"וואלה" באתר "וואלה" יש רק את 10 הפרקים הראשונים של הסדרה? אם כן האם יעלו גם את השאר מתישהו?
D D2T2S New member 8/8/07 #1 "וואלה" באתר "וואלה" יש רק את 10 הפרקים הראשונים של הסדרה? אם כן האם יעלו גם את השאר מתישהו?
י ירדן88 New member 9/8/07 #3 ../images/Emo6.gifלא כזה יתרון..מסכים כבר לא מעניין אותי עם כל הסיפורים החדשים וזה אפעם לא קרה שהפסקתי לצפות באמצע סדרה.. אני מצטערת מראש שהוצאתי את התסכול עלייך
../images/Emo6.gifלא כזה יתרון..מסכים כבר לא מעניין אותי עם כל הסיפורים החדשים וזה אפעם לא קרה שהפסקתי לצפות באמצע סדרה.. אני מצטערת מראש שהוצאתי את התסכול עלייך
I Inbarit3 New member 9/8/07 #6 וואו,אני ממש היחידה? שאוהבת את הסיפורים? חחח... האמת,מותחים את בן ודרור יותר מדי,ונירה מטומטמת אבל אני עדיין צופה אדוקה. דרך אגב,אהבתי גם את הסיפור החדש. טלי מצחיקה אותי. "אולי תעשי לי רשימה של כל האתרים שאת רוצה לטייל בהם...".
וואו,אני ממש היחידה? שאוהבת את הסיפורים? חחח... האמת,מותחים את בן ודרור יותר מדי,ונירה מטומטמת אבל אני עדיין צופה אדוקה. דרך אגב,אהבתי גם את הסיפור החדש. טלי מצחיקה אותי. "אולי תעשי לי רשימה של כל האתרים שאת רוצה לטייל בהם...".