וואקום של ריק.....

וואקום של ריק.....

מין זמן שגורם למילים להתפזר מעליי לרחף ממעל ולא הברה אחת שנמלטת מפי , מחשבות משתוללות בתוך ראשי וואקום של ריק בתוך גופי... זמן חורף שמטלטל פנים כעלה ברוח רגע שימחה מוצא כסא פנוי בשפתיי ורגע לאחר, צינת הקור מקפיאה יד נשלחת השמש כבר מציירת את קרניה על שמשת הרכב... גוף אחוז תזזית מחפש מסתור בין גלים של חום וקור הנושפים באפור, זמנים של התחפרות בתוך החיים למצוא את הטוב במים המזכים .....

../images/Emo20.gif

הרימי ראשך אל השמיים ילדה הרימי ראשך גבוה הביטי ילדה בשחור הכחול הביטי נוצץ הרקיע. הורידי ראשך אל הקרקע ילדה הורידי ראשך נמוך הביטי בחום הירוק מסביב הביטי פורח נרקיס. ישרי ראשך אל האופק ילדה ישרי ראשך איתן הביטי בתכול החובק מסביב הביטי באופק הים. הביטי סביבך ילדה הביטי לכל כיוון ראי את יופיו של עולם הביטי ילדה הוא חובק בך הביטי ילדה ותראי.

איך לכל השאלות.....

איך לכל השאלות מנסים אנחנו למצוא תשובות בין ניסיונות של לדעת את הלא נודע מאתמול שהיום הופך אותנו להווה...... אל תשאל .... "אם את אוהבת" כאשר אשליות צצות כפטריות לאחר גשם של רגשות..... אל תבקש... "היי לי אישה" לאחר שריחי נעלם מתוך ידייך שעדיין חשות את מגע עורי החם.... אל תרצה "לצרוב בך סימנים" בזמן שמים מנקים גוף מיוזע וכתמי ביאתך עדיין זולגים מתוכי על ירכיי....... וכשתביט בעיניי.. אדע את כל הבקשות .. אדע מתוכך את כל התשובות שפי לא יכול לומר.... אז... רק אז.... לבי יאמר... הן..... <>
תראי מה ראיתי...

שייכת

New member
כד של אושר

הוא נמצא שם בצד כמעט ואינו נראה, אף אחד אינו יודע אם הוא ריק או מלא, אמרו שהוא מביא מזל לכן משאירים אותו עדיין על המדף והוא עומד לו שם בודד ומיותם מעלה אבק וחתום לעולם.

כד חייה.....

כתבתי אותו מזמן , והזכרת לי אותו .... תודה
<> חומות תשוקה בשתיקה נבנות אבני חייה מקיפים הם גופה וליבה טמון לו שם בפנים..... ובתוך החומות אישה כפרח שבוי שאת שורשיו הקטומים מרווה כאב הנושא בכנפיו מציאות הזויה..... אל תלין האישה עת אותה תאווה נגעה והשקתה גופה העייף כותרת חייה נפרשה במלוא פריחתה....... אל לאל תנפץ היא כד חייה הסדוק רגע לפני טיפה אחרונה נזלה והתאדה אל רוח הסופה שבה נגעה וטעמה נותר על שפתיה....... <>

../images/Emo20.gif

כנראה שלא רק את ... הוא נכתב בזמן האוףףףףףףףףףףףף.... המשותף שלנו ... תודה

בטח......

אחרי שהזזתי ת´מזנון לבד, שטפתי, אבק, כביסה, גיהוץ, כלים, היא באה "לסדר" ת´חדר.... תביאי קוביה...

ועל זה מספרים...

אישה אחת היתה ידועה בחוסר רצונה לנקות את הבית. יום אחד חזר בעלה הביתה והתלונן: "את יודעת, אני יכול כבר לכתוב את שמי על האבק שהצטבר על המזנון." ענתה האישה: "כן יקירי, בגלל זה התחתנתי עם בוגר אוניברסיטה..." חיחיחי

למעלה