וואע.

B l a c k tears

New member
וואע.

אני תורמת את חלקי לפורום. P: תענו,באמאשלכם. כן,כולכם! כולל אותך אדם. P: מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? רוק או פופ? מטאל או רוק? מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? האם את\ה קורא\ת ספרים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? DVD? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם את\ה נשוי\ה? אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? מה המותגים האהובים עליך? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כפפות? כובע? אוזניות לחימום אוזניים? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? האם תעסוק\י באותם הדברים? מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? איך קוראים לך? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? באיזה שעה את\ה קמ\ה? מה התחביבים שלך? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? מה צבע העניים שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? ועל החבר\ה שלפניו\ה? מה את\ה לובש\ת עכשיו? מה תעשי\ה ביום ראשון? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה המשפט הכי שמעצבן אותך? מה המשפט שהכי נעים לאוזן? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? חבר פורום שהיית רוצה להכיר? מה הדבר האחרון שאמרו לך? מה אמרת? מה ענו לך? [P: ] לילה טוב. :)

B l a c k tears

New member
תקראו. :)

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?להיות שלמה עם דברים מסויימים? את מי את\ה מעריץ?וויל סמית. P: מה,הוא חתיך,מצחיק ושרמנטי. <: יש עוד?אנארף נו. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?תתחנני אלי נראה לי. למרות שאני בקושי שומעת אותו.. מה את\ה הכי אוהב לאכול?צ'יפס,טונה שקדי מרק במרק עם איטריות אעע. מה הצבע המועדף עליך?ירוק,שחור. יש עוד צבעים?יש עוד המון.. אפור,לבן,צהובננה,ורוד.. מלא. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?חח מחקתי שאלה ועכשיו זה לא מובן,יופי. >: את מי אתה אוהב?מלא אנשים. לא אוהבת בצורה רומנטית מישו כרגע.. האם את\ה פנוי\ה?יאפ. האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן. צ'יפס?כן.
לצערי. מה המאכל האהוב עליך?כל הג'אנק.
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון. בן\בת כמה את\ה?17. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?י"א. מה את\ה חושב\ת על פאקצות?חמודות. היית רוצה להיות כזה?טוב לי עם עצמי,תודה. :] איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?המון.. רוק ישראלי,לא ישראלי,היפהופ,מזרחי,פופ,פאנק.. מה שיש. P: מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפהופ. רוק או פופ?פופ לא ישראלי. מטאל או רוק?רוק. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס?כוסיות. מעצבן אותי שמראים רק את זאתי עם השיער השחור ולא מראים את הבלונדינית היפה כמעט בכלל! צ. האם יש לך בקשה כלשהי?שיראו קצת את הבלונדינית היפה? סתם. שיהיה שלום,אהבה וכסף. אמן! עוד משהו?כושר.
כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?חודש אחרי שהוא נפתח בערך,נראה לי. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?כן למה לא. האם את\ה חכמ\ה?ממוצעת? מה הממוצע שלך?בדיוק דיברנו על ממוצע! סתם. לא זוכרת מה המקצוע האהוב עליך?ספרות,תנ"ך. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה. מי המורה האהוב עליך?מאז שאני לא לומדת עם אריה המפיונר התחלתי לאהוב אותו. O: מי המורה השנוא עליך?רוני המורה להפקה וצילום. רר מהי התכונה הכי טובה שבך?חוש הומור,הקשבה,חברה טובה P: האם היית רוצה לשנות בך משהו?יאפ. מה?חיצונית או פנימית? טוב,נגיד פנימית.. הייתי מוסיפה יותר כוח רצון,נחישות והתמדה. מורידה קצת עצבים והמ.. נסתפק בזה. למה?ככה. האם את\ה קורא\ת ספרים?בכללי כן,בזמן האחרון לא. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?תלוי.. לא יודעת. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים,ברור. :] מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?אבא!!!!!!!!
מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?מי מכין שיעורים בימנו? אפשרות א'. מה הסרט האהוב עליך?האיש שבפנים. האם יש לך טלוויזיה?יאפ. DVD?כן אבל לאחי. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?לא זוכרת.. נראה לי שזה היה בוראט. עם מי?10 חברים. האם את\ה נשוי\ה?חח לא. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?וויל סמית? P: אני מאוהבת בו. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?חום בהיר. מה המצב רוח שלך כרגע?נחמד. האם את\ה אוהב אולסטאר?כן. ואנס?כן. פומה?כן אבל פחות. חברות אחרות של נעליים?נייקי. מה המותגים האהובים עליך?בבגדים? זארה,פול אנד בר,היינס[!],נו ניים,קסטרו.. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?מין הסתם. קר לי כפפות?רק אם ממש ממש קר לי.. אני לא אוהבת. כובע?לא. אוזניות לחימום אוזניים?חח לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לישון. להתכרבל עם מישו >: אע. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?אני אהיה כוסית שרמנטית בעלת כריזמה. P: האם תעסוק\י באותם הדברים?ברור שלא. מה את\ה אוהב\ת?לצאת,לרקוד,לשתות,לישון,לצחווווק,שיחות נפש,לפרט על שאלות שאפחד לא מפרט בהם. מה את\ה שונא\ת?אנשים שהורסים בדיחות[!],מתנשאים,נדבקים וכו' וכו'. אה ואת ספיר מהכיתה אני שונאת >: ואת ערן! אוי כמה אני שונאת את ערן. ואת חברה של אבא. טוב,די. P:

B l a c k tears

New member
המשך..

איך קוראים לך?אלמוגי]: באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?מרכז. ראשון האם נולדת בארץ?יאפ. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?אמסטרדם. מה היית עושה שם, גר או מבקר?לא יודעת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?מה. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?בימים האחרונים אני הולכת לישון ב6-7 בבוקר. בימי לימודים ב11-12 ככה. באיזה שעה את\ה קמ\ה?חצי שעה לפני שמתחילים הלימודים. אם אין לימודים אז כשהשמש שוקעת בערך >: מה התחביבים שלך?מה שכתבתי ב"מה את אוהבת?". אין כוח להעתיק מתי בפעם האחרונה הלכת לים?מזמן.
אני מתגעגעת. האם את\ה אוהב\ת להשתזף?אוי כן.
מה צבע הגוף שלך?שחום כזה אם יכולת, היית משנה אותו?לאלא. אני מתה עליו! מה צבע העניים שלך?חום כהה ככהה. אם יכולת, היית משנה אותו?בכיף. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה?יאפ. :) קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"?חח כל יום חמש פעמים בערך :$ מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר?טמבל שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו? ועל החבר\ה שלפניו\ה?הוא מושי חאמוד. <: מה את\ה לובש\ת עכשיו?מכנסיים שחורות מהיינס וחולצה ענקית של אמא >: מה,אני בבית! מה תעשי\ה ביום ראשון?אסע לשדה בוקר ואהיה בפאקינג גדנ"ע עד יום חמישי. תתפללו בשבילי שאני לא אמות מקור,טוב? >: אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?נקודה ספציפית לפני שנתיים וחצי. מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"את שמת לב איך החדר שלך נראה?" [כאילו שאני לא ישנה שם כל יום] או "תעשי מה שבא לך" וכלמיני משפטים שאומרים שכבר אין כוח לריב. >: מה המשפט שהכי נעים לאוזן?"בואי נלך לקנות לך בגדים" סתם. [למרות שלא הייתי אומרת שזה לא נעים לאוזן!]. אני אוהב אותך וכאלה מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?חסרי חוש הומור,הורסי בדיחות,מציקים בכללי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הקטן ריח אהוב: כלמיני שמש או גשם?שמש נעימה כזו,לא חם ממש. >: אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כןןן. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק!!!!!!! איך אפשר להשוות בכלל. חבר פורום שהיית רוצה להכיר?מישו שיבוא איתי להופעות וידאג לי לחזרה הביתה. >: מה הדבר האחרון שאמרו לך?"יפריע לך אם אני אבוא?" [חבר לשעבר] מה אמרת?"חחח ואם אני אגיד שכן אז לא תבוא? תעשה את הבחירות שלך לבד בלי קשר אלי" מה ענו לך? [P: ]"זאת חברה שלך ואני רוצה שתרגישי נוח ביומולדת שלה ושאני לא אהרוס לך.." [ואז קטעתי אותו ואמרתי "די כבר אתה לא מפריע לי,תבוא וזהו".] אני בטלפון >: לילה טוב. :) הודגש באמצעות מדגישומטיק
.

