וובקינז

וובקינז

איך זה שאין אף מילה כאן ??? קניתי היום ל 2 הילדים לכבוד סופהשנה בנתיים אכזבה כבר כמה שעות שלא מצליחים להתחבר תמיכה יש רק עד 16:00 והילדים .....כ"כ מצפים

שרונית28

New member
עומר קנה בכסף שהוא קיבל מתנה בובה אחת

והדבר היחידי שהוא עושה זה לישון עם הבובת פרה שלו שהוא קרא לה |סטאר". מעבר לזה לרוב באתר אני זו שדואגת שהפרה לא "תמות" ברעב או תתיבש בצמא
. אני בכלל חשבתי שה עדין מוקדם עבורו אבל משום שלכל חבריו יש הוא התעקש לקבל את זה במתנה.

צעצוע פסיכולוגי לחלוטין-אני לגמרי נגד

לדעתי האישית זאת מסחטת כסף אימתנית,כאמור המחיר שלהם ממש לא זול. זה לא שהבובה באמת "חיה" אלא בסה"כ הילד מדמיין את זה, שזה משהו שאפשר לעשות עם כל בובה אחרת. אין ספק שיש לך יח"צ מטורף ולדעתי זאת הסיבה שהמכירות מוצלחות. מזכיר את ה"כבשה" שהיו מוכרים בסטימצקי.בפנים היה קוד שאפשר היה להתחבר איתו באתר מיוחד ולטפח...הכבשה לא צלחה בעיקר בגלל שיווק לקוי ויחסי ציבור צולעים.למרות שקיבלתי אחת במתנה והיא שומרת עליי עד היום

noa555555

New member
כל בובה היא צעצוע פסיכולוגי.

הדברים האלה מזכירים את הטמגוצ'י. מנסיוני עם טמגוצ'י זה צעצוע משכנע מאוד, כן, פסיכולוגית. זה נהיה כל כך חי, עד שבוכים כשהוא מת. ואני רצינית, כולל אותי.

הכוונה שלי שזה לא באמת עושה משהו...

הטמגוצ'י למשל, מצפצף כשהוא רוצה לאכול או לשחק...מגיב בצורה כזאת או אחרת. בוואבקינז זה הכל דימיון נטו שמגובה באתר אינטרנט בינוני. אפשר לקחת ככה כל דובי\בובה, לתת לה שם מסחרי מפוצץ ולבנות אתר ולהתחיל למכור בצורה מטורפת למה לא, אחלה רעיון בתקופה של מיתון (ב0 השקעה)

פנומן 72

New member
יש בובה שבכיף הייתי קונה לעצמי

בילדותי היה לי את קרמיט הצפרדע. עלה אז פחות מ-50 ש"ח. היום מבקשים עליה 240$ ב-ebay ...
עושק פסיכולוגי לגמרי

noa555555

New member
ואני כבר חשבתי../images/Emo6.gif..... ההודעה שלך

בפנים, על קרמיט , זרקה אותי פה מצחוק על הרצפה, בגלל הניגוד של מה שחשבתי שיופיע שם. גם אני אוהבת את קרמיט.

פנומן 72

New member
תבוא, אני אעשה לך מחיר טוב

אני רק מזכיר לך שהבובה ...משומשת. לשיקולך.

kdr

New member
אח'לה, תודה, בשביל זה יש חברים

אחר כך אומרים שאם קונים לילד בובה הוא גדל עם נטיות נשיות.

זדשב

New member
לנו יש בובה של ty

זה על אותו עקרון של הוובקינז. מחיר הבובה נסבל - 40 ש"ח. באתר יש , חוץ מהטיפול בבובה, גם משחקים שונים. האתר אומנם קצת איטי לטעמי אבל לילדון לא נראה שזה מפריע.

Master Stav

New member
לילדים שלי 2-6-8

יש בובוה לכול אחד, הגדולים מטפלים גם בחלםיה הוירטואלית של האח הקטן לאחרונה קנו גם בובה משותפת ויש להם חווה של 4 , אני דווקא רואה את היפה בעניין הם מגלים אחריות , "מאכילים, משקים , מלבישים , מרוויחים כסף בכדי לקנות חפצים לבובות שלהם" החיבור היה פשוט מאד, לצערי האתר באנגלית כך שאני צכיך לשבת איתם לעיתים קרובות על העניין אבל מצד שני לשימחתי הם מתחילים לזכור איך ניראים אותיות באנגלית ולזהות את המקומות אליהם הם רוצים להיכנס .... יש תמורה לאגרה

אנחנו מכורים

ליואבי יש 2 בובות ולאספי אחת. הם ישנים איתם בלילה ומשחקים על המחשב. אגב, יש להם שרות לקוחות מצויין (גם לנו היתה בעיה להכנס בהתחלה), שווה לחכות להם. אני מאוד נהנית מהמשחקים (ועל הדרך מרוויחה כסף כדי שיהיה לילדים לבזבז בחדרים הוירטואלים). לאמא שלי יש קודים לבובות של כל הנכדים (ומדובר על עשרות
) והיא מטפלת בכולם כל יום (בכל זאת הפולניה לא רוצה שהם יהיו רעבים
)

למעלה