קרוב מאוד אולי היית יכול להחליט לעבור בכל זאת, או לגלוש מעט קדימה. פעמיים גרמת לתאונה בגלל שלא היית מרוכז במה שקורה על הכביש (ולא משנה אם זה בגלל חתיכה, טרמפיסטית, פלאפל כשאתה רעב, מדבר בסלולרי, סתם חולם בהקיץ או מחטט באף). פעם נוספת גרמת לתאונה בגלל שילוב של אי תשומת לב (שוב) כי לא הבחנת ברכב שעצר בכיכר בזמן, או שלא שמרת מספיק מרחק כדי להגיב, ואז בגלל שחסר לך ידע ומיומנות משום שמאז הטסט לא עברת קורס נהיגה אמיתי, החלקת ואיבדת שליטה על הרכב מבלי שיכולת לתקן זאת. RED, אני יודעת שהודעה זו תכעיס אותך, אבל לא יכולתי למתן זאת, אתה נהג מסוכן. אתה לא שם לב למה שקורה מתחת לאף שלך, אתה לא מודע לנהגים הסובבים אותך ולא צופה את תנועתם, אתה נותן לרגשות שלך להכתיב לך כיצד לנהוג, ואתה לא מיומן בתפקוד במצבי חירום. כתבתי הודעה זו כדי להשיג מטרה מסויימת, אני מקווה שהיא תגרום לך לקחת עניינים בידיים, לעבור קורס נהיגה, להתאמן במגרשים ריקים, ולהזכיר לעצמך שלריב על הכביש לא עוזר לשום דבר ויכול להגמר רע. SI
שיר, מקווה לראות את RED בריא ושלם בהגיעו לגבורות

JonnyBoy

New member
RED, אני מפחד.../images/Emo61.gif

דבר ראשון תחשוב מה היה קורה אם במקום אחת מהמכוניות הרבות שהיו מעורבות איתך בתאונות היו אופנוע או הולך רגל. אתה מוכן לקחת על המצפון שלך חיים של בנאדם
דבר ראשון, תירגע ומייד! אני מכיר את המחלה שלך, גם אני נגוע בחיידק המוטורי, אבל במקרה שלך זה יכול להיות קטלני לך או לסובבים אותך! הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לעלות על הכביש בגישה שאתה בא ללמוד: ללמוד לצפות מהלכים של נהגים אחרים, לדעת מה קורה מסביבך, להיות מודע למיקום שלך ביחס למכוניות האחרות ולדעת איך אתה בולם או מתחמק מהפתעה בכל רגע בכביש. במילים אחרות לצבור ניסיון. את זה אתה יכול להשיג ע"י נהיגה רגועה והתרכזות בנהיגה בלבד. מי כמוך יודע שזה לא קל כמו שזה נראה. דבר שני, קרא ב-YNET על נהיגה מתקדמת ועל הקורסים שהם בחנו - קישורים תחת הכותרת "קורסים נוספים ועוד כמה דברים..." בתחתית הכתבה. בהצלחה.

red cars

New member
נמחקה לי כל ההודעה שכתבתי

אני אתקן אותך ואעדכן אותך בהזדמנות

cyber2200

New member
שונא נהגים שהורסים מכוניות!!!!!!!!!

ובאופן כללי היתי אומר סבבה, תהרסו מה שאתם רוצים כמה שאתם רוצים כל עוד זה שלכם, אבל במקרה הספציפי של מכוניות (וכלי רכב בכלל...) אתם גורמים לזה שמחירי הביטוח המקיף יעלו, אתה מסוגל להבין את זה!? אני וכל מי שנוהג ולא עושה תאונות (טוב נו, אז גם גנבים קצת אשמים, אבל זאת העבודה שלהם... ואני גם פונה לגנבים, תפסיקו לגנוב! (רק בשביל האיזון) :) על בסיס קבוע (או לא קבוע...) משלם על תאונות שלכם! מצטער שזה הופנה אישית אליך, כי זה לא! אותך אני לפחות לא רואה מחייך ליד S40 טוטאל לוס!!! תפסיקו לעשות תאונות מטומטמות! ותלמדו לנהוג! ואם אתם לא יודעים לנהוג אז: 1. תנהגו במהירות שאתם כן יכולים לנהוג בלי לעשות תאונה 2. תלכו ללמוד לנהוג!!!

cyber2200

New member
וזה לפני הבעיה האמיתית!!!

אנשים מתים מהדברים האלה!!! אתה רוצה למות?! (חס וחלילה) אתה רוצה להרוג מישהו?! (חס וחלילה) תשאל את עצמך את זה פעם באה שאתה עולה על כביש!

למעלה