אני מוכנה לעשות עכשיו הכל

רק כדי לא להתחיל ללמוד
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? בקרוב? לסיים את התואר ולדעת מה קורה איתי אחריו
את מי את\ה מעריץ? המילה הערצה מעוררת בי בחילה.. יש עוד? עוד מילים כאלו? כן. יש כמה.. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? זה משתנה..
ויש גם בישראלי וגם בלועזי.. לא יודעת.. מה את\ה הכי אוהב לאכול? אני מניחה שכל דבר בצקי או מתוק.. מה הצבע המועדף עליך? סגול וכחול יש עוד צבעים? בקשת? כן. יש ירוק, אדום, לבן, צהוב.. (מה?) איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מי? מה? אוקי, אולי זה כי רק קמתי אבל השאלון הזה ממש לא ברור..
את מי אתה אוהב? אותי.. האם את\ה פנוי\ה? תלוי לאיזה סוג של קשר ועם מי
האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן.. צ'יפס? כן.. מה המאכל האהוב עליך?כבר שאלת.. מבין שניהם? תלוי במצב רוח
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אוניברסיטה ועבודה
בן\בת כמה את\ה? 22 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? נו, מה? ג' של האוניברסיטה.. מה את\ה חושב\ת על פאקצות? לא
היית רוצה להיות כזה? לא, אם הייתי רוצה הייתי מן הסתם כזו, זה לא כזה קשה
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? בעיקר ישראלית.. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? תלוי במצב רוח. רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? מי אלו? האם יש לך בקשה כלשהי? כן. רחמי עליי
רק קמתי ואני צריכה ללמוד תפיסה כל היום. מה זה השאלות האלו?
עוד משהו? אני אשקול את זה.. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מאז שהוא הוקם.. יום אחרי נראה לי.. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אביתל? לא נראה לי.. אבל את אביתר אני מניחה שכן.. שרדתי 10 אז עוד 5 זה כלום
האם את\ה חכמ\ה? לא באמת.. אבל אני עושה בכאילו
מה הממוצע שלך? בתואר אין לי מושג כרגע כי זה משתנה נכון לעכשיו אבל הממוצע בגרויות שלי היה 104.39
מה המקצוע האהוב עליך? הסמסטר הכי נהנתי משום מה מ"סוציולוגיה של תרבות".. (זה נשמע זוועה אבל דיברנו על אמהות אינטנסיבית, על תרבות הצרכנות, על תרבות הסלולרי, על תרבות הרוק והפאנק ועל האומנות (ציור, אומנות אדמה, רדי מייד..) בקיצור, היה מעניין
מה המקצוע השנוא עלייך? כרגע תפיסה
אבל זה רק כי הבחינה ביום שלישי
מי המורה האהוב עליך? אין לי מורים, יש לי מרצים.. מי המורה השנוא עליך? כנ"ל.. מהי התכונה הכי טובה שבך? אמאל'ה. אני שונאת כאלו שאלות.. אולי.. הקשבה? אני מניחה.. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כמובן.. מה? מאיפה להתחיל?
נראה לי שעכשיו הכי קריטי זה הביטחון שלי והאומץ שלי לעשות דברים.. למה? כי.. אני די בפרשת דרכים כרגע בהמון (ממש המון!) תחומים והייתי מתה לקבל את האומץ ולעשות משהו כדי לפתוח הכל.. האם את\ה קורא\ת ספרים? כמובן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי במצב רוח ובמידת ניוון המוח שלי באותו הרגע.. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? שיהיו לי כאילו? אני רוצה בן
מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אני חושבת שפעם אחרונה ששאלו אותי את השאלה הזו הייתי בת איזה 5 וכבר אז הייתי דיפלומטית מספיק כדי לומר "אני אוהבת את שניהם באותה מידה"
מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? בוקר טוב גם לך!
מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם לא תכיני שיעורים אף פעםן מן הסתם גם תכשלי בבחינה
מה הסרט האהוב עליך? זה משתנה ותלוי במצב רוח. האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? ממש מזמן
עם מי? לא זוכרת.. האם את\ה נשוי\ה? עוד לא.. אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? הממ.. עם מי שיהיה בן הזוג שלי ואני אוהב
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור כמו שיש לי, גיליתי באמת שהתחילו לי כבר שערות לבנות..
מה המצב רוח שלך כרגע? עייף.. האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ואנס? לא פומה? לא חברות אחרות של נעליים? לא מה המותגים האהובים עליך? אני לא מתעניינת במותגים
אם אני רואה משהו יפה אני לוקחת, ממש לא מזיז לי איזה מותג זה.. סורי.. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כמובן. כפפות? לא, זה מציק. כובע? גם לא.. אוזניות לחימום אוזניים? לא.. (מאמי זה ישראל לא שבדיה!) מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? תלוי מתי.. אני מושבת שללכת להופעות.. אבל לא מדברים על זה כי אני בבחינות
מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אם יש אלוהים אז לייף קואוץ' באיזה ארגון
(לא רוצה להיות עצמאית
) האם תעסוק\י באותם הדברים? שאני עוסקת בהם כרגע כאילו? בערך.. זה קשור לפסיכולוגיה.. מה את\ה אוהב\ת? אותי? (השאלות האלו ממש בעייתיות לי
יש המון דברים) מה את\ה שונא\ת? שמשקרים לי/ לא אומרים לי את האמת בכנות או מורחים אותי בלי להבהיר כוונות.. איך קוראים לך? טוב שנזכרת אחרי שסיפרתי לך את כל סיפור חיי
עדי. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? חדרה האם נולדת בארץ? כן. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? תפסיקו לדבר איתי על חו"ל אנשים! אוף! כל מקום, רק קחו אותי מכאן
(לביקור, אין מצב שאני אחייה במקום אחר!) מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת.. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? מתישהו..
כשיהיה לי זמן+ כסף.. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 3-4 לפנות בוקר.. באיזה שעה את\ה קמ\ה? כרגע 9 גג כי אני צריכה ללמוד.. מה התחביבים שלך? יש מלא.. הופעות, מוסיקה בכלל, ספרים... השטויות הרגילות
מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקיץ.. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? פעם אהבתי היום החלטאתי שמתאים לי לבן
מה צבע הגוף שלך? לבן.. אם יכולת, היית משנה אותו? לא. מה צבע העניים שלך? חום דבש/ ירוק (הן משנות צבע
) אם יכולת, היית משנה אותו? לא, הן עושות את זה לבד
את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא.. קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? לא שזכור לי.. אבל אמרו לי את זה לא פעם אם זה עוזר לך
מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? וואי.. שזה ישן מדי..
ועל החבר\ה שלפניו\ה?
מה את\ה לובש\ת עכשיו? עדיין חליפת טרנינג מהלילה אבל אני חייבת לטוס להתלבש לפני שבילי ירצח אותי כאן.. מה תעשי\ה ביום ראשון? זה היום ולצערי אני אלמד תפיסה.. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? כלום ולא חוזרת.. עד שעברתי את כל זה?
מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "את חזקה, את תעברי את זה"
(אני בוכה, תנחמו, מה הקשר חזקה עכשיו???
) מה המשפט שהכי נעים לאוזן? תלוי בסיטואציה.. לאחרונה אמרו לי שאני אדם מאוד מיוחד, זה ללא ספק מעלה חיוך
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא משקר לי.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: בילי עכשיו
תיכף הוא יתחיל לרקוד כאן כדי שאני אתייחס אליו
! ריח אהוב: של תינוקות
שמש או גשם? שמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים חבר פורום שהיית רוצה להכיר? את מי שאני רוצה אני מכירה
מה הדבר האח

