וואק!

וואק!

אח שלי שם את ה`נומה יה` בקולי קולות! וגם טראנס מקיל ביל... אני מקווה שאני אשרוד עד שאני אגיע לסטריאו ... איך הוא עושה שיעורים ברעש הזה?!

C H U C K E R

New member
לי יש מזל הארונות של כל האנשים בבית

מפוצצים בלד זפלין פינק פלויד גאנס אנד רוסס ג'ימי הנדריקס ועוד הרבא דברים טובים ויש גם את גירסת התקליט לכל דיסק שיש בבית

יו איזה כיף לך...

הממ... הארונות של ההורים שלי מפוצצים בדיסקים ביוונית.. אולי איזה 500... ולאבא שלי יש כמה תקליטים טובים.. לד זפלין #2 ,פינק פלויד- הצד האפל של הירח, סטיווי, בוב מארלי וקווין... אבל הוא אף פעם לא שם.

kalista

New member
לי

אין ביטלס בבית
ובכלל ההורים שלי הם לא טיפוסים של דיסקים ותקליטים...
איך אני יצאתי ככה אני לא יודעת
יש לי דיסקים שהיו של האחים הגדולים שלי.... אבל הכל משעמם חחחח חוץ מכמה בודדים שעוד לא יצא לי לשמוע...

sLoVaKit

New member
גם אבא שלי...

שרוף על יוונית... קזנג'ידיס הזה הוא אלוהים בשבילו, הוא גם שומע את גליקריה, מילווה,וכל מיני יוונים אחרים... כמובן שיש לו את ה'ווייט אלבום' של הביטלס, וכמה דיסקים של 'הדלתות' ושל הרולינג סטונס, פינק פלויד ועוד כמה... אמא שלי לא סובלת מוסיקה לועזית (אוייי כמה שהיא שונאת את הרד הוט..) והיא יותר בכיוון של מוסיקת אירועים, מושיק עפיה, שלומי שבת, איציק קאלה וכאלה... (כורדים, מה לעשות...) לעומתה אבא שלי חושב שהרד הוט לא רעים בכלל והוא מטורף על קליפורניקיישן, ואפילו מחבב את נירוונה...

חחחחחחחח

ואיי.. זה הסיוט הזה שחוזר כל יום שישי.. התוכנית של שמעון פרנס בגלי צה"ל.. עם הפתיח הכי מרגיז בעולם
(עם השריקה והסוס...)

איזה כיף לבנים שלי הא? ../images/Emo13.gif

אתם קולטים שהם שומעים את המוסיקה הכי הכי הכי טובה בעולם? הלל הוא בכלל headbanger הוא רק בעניין של ACDC וכאילו. כשאני שמה את ג'ון זה בשבילו כמו שיר ערש. הוא ישר נרדם

למעלה