וואעאעא!

לא רוצים לצעוק - לא צריך!

בגללכם אני הולכת ללמוד אזרחות עכשיו! על מצפונכם!

CRAZYIT

New member
יהההההה

על מצפוני?!?!?! רגע רגע.. למה לא הבנתי כלום כרגע?! וחוץ מזה את לא יודעת שאני ממש גרועה בצעקות?!... <וזו עובדה!!!> בהצלחההההההההההההההה (לא על מצפוני!!!)

כן! על מצפונך!

ומה זת'אמרת את לא טובה בלצעוק?! את חושבת שזה מעניין אותי?! הא?! לא לא, שאני אבין! אם אני מבקשת שתצעקי עלי, את צריכה לצעוק עלי, ויהי מה! מה אלו התרוצים העלובים האלה? פשוט תגידי שאת לא אוהבת אותי וזהו. וואעאע! ליטל לא אוהבת אותי!

CRAZYIT

New member
אבל אבלללל

אני לא יכולה לצעוק.. יווו... אני ממש לא מסוגלת. וחוץ מזהההההההההההההההההה אני אוהבת אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!

כמה את אוהבת'ותי? עד השמש?

עד הירח? עד הכוכבים? אבל אתמול זה היה עם עננים! וואעאע! לא רוצה! את לא אוהבת'ותי!

CRAZYIT

New member
היי את...

עוד הודעה אחת שלך ו............. לא תוכלי לכתוב בפורום עד... שתסיימי ללמוד אזרחות <יותר טוב מצעקות לא?!?!?!?!> ייאלה לכי ללמוד מאמי!! בהצלחה!!!!!!!!!

עדי

סליחה על השיחה אתמול לא התכוונתי להיות כזו אני אוהב אותך ואת חשובה לי ומתגעגעת המון

להיות כזו איך?!

ליטלונה! די עם הסליחות. מחברים לא מבקשים סליחה, את יודעת. אוהבת המון בחזרה. וד"ש לאחותך. אם את רוצה, אני יכולה לשחק אותה עכשיו לואיסיאנה מה'מורדים', במקום מרטינה של אז. חיחי, זוכרת? :) הא, מה דעתך?

בכיף

אבל את צריכה להיות בדיוק כמוה טוב מרטינוש מעופפת? וללמד אותך משהו ? כשפוגעים במשהו כן מבקשים סליחה זה מנומס - ככה חונכחתי מצטערת חחח אוהבת

עלאיסטר?! טחחח... יא נעל ../images/Emo3.gif

זה מזכיר לי שפעם הלכנו כמה חבר'ה לבית של אחד מהם ב- ג' [רמת אביב ג', כאילו שיאו כאילו
] והיינו על הדשא שמתחת לבניין... פתאום בא איזה צפונבון סטייליסט עם הכלב הגזעי נטו שלו, בשתיים בלילה לבוש טיפ טופ כזה, את יודעת... וחברה אחת שלי, שפוחדת פחד היסטרי מכלבים, התחילה לצעוק: "אהההה! עלאיסטר!" והצפונבון הסתכל עליה במבט מתנשא ואמר בקול צפונבוני יוצא דופן: "מה זה עלאיסטר?" [אוף, זה נשמע יותר מצחיק כשמספרים את זה...!] גם כן, התל-אביבים האלה...

יא חיפאית מסריחה, בואי רגע...

את כונעפה בעצמך! [חה! הכנסתי לך! *עדי מרגישה טוב עם עצמה*]

חיפאית מסריחה????

איך אמרים אצלנו " תרשום , תרשום"(עם ר' כזו) אל תדאגי הכול רשום ועכשיו עופי תחכימי ילדה !!!!!

למעלה