BecKiY

New member
אני לא מאמינה, תראי- ../images/Emo2.gif

במקרה עיינתי בתשובות הראשונות שלך (רק כי ממששש אין לי מה לעשות) וגיליתי שיצאו לנו תשובות באמת דומות בנושא הערצה.. אז כדי להסיר ספק- בד"כ אני דווקא כן גנבת רעיונות מניפולטיבית וקומבינטורית מומחית, אבל הפעם יצא ממש במקרה. big minds think alike

../images/Emo25.gif

זה רק כי את חדשה בפורום, השאר יכולים להגיד לך שזו תהיה התשובה שלי גם אם יעירו אותם ב-4 בבוקר
הצהרתי את זה מהרגע הראשון..

Kettercat

New member
יו, משעמם לי

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להגיע למצב שאני מרוצה ממנו. כן, אני יודעת שזה לא מי יודע מה מוגדר
את מי את\ה מעריץ? האממ... יש עוד? לא יודעת. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? משתנה כל הזמן מה את\ה הכי אוהב לאכול? שוקולד
מה הצבע המועדף עליך? כחול ואפור יש עוד צבעים? האממ... שחור איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? "זה"? את מי אתה אוהב? האממ...
האם את\ה פנוי\ה? רשמית כן, אבל בתכלס לא. האם אתה אוהב לאכול פיצה? לפעמים צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? שוקולד! האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? עבודה בן\בת כמה את\ה? 20 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שולתות!!!!!!!111 היית רוצה להיות כזה? חלילה
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? לא מעניינות לי ת'*** האם יש לך בקשה כלשהי? כן, להמשיך לישון עוד משהו? אני לא אתנגד לקצת תרומות של $$$ כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא זוכרת האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אה?
האם את\ה חכמ\ה? לא מה הממוצע שלך? - מה המקצוע האהוב עליך? - מה המקצוע השנוא עלייך? היה מתמטיקה, כל כך! מי המורה האהוב עליך? - מי המורה השנוא עליך? - מהי התכונה הכי טובה שבך? אכפתיות האם היית רוצה לשנות בך משהו? בטח מה? איפה להתחיל? למה? ככה! האם את\ה קורא\ת ספרים? כשיש לי כוח מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מ'זתומרת? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? חס וחלילה מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? האממ... לא להכין שיעורים?
מה הסרט האהוב עליך? "היומן" האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? רק במחשב מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? כמה שבועות עם מי? חבר טוב האם את\ה נשוי\ה? לא... אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם מישהו שאני אוהבת אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? חום מה המצב רוח שלך כרגע? ישנונית
האם את\ה אוהב אולסטאר? בטח
ואנס? לא פומה? לא חברות אחרות של נעליים? האמ... לא מה המותגים האהובים עליך? לא הולכת לפי מותגים האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? מתה על מעילים
כפפות? לעיתים רחוקות מאוד כובע? כנ"ל אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לישון מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אותה טמבלית, אני מניחה
האם תעסוק\י באותם הדברים? אין לי שמץ של מושג מה את\ה אוהב\ת? מוזיקה, בעיקר מה את\ה שונא\ת? אנשים מטומטמים איך קוראים לך? מאיה באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? - לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? לונדון! מה היית עושה שם, גר או מבקר? לא סגורה על זה עדיין האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן... אם היה לי כסף! באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? סביבות 1 באיזה שעה את\ה קמ\ה? תלוי אם אני עובדת באותו היום או לא
מה התחביבים שלך? לישון, כבר ציינתי? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בקיץ האחרון האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא מה צבע הגוף שלך? בהיר אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? לא את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"?
לא ממש מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? מדהים ועל החבר\ה שלפניו\ה? לא היה כזה מה את\ה לובש\ת עכשיו? פיג'מה מה תעשי\ה ביום ראשון? היום? אעבוד על כל מיני דברים כנראה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אין לי מושג... מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "יהיה בסדר", למרות שגם אני אומרת אותו הרבה מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהב אותך"?
איזו קיטשיות מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? בגידה (לא בהכרח באופן רומנטי) הדבר האחרון שצחקת בגללו: נראה לי שיותר מדי בירה אתמול בערב ריח אהוב: תותים שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? "שלמונזה" נשמעת לי כוסית
מה הדבר האחרון שאמרו לך? "ביי" מה אמרת? "ביי"
מה ענו לך? [P: ] ניתקו!

BecKiY

New member
גם לי מצ'עמם...

