וובה לגמר!

go7go

New member
וובה לגמר!

התוכנית הזו היא שואו וזה הכל. לו אלה היו מבחני קבלה מקצועיים ללהקת מחול אז עידו תדמור שהוא הרקדן והכוריאוגרף הפעיל היחיד שם היה בוחר לבד את הרקדנים ללהקתו. אבל מכיוון שזה מופע מחפשים למי יש את הכריזמה ויודע לרקוד, כלומר על הקהל בבית קודם כל להכריע מי עובר. 20 רקדנים שיודעים לרקוד נבחרו עכשיו הקהל צריך להחליט את מי הוא הכי אוהב. וובה הוא גם מקצוען וגם יש לו אופי ייחודי בניגוד להרבה מתמודדים אחרים. הסולו שלו לצלילי השיר של פינק היה מעולה.

../images/Emo45.gif עשה לי צמרמורת ../images/Emo109.gif

אם מישהו צריך להיות בגמר, אז זה הוא. הספקות לגביו הן בגלל שהוא לא מסחרי כמו שאר המתמודדים [שזה דווקא חיובי לדעתי
] אבל בשביל להצליח בתוכנית ריאלטי, אתה צריך למכור מה שאנשים קונים.

Mar1Zipan

New member
רגע...

את אומרת שהוא לא מסחרי, אבל הוא כן מוכר מה שאנשים קונים? מעט סתירה לטעמי...

Mar1Zipan

New member
עניינית?

כן, היה לו סולו מצויין, ואולי הוא רקדן טוב יותר משוקו. אבל אני חושב שאם הוא יהיה בגמר על חשבון איתי או תום - זה עוול מטורף לתכנית ולמה שהיא מייצגת (באותה מידה שעונה שעברה חשבתי שהרבה יותר ראוי שרונה לי תהיה בגמר ממאיה, אבל לא אני הייתי היחיד שהצביע...) תום ואיתי בגמר (מבחינת הבנים) ואם למישהו יש ספקות - אז תום הולך להיות הזוכה... לפחות לדעתי...

Shining Dark

New member
מקווה שזה באמת יהיה איתי..

ולא לוטם כמו שהרבה חושבים.. לגבי תום אני חושבת שאין בכלל חילוקי דעות :)

כמה שאני אוהבת אותו,

לא מגיע לו. ברגע שיתחיל להראות יכולות ריקוד נוספות,בנוסף, לאלמנטים הבידוריים, אני אגיד שמגיע לו להיות בגמר. כרגע ה"סחורה" של וובה מאוד דלה, מבחינת ריקוד הכוונה. עיקר ה"שואו" שלו זה הפרצופים, תנועות הפנטומימה וכו'.

go7go

New member
איתי או וובה לגמר?

איתי נחמד וצעיר ומבחינת הצדק הוא יוכל להנות מהפרס יותר מוובה או מתום, כי תום כבר רקד בבת שבע ואולי יכול לחזור לשם, וובה רוקד בפאנוב ואיתי עוד לא רוקד בלהקה מקצועית למיטב ידיעתי. אבל זה שואו כך שהכול אפשרי. איתי לא יכול להרים רקדנית דשנה כמו שוובה ותום יכולים. די ברור שההפקה מכוונת שתום יהיה בגמר ויש לו את רוב הסיכויים לזכות. מה החוכמה? לו היו לוקחים רקדנית יוצאת בת שבע חיננית גם היא היתה לוקחת בהליכה. כאן מחפשים מישהו אנדרדוג שיפרוץ כך שאולי עדיף שאיתי או וובה ייבחרו או אפילו לוטם. לכן זכות הקהל לבחור מי יותר כריזמטי. זו המטרה שמישהו שלא היה לו הרבה סיכוי לפרוץ יתגלה ככוכב. ראה מקרה נינט.

go7go

New member
וובה לנשיאות!

האם ניתן להבדיל בין ריקוד של לוטם או איתי? לא ממש. את וובה ניתן לאפיין. האם ניתן להבדיל בין ריקוד של מעיין או ירדן? לא. את יוליה וגיתית ניתן לאפיין. עושה רושם שבגמר יהיו תום וגיתית ואז תום לוקח. זה גם מה שההפקה מכוונת כי היא שמה את שניהם כל הזמן לפנים. נו ומה ייצא מזה? הוא יחזור לבת שבע וכעבור 5 דקות ישכחו אותו. עדיף לבחור מועמד אלמוני שבזכות הכריזמה שלו יינתן לו סיכוי לרקוד בצורה מקצועית ולהפוך לכוכב כמו יוליה, גיתית או וובה. בקיצור יצורף לוובה מתרגם סימולטני לאלתר!

את הריקוד של וובה לא ניתן לאפיין.

כי אין לו ממש ריקוד. בשתי ההודעות ששירשרת אלי [משום מה] אתה אומר את אותו הדבר, לא מחדש כלום. אני לא רואה סיבה אמית להשאיר את וובה אל פני מתמודד אחר. לך יש סיבה כזו?

go7go

New member
וובה לרמטכלות!

אם תיקח את הרקדן ותסתיר את פרצופו לא תוכל להבדיל בין איתי לללוטם. כנ"ל לגבי הבנות למעט לידיה, גיתית ויוליה. יוליה מעבר לגמישות גם בעלת אופי ריקוד (אכן ריקוד) אופייני. לגבי הבנים אם תסתיר את הפנים היחיד בעל אופי שניתן לזהותו כייחודי הוא וובה. אופי ייחודי תורם לכריזמה. זה כמו להקשיב לזמר ברדיו. יש כמה שניתן לזהות לפי קולם הייחודי ויש כאלה שנשמעים כמו אלף אחרים. כנ"ל בריקוד וכריזמת כוכב.

galush2222

New member
אם תסתיר לוובה את הפנים

זה יראה יותר מטופש ממה שזה נראה.. כי אז אפילו את המשחק שלו לא יהיה!!

היליהי

New member
גם וובה וגם יוליה מוכשרים. אבל...

בקשר לוובה אני חושבת כמו דוד, רק שדוד קצת מקצין את הדברים.. וובה הוא יותר שחקן/בדרן מרקדן.. הוא מצחיק והריקודים שלו יפים בזכות זה שהוא מכניס אליהם משחק. זאת דעתי. ובקשר ליוליה.. היא יודעת לעשות המוון אלמנטים, בקשר לאיך שהיא רוקדת.. נחמד מאוד. יש יותר טובים ממנה. איתי יהיה בגמר. ואני מקווה שגם אנטון.. מהבנות ירדן/מעיין/גיתית.

moshavnikit

New member
לא יודעת אם לגמר

אבל בהחלט קרוב לשם! הבא שצריך לעזוב לדעתי זה אנטון, אח"כ אני לא יודעת.. אחרי התכנית הקרובה אני מקווה להחליט

למעלה