וואלה?!

וואלה?!

אתמול אריה גור מנהל, היום שרון וסופטי........ מחר אני?! אולי תתנו לי לנהל....איזה יום? הייתי רוצה להיות ראש העיר ליום אחד, רק תתנו לי להחליט, אני אוהב ת`עיר הזאת, רק ליום אחד רק לנסות? ובכלל, מה צריך לעשות בשביל להיות מנהל? שרון, מה רצונך? האם $1000 מתחת לשטיח לכניסה לבית יספקו אותך ? יום נעים לכולם וחג מוצצות שמח.. ~תומר~

softy

New member
הולד יור הורסס !!!

מאוד קל כאן להיות מנהל פורום ליום אחד. לא צריך כישורים מיוחדים, לא צריך נסיון, אפילו לא שוחד.( למרות שאתה יכול לנסות). צריך בסך הכל להתמיד ולכתוב כאן, ואז תראה איך באורח פלא מבלי שתקבל הודעה על כך מראש אתה הופך להיות מנהל הפורום ליום אחד. למצטיינים בניהול מחכות הפתעות נוספות בהמשך. כושר התמדה, זה מה צריך, זהו הכח המניע. סופטי.

ה-איה

New member
אם ככה....

אז, סופטי, תחזיר לי את השוחד שנתתי לך אני רואה שאפשר גם בלי זה אגב, שמת לב שהפסקת להשקיע? הייתכן שאתה באפיקות אחרות? איה

softy

New member
זה בערך כמו תור לניתוח...

אפשר לחכות בתור כמו כולם... ויש אפשרות גם לקצר את התור... כמו שעשית את! תני לי סיבה... תני סיבה... מה להשקיע.... מה להשקיע... סופטי.

סופטי, יא-נעל........

אני אסדר לך בחורה פצצה לא נורמלית, תותחית על, אבל ללילה אחד, מה ת`אומר? מתאים לך העסק הזה? מה ת`אומר, אולי נפתח איזה פורום חדש, פורום קללות שאני אנהל אותו ? ~תומר~

ה-איה

New member
תומר

תן לי לדבר עם הבחורה הזאת קודם, כי בתור אחת שעונה על כל המאפיינים שהגדרת <פצצה וכו`... כולל הענין של לילה אחד> אני רוצה לספר לה מראש שסופטי... אחרי לילה אחד... מפסיק להשקיע... איה

איה......

אם זה ללילה אחד, אז הבחורה מסכימה..... אבל אם את רוצה משהו ארוך (תרתי משמע) טווח, אז את מוזמנת לפה ליום המוצצות אני נשאר כאן לבד בחיפה, ועצוב...:( ~תומר~

softy

New member
ככה ?

על השולחן? בלי טיפת דיסקרטיות? גם עם ה-איה זה היה על השולחן אבל הרבה יותר דיסקרטי. דרושה סודיות. סופטי.

אני מעדיף על הרצפה

נשבר, גלה גלה פפ שובפ הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך (גלה גלה) רחמים ~שכחתי ת`המשך~ כך גררת אותי... על הרצפה, על הרצפה וואוואוואוווו וואוווואוואווו של מוניקה (לוינסקי) סקס ~תומר~

שרון-ב-

New member
אמרת את מילת הקסם

והפעם המילה היא סבלימינאל... כי אתה מבין תומר (פעם גם אריה הבין) דרושה מילה קטנה שתיתן לך את המלוכה היא לא קיימת היא לא ידועה היא סתם ככה מגיעה.. אז לך לנום שים מטבע מתחת לכר כי אולי תהיה מלך מחר שרון שמקלידה שם למעלה ללא קריטריונים וללא שטרות

למעלה