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שאני ארגיש טוב... קיבינימט אני חולה מתה
זה פוגע לי בראייה, בשמיעה, בריח ובתפקוד היומיומי... בואנה אני קוטרית. את מי את\ה מעריץ? לא אוהבת את המילה הזאת. לאהוב בכיף, אבל לא בעד להעריץ. המילה לא נחמדה... יש עוד? כן, גם למילים "סוטול" ו"שורוק" אני לא מתחברת. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יו, זה כל הזמן משתנה. לפי תקופות... כרגע אני ב"עכשיו" של ג'וני שועלי... מה את\ה הכי אוהב לאכול? מממ גם משתנה. אני בנאדם כזה של קריזות... כרגע קורנפלקס בא לי טוב
מה הצבע המועדף עליך? שאלה מאוד עמוקה.. אני נאלצת להעיר תאים רדומים במוח כדי לענות עליה. נו, הרי אף אחד במילא לא קורא את השאלונים האלו, אז חפיף אם אני לא אענה. בעצם, אולי בגלל שיש תשובה כזאת ארוכה על שאלה כזאת קצרה, זה יראה חשוד ומישהו יטרח לקרוא את זה? טוב, נראה לי שאני אפסיק עכשיו.. יש עוד צבעים? בטח! איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? פשלה בהפקה... את מי אתה אוהב? אממ את מי? בכללי, אני אוהבת בני אדם.. קל לי לאהוב
האם את\ה פנוי\ה? פנויה להובלות
האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן... אבל רק עם טונה ועם הגרגירים האלו מעליה. צ'יפס? אה-הא. מה המאכל האהוב עליך? שאלנו את זה כבר, לא? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בן\בת כמה את\ה? 17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"ב מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שיבושם להן. בואנה מה זה התשובות המעאפנות האלו שלי? היית רוצה להיות כזה? לא בתקופה הקרובה... איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מה שנשמע טוב לאוזן. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ. הכל עדיף על דיכאון. רוק או פופ? רוק! מטאל או רוק? האמת היא שאני עוד לא סגורה על מה זה מטאל, אז נלך שוב על רוק. נו, הרי במילא אף אחד לא קורא את זה. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? מי? האם יש לך בקשה כלשהי? בטח! עוד משהו? כן... לא חסר. כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? אני בד"כ קוראת.. כמה חודשים. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אבריל? לאווין? מי יצא מנקודת הנחה שאני אוהבת אותה? אה, זה שאלון מועתק מהפורום שלה? לא פרגנתם שאלון חדש? טוב, לא יודעת מה יהיה בעוד 5 שנים אבל אני מניחה שכן, יש לה שירים סבבה. האם את\ה חכמ\ה? אני נוטה לחשוב שכן, אבל בגלל שאני צנועה מאוד אני אגיד שאני לא יודעת. מה הממוצע שלך? קיבלנו היום תעודה וחשכו עיניי.... טוב, אני אחכה לקבל את התיעודת בגרות ואז אולי אני אטרח לבדוק ממוצע. מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה, חיבור... מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה! מי המורה האהוב עליך? אני נוטה לחשוב שכולם חרות, אבל נלך על המורה הזקנה הזאת ששונאת אותנו, אבל נורא מצחיקה. מי המורה השנוא עליך? המורה לפיזיקה!לשרוף אותו! מרד!! מהי התכונה הכי טובה שבך? איזה שאלות משונות... לא יודעת, לא חסכו בי בתכונות חיוביות, תודה לאל. סתם, לא יודעת.. שאני רגישה? האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? הייתי רוצה לשנות את המערכת החיסונית שלי. למה? כי אז אולי לא הייתי עונה על השאלה הזאת מהתנדבות... האם את\ה קורא\ת ספרים? מידי פעם.. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים! מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? כל מין והאיכויות שלו..לפעמים אני מעדיפה יותרבנים ולפעמים בנות, אבל מבחינה מינית לצערי תמיד בנים.. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אימא! הא, עניתי על השאלה הזאת. לא הכשילו אותי. מה אכפת לי, הוא לא יקרא פה... מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון. אני עושה את זה מהבית של סבתא שלי מאז שהייתי קטנה.. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? האמת היא שאני בלאו הכי לא מכינה שיעורים אף פעם, אז אפשרות א'. מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה, אבל אני אלך כרגע על "קוראים לי סם". מומלץ. תראו. מה נדמה לי שמישהו יקרא את זה בכלל? האם יש לך טלוויזיה? כן. DVD? בינתיים לא, אבל יש שישה וידיואים. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? או..... לפני מלא זמן. עם מי? לא זוכרת כבר :/ האם את\ה נשוי\ה? אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? לא נשואה, והייתי רוצה להתחתן עם מישהו שיעשה לי טוב, לא? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור.. מה המצב רוח שלך כרגע? חולההה האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? אוהבת נעליים שנראות טוב. יש לי האמת מכל החברות שציינת, אבל אני דווקא פחות אוהבת את אלו עם המותג מבחוץ. מה המותגים האהובים עליך? זארה. לא אוהבת בכללי אבל שרואים את השם של המותג בבירור. . . האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כפפות? כובע? כן, כן, ולרוב לא. אוזניות לחימום אוזניים? לא. למה לא הכנסתי את זה לשורה שלפני? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לכתוב (לא שירים..), לנגן ולצאת עם חברים.. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מקווה שאחרי שסיימתי ללמוד והתחלתי כמה פרויקטים שיהיו חשובים לי... האם תעסוק\י באותם הדברים? מקווה שכן. זה נראה לי גם די הגיוני, כי אני לא מסוגלת לעשות דברים שאני לא אוהבת. מה את\ה אוהב\ת? איך עונים על זה? מה את\ה שונא\ת? אממ אנשים עם פוזה.. איך קוראים לך? בקי. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? בארץ היפה שלנו.. לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אמסטרדם ותאילנד אולי.. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת. האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? כל פעם בשעהה אחרת..משהו כמו חצות, לעמים אחרי ולפעמים לפני. באיזה שעה את\ה קמ\ה? תלוי לפי המערכת. מה התחביבים שלך? עניתי על זה כבר... דה ז'ה וו מטורף.. מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בחופש הגדול.. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מידי פעם למה לא? מה צבע הגוף שלך? לבן מידי. אם יכולת, היית משנה אותו? אולי מכהה קצת.. מה צבע העניים שלך? חומות. אם יכולת, היית משנה אותו? למה לא? בכיף שיהיה לי. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? למה לא? נפרגן לי.. קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? אני לא חוטאת בנרקיסיזם, וגם אם כן לא הייתי אומרת.. מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? מתוק אמיתי. ועל החבר\ה שלפניו\ה? לא היה. מה את\ה לובש\ת עכשיו? בגדים מכוערים מידי. מה תעשי\ה ביום ראשון? אה, זה שאלון מאתמול? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לא משנה ולא חוזרת. האמת היא שכן, אבל פשוט אין לי כוח לחשוב, זה עושה לי כאב ראש.. ולמה, הרי אף אחד לא יקרא את זה חחחחח אני יכולה לכתוב גם סתם דברים כמו חלט יעיח ולחעיכ מה המשפט הכי שמעצבן אותך? משפט? מילה- "לא". מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "זכית במיליון דולר" ו"אוהב אותך".. מקורית אעלק. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? התנהגות... אטימות של אנשים, אגו גדול מידי, התנשאות.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אבל היה כזה לפני כמה דקות... :/ ריח אהוב: מכה מתחת לחגורה, אני לא מריחה כרגע !! שמש או גשם? שמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כשממש משעמם.. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. חבר פורום שהיית רוצה להכיר? לא מכירה שמות.. :/ מה הדבר האחרון שאמרו לך? "קיבלתי תעודה. אחלה ציונים, רוצה שאני אגיד לך? אני זוכר כמה בע"פ" מה אמרת? "יופי. בטח, תגיד" והוא נכנס לחדר ולא התייחס אליי בכלל. נבלה.

