וואלה!!!

פראזניק

New member
וואלה!!!

מני חזר לנהל אותנו
מה קורה כאן? שוב אין מנהל? ומה קרה לסרטוריוס ומרינט שלנו?

ובאותו נושא

strange weather we're haveing lately?!? מה שיש לעשות עד שימצא מנהל, שיהיה דיקטטור אכזרי, במסורת הפרוסית, עלינו, זה לשמור על הכללים הישנים של הפורום ולכתוב קצת יותר, ובכך להוכיח את פעלתנותו של הפורום ונחיצותו

פראזניק

New member
יש לי איזה מאמר עיתונאי...

(דהיינו, לא עמוק במיוחד ולא ממצה במיוחד) על ההיסטוריה של ארה"ב, מעברה ממדינה מתבדלת ל"שוטרת בינלאומית". מענין? להעלות?

תתפרע

נשמע מאוד מעניין. בכלל הגיע הזמן שהכותבים הוותיקים יקחו את הפורום לידיים, ואז לא ממש נצטרך ניהול. תחי הדמוקרטיה העממית

מסכים עם הניבלונגים

שהגיע הזמן שהכותבים הוותיקים יקחו את הפורום לידיים, אני אשתדל לחזור בגדול , להעלות נושאים חדשים (מותר בהיסטוריה האמריקאי ?) <ניו-יורקר על הקו>

עכשיו ניו יורקר על הקו

ראה מה שענה לי הנהלת הפורומים למטה בלינק ואני לא מבין משהו ככה לפורשת בלי להגיד מילה לחברים של יותר משנה ?????? לא הגזימו קצת המנהלים ???? מוזר מאוד

תשמע

זכותם לפרוש, ואני מקווה מאוד שגם סרטוריוס וגם מרינט ישבו לכאן ככותבים בקרוב.

הניבלונגים לא אמרתי

שהמנהלים לא זכות לפרוש רק אמרתי לפרוש פתאום ? בלי להגיד מילת פרידה ???? מוזר בכל אופן מודה ל-סרטוריוס וגם מרינט על הניהול הפורום היסטוריה ומקווה גם שהם ישבו לבקר אותנו הרבה

פראזניק

New member
דער משכיל...

מדארף דאך דן זיין לכף זכות. ניין?
בכל מקרה, איננו יודעים אפילו מה הביא אותם לפרוש, נכון? אז איך אנו יכולים לדון אותם על פרישתם (בלא לומר) כשאיננו יודעים אפילו למה זה קרה? לי, אין שום טענות אליהם. בהצלחה, מנהלינו לשעבר, בכל אשר תפנו. אני רק מקוה שהם ישארו כאן ככותבים, חבל יהיה להפסיד אותם. בוקר טוב.

למעלה