וואעאעא!

גם את הצטרפת לקונספירציה הזו נגדי?

דווקא את, מכולם? "בנים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי" עלק "עופי ותחכימי"... יעני, עכשיו אני לא חכמה? יופי, ליטל. יופי. אז גם את לא אוהבת'ותי עכשיו? לא רוצה! וואעאע!

איך שייקספיר אמר?

אני גם לא אוהבת'ותך, יא אהבלה מזדיינת! [
עדי! באמת! איך את מדברת?!
]

לב יו, מצ'ורללת!

כן כן, למרות הכל, אני אוהבת אותך. זהו, אמרתי את זה. הווו, נפלאות האהבה.

CRAZYIT

New member
אנייי רוצה גם..

ללכת לישון ושאלה ליייייייייייייייייי למה היא אשמה שהיא גרה בחיפה?! זה שחיפה מסריחה לא עושה אותה מסריחה אני דורשת התנצלותתתתתתתתת בכתב!!! אליה! קרייZית

CRAZYIT

New member
הממ..

שאלה.. את מורידה ראש על הכתף עם השפתיים בחוץ????... (חחחחחחחחחחחחחחחחח...) טובבבבבבבב לכי ללמוד ונוותר לך על המכתב...

צלמונע

New member
רק לא אגרוף

התלבטתי על מה תכעסו יותר אם אני סתם אפתח הודעה חדשה או אפריע לכן כאן בשרשור מסתבר שהחלטתי בכל זאת. ~ ~ ~ זה כמו להיות מופרעת בלי שאף אחד ידע לצרוח בלהט מתפשט כמו הר געש ולספור כוכבים הוא רוצה להזדיין בשם כל הפרחים החיפושיות הדנטליות מלאכותיות והמדוזות דמויי אצות בחוף הים האדום באילת אני רוצה להתאבד "את פוחדת" הוא שאל "אני פוחדת" זה כאילו פרץ מתוכי שניה לאחר מכן קפצתי קפיצה בהפיכה מצוק 982 מטר וכמה רשתות הגנה ייתכן ובכלל שזה על מנת לקדם את האפשרות שלי להגדלת חזה חורשת את עצמי ומוכרת את עצמי לשטן התפזרתי כמו רקמה עם פיליגרן עוצמת עיניים ומשחררת את עצמי בשבריר השניה כשהרוח עוצרת ומחליפה כיוון הכעס יוצא לאט לאט מהקרע הכי קטן שעשיתי לעצמי בעור שתי שערות שחורות על בטן לילית לבנה אני דוב גריזילי הולי שיט נאלמת כמו עכבישים זה קוץ ארסי שכשאתה נותן לו לחדור הוא תמיד יזכיר לך שהוא קיים ~ ~ ~ dont try to bend the spoon you cannot bend a spoon believe as if its not there and you may do with it what ever you wish O - - לא יודעת למה אבל היו לי רצף חלומות על הטרדה מינית בי ועל כמה הממשלה מושחטת כי לא שלחו שוטר לתפוס את הוא שנגע בי בולשיט

אלולה

New member
היי בובע,../images/Emo46.gif

מותיק, זהירות כשאת מדברת עם הפולניה שלי
. תיזהרי, היא גם שוטרת צבאית... ואת עוד *אלולה מחשבת* בערך שנה וחצי או שנתיים מתגייסת... חוץ מזה, מי שמתעסק עם חברה שלי, צריך להסתכל אחורה כשהוא הולך ברחוב, כדי שאני לא אדרוס אותו עם הקורקינט שלי... דידוש, תקשיבי להודעות ב

אתם רעים!

[אתה רואה איזו נחמדה אני, מייקי? מדברת בלשון זכר!] אני מבקשת מכם לצעוק עלי ללכת וללמוד, ומה אתם עושים במקום? הא? אתם נותנים לי ללמוד חצי שעה, ואז לחזור ולהתנחל על המחשב! אילו מן חברים אתם, הא? לא צריך טובות! התקשרתי לחברה שלי ואמרתי לה שאני צריכה שהיא תדרבן אותי ללמוד. היא אמרה שבכיף היא תבוא ותחרבן אותי ללמוד. אתם רואים אילו חברים אני מוצאת לעצמי?
הייה שלום! אזרחות- here I come! [ipi hey hoorey hoorey!]

אווו! הדרי אוהבת'ותי!

אל תדאגי, אני אזוז ללמוד... כל רגע חברה שלי באה אלי ואנחנו נלמד ביחד! איזה כיף! היאח, הידד, קולולולו!

וואעאע! גם את לא אוהבת'ותי עכשיו?

כולכם שונאים אותי! אפ'חד פה לא אוהב אותי! משתמשים בתירוץ של "לכי ללמוד" כי נמאס לכם ממני! נכון? או שאתם פשוט מתכננים לי מסיבת הפתעה למחר? אההה! עליתי עליכם!

למעלה