../images/Emo13.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיהיה יותר טוב ותמיד יהיה שמחחח את מי את\ה מעריץ? אנשים שמשיגים באמת מה שהם רוצים בלי לפגוע בכלום בדרך יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? כל יום יש שיר אהוב אחר
היום שמעתי הרבה את chasing cars מה את\ה הכי אוהב לאכול? פסטה עם גבבינה צהובה מה הצבע המועדף עליך? סגול יש עוד צבעים? אני אוהבת הכל חוץ מחרדל
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?
את מי אתה אוהב? אני לא מאוהבת, אם זאת הכוונה האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? ברור צ'יפס? תלוי איזה.. בדר"כ כאלה עם שמן פשוט מלאים שמן, וכאלה אפויים לא יוצאים טעימים. אבל בכל מקרה תמיד חייבים קטשופ! מה המאכל האהוב עליך? עניתי על זה כבר האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? כיתה ט', אבל אין אצלנו חטיבה.. אז תיכון בן\בת כמה את\ה? ביום חמישי 15
אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? קצת פתטי היית רוצה להיות כזה? אולי.. די קל להן. תמיד קל למצוא בגדים לקנות, כי קונים מה שבאפנה. ויש הרבה ביטחון עצמי.. אבל עדיף לי ככה
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק ישראלי בעיקר מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? ממ האם יש לך בקשה כלשהי? שמישהו יפעיל מזגן עוד משהו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? סה"כ? אני חושבת ששנה בערך.. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? ברור, אבריל היא הזמרת האהובה עלי!!!!!!!!!! האם את\ה חכמ\ה? אולי מה הממוצע שלך? לא יודעת.. מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? בטח תנ"ך.. מי המורה האהוב עליך? רביב
מי המורה השנוא עליך? מיכל :/ מהי התכונה הכי טובה שבך? ממ תמיד אומרים לי שאני יודעת להקשיב ולהבין מהר [אני בספק בקשר להבנה המהירה..] האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כל מיני למה? כי לא כיף לי ככה.. האם את\ה קורא\ת ספרים? המון.... מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ברור שספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? זה ממש תלוי באנשים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אי אפשר להחליט מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה?! תלוי בגובה החלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?מה זאת השאלה הזאת? ברור שעדיף לא להכין שיעורים מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן, אבל לא תמיד עובד.. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני... חודש- חודשיים עם מי? חברה האם את\ה נשוי\ה? המון אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? צבעתי שנה שעברה לכתום.. אולי אני אצבע חזרה לחום, שיהיה אחיד מה המצב רוח שלך כרגע? בסדר, סוף סוך נהיה קייצי :] האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? כן פומה? סוגים מסוימים.. את האלה שצמודים לרגל עם פסים כאלה, שכל הערסים הולכים איתם... ממש לא :S חברות אחרות של נעליים? החברה לא משנה לי מה המותגים האהובים עליך? העין השלישית ופוקס
תמיד יש להם בגדים יפים האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? רק שממש ממש קר ויש גשם.. אני שונאת מעילים כפפות? כן כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לצייר, לקרוא, לשמוע מוזיקה, להתאמן... מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? אין לי מושג.. האם תעסוק\י באותם הדברים? לא ידועת מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? איך קוראים לך? רותם באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השרון האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הייתי רוצה לבקר בלונדון, ברוסיה, יוון, בניו זילנד, יפן ותאילנדד
מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 12 :( למרות שכל יום אני אומרת "היום אני אלך לישון מוקדם.." באיזה שעה את\ה קמ\ה? 6 וחצי.. מה התחביבים שלך? מה שאני אוהבת לעשות מתי בפעם האחרונה הלכת לים? מזמןןןןןן..... לא הייתי מאז הקיץ הקודם האם את\ה אוהב\ת להשתזף? אני אוהבת את החום של השמש, אבל אני לא משתזפת במיוחד.. מה צבע הגוף שלך? בהיר
אם יכולת, היית משנה אותו? קצת יותר כהה.. והייתי רוצה יותר נמשים מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? כן את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת בטירוף, אבל לא הייתי אומרת שאני יפה קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? מאד מאד נדיר.... מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? ועל החבר\ה שלפניו\ה? מה את\ה לובש\ת עכשיו? מכנסי חאקי, נעליים עפ פרפרים, גופייה לבנה ארוכה ועליה עוד אחת אפורה מה תעשי\ה ביום ראשון? היום? אממ בבוקר הייתי בפעילות של התנועת נוער, אח"כ הייתי בבי"ס, והייתי אמורה לעשות בייביסיטר אבל התבטל.. אז לא יודעת אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לכיתה ו' וחייה מאז מחדש.... מה המשפט הכי שמעצבן אותך? לא יודעת... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? 'טוב לראותך אותך' מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שאנשים מסכסכים בלי סוף... הדבר האחרון שצחקת בגללו: ספר שקראתי קודם ריח אהוב: וניל,ללבוש חולצה של מישהו אחר שעוד יש את הריח שלו, ופרחים שמש או גשם?ברור ששמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן לפעמים שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? אממ לא יודעת מה הדבר האחרון שאמרו לך?אחותי שאלה אם אפשר להעביר ערוץ בטלויזיה מה אמרת? כן מה ענו לך? [P: ] יופי

bזוהר

New member
עונה :)

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אממ מעדיפה לא לכתוב פה האמת.. את מי את\ה מעריץ? המון אנשים! יש עוד? חח שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? נו באמת... כרגע- עבדו ורנדורה מה את\ה הכי אוהב לאכול? שניצל של אמא עם פירא וקטשופ וסלט מה הצבע המועדף עליך? סגול בהיר יש עוד צבעים? כן.. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מה מה?! את מי אתה אוהב? מזתומרת? האם את\ה פנוי\ה? לא בדיוק האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? כבר אמרתי לא? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? 15.8 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? כלום היית רוצה להיות כזה? אולי איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כמעט הכל מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ רוק או פופ? קשה... אבל נראה לי שרוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? לא ממש חושבת עליהם האם יש לך בקשה כלשהי? שיחלוף החורף:) עוד משהו? עוד המון דברים כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מעל שנה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אבריל לאבין? לא נראה לי האם את\ה חכמ\ה? לא ממש מה הממוצע שלך? 80 מה המקצוע האהוב עליך? תנ"ך ותיאטרון מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה או אנגלית (בגלל המורות) מי המורה האהוב עליך? רויטל-מורה למתמטיקה ומחנכת מי המורה השנוא עליך? נראה לי שהמורה להיסטוריה, ביולוגיה, אנגלית, פיזיקה (אבל ביטלתי תודה לאל בגלל שאני במגמה), אממ בטח יש עוד חח מהי התכונה הכי טובה שבך? נראה לי שאכפתית, זה גם נראה לי אחד הדברים החשובים שצריכים להיות באדם האם היית רוצה לשנות בך משהו? ברור מה? הרבה דברים למה? כדי שיהיה יותר טוב האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אין לזה תשובה מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? השם ירחם.
לקפוץ מהחלון, מקומת קרקע:) מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אפעם ושזה לא ייחשב לי?!? אם כן אז א', אם לא אז ב' מה הסרט האהוב עליך? נראה לי "החברה שלי" האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני..שבועיים וחצי בערך עם מי? אמא שלי האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? בר רפאלי אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע? ממש טוב! האם את\ה אוהב אולסטאר? כן אבל לא באופן מיוחד ואנס? כנ"ל פומה? כנ"ל חברות אחרות של נעליים? לא. אני לא פריקית של הדברים האלה מה המותגים האהובים עליך? לא יודעת, רנואר? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות? לא כובע? לפעמים אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? להתקלח מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מקווה ומתפללת להיות האם תעסוק\י באותם הדברים? לא מה את\ה אוהב\ת? את החיים מה את\ה שונא\ת? את המוות (ווווואי אני פלצנית אני בד"כ לא ככה לא להתייחס!) איך קוראים לך? זוהר חחחח זו לא אמורה להיות השאלה הראשונה?!: באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז
האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? לונדון מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה (לתקופה) האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? ודאי באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 01:00 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 06:00 מה התחביבים שלך? תיאטרון מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לא זוכרת האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא ממש מה צבע הגוף שלך? לא יודעת.. באמצע אם יכולת, היית משנה אותו? לא חושבת... אולי מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? ברור חח את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? כן קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? חחחחחח לעיתים רחוקות מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? דפוקק ועל החבר\ה שלפניו\ה? כוסון מה את\ה לובש\ת עכשיו? ג'ינס, טישרט+סריג+סווצ'רט מה תעשי\ה ביום ראשון? היום - לא הרבה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? וואו שאלה קשה... אין משהו כזה גדול, בחירה קריטית בחיים שהייתי משנה, נראה לי.. אבל יש התחרטויות קטנות כאלה שהייתי משנה... מה המשפט הכי שמעצבן אותך? תקשיבי למה שיש לי להגיד ואז תדברי מה המשפט שהכי נעים לאוזן? את חשובה לי מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? כוונות רעות, התנשאות, ועוד הרבה דברים הדבר האחרון שצחקת בגללו: איך שאחותי התעצבנה כשהיא שמעה איזשהו ביצוע אלקטרוני עם מלא אפקטים שעשו ל"נשקי אותי" של סיוון שביט ריח אהוב: אווווווווי אני אוהבת את השאלה הזו כי יש לזה תשובה ברורה לחלוטין! :) - הריח של הסבון לגוף "בת אורן" שמש או גשם? שמששששששששששש שמש שמש שמש שמש שמש שמש שמש
!!!! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים חבר פורום שהיית רוצה להכיר? "לפעמים אני מאושרת", ו"פשוט מאושרת" מה הדבר האחרון שאמרו לך? סתמי.. חחח מה אמרת? לא עניתי מה ענו לך? [P: ] נוו פה זה נגמר שאלון נחמד מאוד:)

Take a sad song

New member
&

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?שאתי תחזיר לי כבר את "רודף העפיפונים". את מי את\ה מעריץ? הכי הרבה את אמא. יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?נאמנות ותשוקה-אלג'יר. nirvana-heart shaped box ו"את שקט". מה את\ה הכי אוהב לאכול?במבה מה הצבע המועדף עליך?אפור,שחור,אדום. יש עוד צבעים?ירוק וכחול. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?מה?.. את מי אתה אוהב?את המשפחה והחברים שלי. האם את\ה פנוי\ה?כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?לפעמים צ'יפס?כנ"ל מה המאכל האהוב עליך?במבה האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?י'א מה את\ה חושב\ת על פאקצות?מי יש לחשוב עליהן?.. בני אדם. היית רוצה להיות כזה?לא ממש אכפת לי.. איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק ישראליף קצת לועזי. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפ-הופ. רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס?כלום האם יש לך בקשה כלשהי?לא עוד משהו? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?קוראת דיי הרבה וכותבת..ממש קצת. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?אני לא אוהבת את אבריל האם את\ה חכמ\ה?אפשר לומר שכן מה הממוצע שלך?לא זוכרת.. מה המקצוע האהוב עליך?מחשבים, מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?תנ"ך. מי המורה האהוב עליך?למחשבים, עיצוב תכנה. מי המורה השנוא עליך?למחשבים-ג'אוה. מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? האם את\ה קורא\ת ספרים?כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספרים כמובן. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?כולם. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?אמא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?ברור שלא להכין שיעורים אף פעם. מה הסרט האהוב עליך?וואלה, לא עולהלי אחד ספציפי. האם יש לך טלוויזיה?כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?לא מזמן, בוראט עם מי?חברה האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?לא רוצה להתחתן אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?סגול מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר?כן ואנס?לא במיוחד פומה?ממש לא חברות אחרות של נעליים?לא מה המותגים האהובים עליך?אין האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?כן כפפות?לפעמים כובע?לפעמים אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לקרוא, לצייר, הופעות. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?אותה אחת. האם תעסוק\י באותם הדברים?אני מקווה מה את\ה אוהב\ת?הרבה. מה את\ה שונא\ת?הרבה לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?לונדון, ניו-זילנד. מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן למה לא.. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12-1 באיזה שעה את\ה קמ\ה?6 וחצי:/ מה התחביבים שלך?לקרוא,לצייר,הופעות. מתי בפעם האחרונה הלכת לים?אני מניחה שבקיץ. האם את\ה אוהב\ת להשתזף?לא מה צבע הגוף שלך?אממ, צבע רגיל. אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?חום כהה אם יכולת, היית משנה אותו?לא את\ה חושב\ת שאת\ה יפה?לא קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"?אממ, לעיתים רחוקות מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר?אין ועל החבר\ה שלפניו\ה?לא יותר מידי מה את\ה לובש\ת עכשיו?מכנסיים וחולצה מה תעשי\ה ביום ראשון?אלך לישון, סתם כי זה חרוז מוצלח. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?סוף ח'.והייתי משאירה הכל אותו הדבר. מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"יש לך שמיעה סלקטיבית", איזה שטויות. אני פשוט חירשת, זה הכל. מה המשפט שהכי נעים לאוזן? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?צביעות, ריח רע. הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם משהו שחברה אמרה.. ריח אהוב: שמש או גשם?גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? לא ממש שקדי מרק או קרוטונים? ש"מ חבר פורום שהיית רוצה להכיר? מה הדבר האחרון שאמרו לך?"שי קצת ואז תלמדי". מה אמרת?"נראלי אני אשן ולא אלמד". מה ענו לך? [P: ] :)

darling2

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? הרבה. אני לא אפרט כרגע. את מי את\ה מעריץ? לא מעריצה. יש עוד?לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? ואו. אין אחד. אחד מהאהובים: רונה קינן-מי מפחד מהזריחה
מה את\ה הכי אוהב לאכול? פסטה. מה הצבע המועדף עליך? כתום. יש עוד צבעים?כל הצבעים! אולי חוץ מצהוב. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?אה? את מי אתה אוהב?משפחה וחברים האם את\ה פנוי\ה?כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן, יאמי! צ'יפס?כן! מה המאכל האהוב עליך? עוד פעם..פסטה האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון..יב' סוף סוף! בן\בת כמה את\ה? באפריל 18! אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? יב' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? אני אחת..
היית רוצה להיות כזה?
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל. חוץ מרוק כבד. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? הכל חוץ ממזרחית. רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס?
האם יש לך בקשה כלשהי? שמה שאני רוצה שיתגשם יקרה... עוד משהו?לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שנתיים?! נראה לי האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אה?! האם את\ה חכמ\ה? כן. מה הממוצע שלך? 89 מה המקצוע האהוב עליך? היה. היסטוריה וספרות. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה! אלוהים שיגמר
מי המורה האהוב עליך? המחנכת שלי! מי המורה השנוא עליך? המורה שלי לתנ"ך. לא שונאת אבל היא לא משהו. מהי התכונה הכי טובה שבך? אממ..טובה?! שאחרים יגידו האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? פחות ביישנות למה? כי זה הורס האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים
מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?שניהם. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון..מה זאת השאלה הזאת מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין. מה הסרט האהוב עליך? "אמלי" האם יש לך טלוויזיה? כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? אמממ לא זוכרת לפני חודש, נראה לי עם מי? עומר וברית האם את\ה נשוי\ה? כן!..
אני ביב' אנשים! אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אמברוז.
אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? טוב לי עם שלי.
מה המצב רוח שלך כרגע? לא משהו. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן
ואנס? גם! פומה?לא חברות אחרות של נעליים?ששש... מה המותגים האהובים עליך?
האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? שונאת. רק שממש קר כפפות? לפעמים כובע?כן אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע מוזיקה ולקרוא ספרים מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? מקווה שעם בעלי בחו"ל או סתם בנגב. האם תעסוק\י באותם הדברים? אמממ.. מה את\ה אוהב\ת? לאכול שוקולד! מה את\ה שונא\ת? לא להצליח במה שאני מצפה מעצמי. להתאכזב מאנשים. איך קוראים לך? דר באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? דרום האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אוסטרליה
מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן! באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12 וחצי..בערך באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7:00 מה התחביבים שלך? תנועה, מוזיקה, ספרים, הופעות, מסיבות מתי בפעם האחרונה הלכת לים? שנה שעברה האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כן! חבל שזה לא מצליח לי לרוב אני רק נעשית אדומה מה צבע הגוף שלך? לבנה אם יכולת, היית משנה אותו? לא מה צבע העניים שלך? כחולות אם יכולת, היית משנה אותו? לא את\ה חושב\ת שאת\ה יפה?
קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"?
מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר?.... ועל החבר\ה שלפניו\ה?... מה את\ה לובש\ת עכשיו? גינס וחולצה רגילה מה תעשי\ה ביום ראשון? אבנה את פורים במושב. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? ואו. קשה. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? לא עולה לי כרגע.. מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב/ת אותך...
מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?צביעות הדבר האחרון שצחקת בגללו: קוב. ריח אהוב: נר אגס. שמש או גשם?
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? את כולם. מה הדבר האחרון שאמרו לך? "את חשובה לי ואת מיוחדת"
מה אמרת? חייכתי מה ענו לך? [P: ]

kobeba1

New member
../images/Emo6.gif עונה

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? יש לי מבחן במתמטיקה והמורה דוקרת אותי אם אני לא מצליחה....אז להצליח! את מי את\ה מעריץ?לא אוהבת את המילה הזאת יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?טיפה של אור מה את\ה הכי אוהב לאכול?סלט כרוב מה הצבע המועדף עליך? ירוק יש עוד צבעים? אדום איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מה? את מי אתה אוהב? את כולם! האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?מי לא?! צ'יפס? ת'אמת לא ממש מה המאכל האהוב עליך?זה לא היה כבר? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?בתיכון בן\בת כמה את\ה?15 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? אוי יאק... היית רוצה להיות כזה?לא ממש... איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רגאי,רוק,ישראלי ישן מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה אבל שיהיה היפ הופ רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס?מה זה? האם יש לך בקשה כלשהי? שמישהו יעשה במקומי ת'מבחן?.... עוד משהו? קפה עם אחד סוכר כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שלושה חודשים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?מה הקשר לאבריל? האם את\ה חכמ\ה?נראה לי מה הממוצע שלך?80 מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? נו איך לא -מתמטיקה מי המורה האהוב עליך?המורה לביולוגיה מי המורה השנוא עליך?המורה לאנגלית מהי התכונה הכי טובה שבך?סלחנות האם היית רוצה לשנות בך משהו?להיות קצת פחות רגישה מה? למה?כי אי אפשר לבכות מכל שטות! האם את\ה קורא\ת ספרים?ברור,תקרא תצליח מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים.. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?אמא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה זאת השאלה הטרגדית הזאת?! מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?לא להכין שיעורי מה הסרט האהוב עליך?מישהו לרוץ איתו האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?בחופש הגדול עם מי?חברה האם את\ה נשוי\ה? חחח כן בטח פלוס 9 סתאםםם אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? עם מישהו רגיש אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? שחור מה המצב רוח שלך כרגע?מעולה האם את\ה אוהב אולסטאר?בטח יש לי 4 צבעים:אדום, ירוק,שחור וסגול ואנס?לא פומה?לא חברות אחרות של נעליים? קרוקס! מה המותגים האהובים עליך? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כן כפפות?כן כובע?כן אוזניות לחימום אוזניים?לאאא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?לרקוד מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?סטודנטית האם תעסוק\י באותם הדברים?כן למידה מה את\ה אוהב\ת?בקשר ל... מה את\ה שונא\ת? איך קוראים לך?שקד באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?דרום האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? בתאילנד מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקרת האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?למה לא?! באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?12 באיזה שעה את\ה קמ\ה?שש וחצי מה התחביבים שלך? לקרוא,לרקוד,לשמוע מוסיקה מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בחנוכה האם את\ה אוהב\ת להשתזף?לא מה צבע הגוף שלך?שחום אם יכולת, היית משנה אותו?לא מה צבע העניים שלך?\חום כהה אם יכולת, היית משנה אותו?לא את\ה חושב\ת שאת\ה יפה?אממ נחמדה קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"?כן מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר?חמוד אבל לא בשבילי ועל החבר\ה שלפניו\ה?טיפש מה את\ה לובש\ת עכשיו?פיג'מה מה תעשי\ה ביום ראשון?ילמד,כרגיל אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לשנה שעברה.הייתי לוקחת את הלימודים יותר בקלות מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "כשתגדלי תביני" או "אמרתי לך" מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "את נראת טוב היום" מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא יהיה המוני מידי הדבר האחרון שצחקת בגללו: פאדיחה שהייתה לי.. ריח אהוב: של אוכל שמש או גשם?גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? חחח אני מתה על זה...באמת שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים חבר פורום שהיית רוצה להכיר? מה הדבר האחרון שאמרו לך?רוצה לאכול? מה אמרת?לא אני לא רעבה מה ענו לך? טוב לא צריך

itoosh2

New member
וואו... מעניין מי יקרא? (רמז!)

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להקליט שירים שלי... את מי את\ה מעריץ? אביתר בנאי
, לד זפלין, בוב דילן, יהושע
יש עוד? כן, ג'ון באטלר, כריס קורנל, איאן אנדרסון שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין הכי... אבל תמיד אני אומר שבשאלה הזאת את led zeppelin - the rover מה את\ה הכי אוהב לאכול? אמפנדס? מה הצבע המועדף עליך? סגול יש עוד צבעים? כחול איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? שמה יהיה? את מי אתה אוהב? נעמה
האם את\ה פנוי\ה? לא האם אתה אוהב לאכול פיצה? מאוד... עם תירס
צ'יפס? בטח מה המאכל האהוב עליך? לא הייתה את השאלה הזאת? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון ואוניברסיטה
בן\בת כמה את\ה? 15 וחצי אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' מה את\ה חושב\ת על פאקצות? אם הן לא חושבות למה שאני אצטרך לחשוב עליהן? היית רוצה להיות כזה? אני תמיד כזאת לפעמים... (ביחוד בזמן כתיבת שורות אלו) איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל מה שתופס אותי... ושהכניסו בו יותר מאת האיברים הפיזיים... מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ.. רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס? שהן נותנות יותר מדי פוסי בשביל שיעשו מהן בובות... האם יש לך בקשה כלשהי? כן... תקראו את השאלון הזה
עוד משהו? תאהבו אותי
כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא יודע... חצי שנה בערך? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אני מניח שהשאלון הזה בא מפורום אבריל לוין... האם את\ה חכמ\ה? מאוד... היום קיבלתי 69 במתמטיקה... מה הממוצע שלך? 91 ורבע... מה המקצוע האהוב עליך? אחרי קולנוע, היסטוריה... מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט מי המורה האהוב עליך? תומר מי המורה השנוא עליך? זיווה מהי התכונה הכי טובה שבך? משתדל להבין... האם היית רוצה לשנות בך משהו? להיות פחות חרמן מסתבר
מה? מה שכתבתי למטה... למה? כי זה מפריע לי... האם את\ה קורא\ת ספרים? לפעמים מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים... כי לא למדתי לנתח ספרים
מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנות... אבל נעמה תעדיף שאני אעדיף בנים... מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? להאנס מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם לא קורה לי כלום מלא להכין שיעורים... מה הסרט האהוב עליך? fight club
האם יש לך טלוויזיה? מודה... DVD? לא מזמן... מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? הלכתי? או ראיתי? הלכתי לפני חודש בערך... עם מי? נעמה(L) האם את\ה נשוי\ה? לא... אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? נעמה? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע? לא רע... האם את\ה אוהב אולסטאר? אין לי בעיה איתם... ואנס? למה לא? פומה? לא חברות אחרות של נעליים? מה יש לאהוב? מה המותגים האהובים עליך? "תיכון ע"ש ב. אוסטרובסקי-רעננה" האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? ממש לא כפפות? אם ממש ממש קר אני גונב למישהו... כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? אם הן משמיעות מוזיקה, אז סבבה... מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לנגן שירים שלי... מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? איתמר ברנשטיין אני משער... האם תעסוק\י באותם הדברים? יכול להיות... מה את\ה אוהב\ת? את נעמה(L) מה את\ה שונא\ת? את החוסר שימוש במתמטיקה... איך קוראים לך? איתוש, נעים להכיר... באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? השרון האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? כן לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? ברזיל ואירלנד... מה היית עושה שם, גר או מבקר? באירלנד גר... בברזיל מבקר קרובים... האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 11 וחצי בערך... באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7 ועשרים בערך... מה התחביבים שלך? מוזיקה, קולנוע, אהבה, כתיבה, לשחק, לשיר, להקשיב... מתי בפעם האחרונה הלכת לים?
האם את\ה אוהב\ת להשתזף? לא... מה צבע הגוף שלך? ורוד-לבן אם יכולת, היית משנה אותו? כן... מה צבע העניים שלך? כחול... אם יכולת, היית משנה אותו? לא ממש... את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא יותר מדי... קורה לך שאת\ה מסתכל\ת במראה וחושבת "וואי,אני מהמם\ת!"? לא ממש... מה את\ה חושב\ת על החבר\ה לשעבר? דווקא לא יותר מדי חושב... דיי שוכח ממנה... ועל החבר\ה שלפניו\ה? שהיא השפיעה עליי... מה את\ה לובש\ת עכשיו? סווטשירט של פראנק זאפה וג'ינס מה תעשי\ה ביום ראשון? היום ראשון... אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? 67... הייתי רואה הופעות... מה המשפט הכי שמעצבן אותך? "הכל בסדר?", "כן"... "קרה משהו?", "לא"... "מה קרה?", "כלום"... מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהבת אותך..." מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא בגד בי, שיקר אותי (זה שונה מ"שיקר לי") הדבר האחרון שצחקת בגללו: יהושע... ריח אהוב: השיער של נעמה ו212 SEXY
שמש או גשם? גשם!! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? פעם מאוד אהבתי... שקדי מרק או קרוטונים? שקדמ"ק חבר פורום שהיית רוצה להכיר? נחי
מה הדבר האחרון שאמרו לך? "ביי" מה אמרת? "ביי" מה ענו לך? [P: ] "ביי" לילה טוב. :)

יש! פתור לי את התעלומה בבקשה..:

שיקר לי זה בעברית ושיקר אותי זה בג'יבריש מדוברת נכון
מהכ זה ה"שיקר אותי" המזעזע הזה ולמה
זה פשוט נורא בעיניי...
(אני אדם ממורמר אחרי 12 שעות תפיסה בערך.. אז אם תצנזר קיטורים, תגלה שמה שניסיתי לומר זה- מה ההבדל בין שיקר לי לשיקר אותי והאם זו רק אני או שבאמת אחד מהם פשוט לא תקני?) זהו, לילה טוב

bmt29

New member
כל ניסיון

להחזיר את אייתוש אל דרך הישר בתחום הלשון הוא בוסר בייסודו. JB

אני לא מנסה

להחזיר אף אחד לשום מקום.. האמת שאני באמת לא בטוחה שהבעיה היא לא אצלי כי היום כולם משתמשים ב"שיקר אותי" ונראה לי שרק לי זה נראה פרחי ומעוות לחלוטין.. אני כבר לא יודעת, יש מצב שזו מילה תקנית לחלוטין של האקדמיה ללשון כך שבאמת שאלתי (לא שאם זה כן אני אתחיל להשתמש בזה כי אצלי בראש זה תמיד יישאר פרחי ומעוות אבל בסדר
)

bmt29

New member
את בסדר גמור

זה הם שדפוקים בשכל!
אפרופו האקדמיה, חשבת על זה שאין מילה עברית ל"אקדמיה"? JB

למעלה