וואלה שוב עובד!!!

zolom

New member
צבעים

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי היטב. אני כן מסוגל להציג ב- AVANTGO באופן כללי, מידע בצבעים. המידע של ערוצי וואלה מוצג אצלי בשחור לבן, נראה לי כי צויין לעי"ל כי מידע וואלה הינו צבעוני, אי לכך שלחתי שאלה בנוגע לצבע. אני משתמש בגירסה 4 של AVANTGO מוגדרים 64K צבעים ויש היתר להציג IMAGES שוב תודה

zolom

New member
בעייה נפתרה

הסרתי ה- CHANNEL של וואלה ב- PALM, לאחר סינכרון מחודש חזר הסומק ללחיי האתר תודה

hunt

New member
HELP HELP HELP - עזרה...... ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

משהו מוכן להתייחס להודעתי.... ולהסביר לי את פשר : Subs files are no longer supportd ?????????????
בברכה....

avivgr

New member
אוקי אוקי אוקי אוקי אוקי אוקי אוקי

הגירסה של האבנטגו שלך מעודכנת? זה נראה כאילו התוכנה לא תומכת בתתי קבצים פנימה. האפשרויות: 1. לעדכן את האבנטגו. 2. לבדוק את ההגדרות של הערוץ באתר של התוכנה ולוודא שיש עומק. 3. להסיר ולהתקין את האבנטגו. 4. אממממ...... הארד......ריסט.... אביב

eff7

New member
מה שאתה מפספס ...

הוא הלינק לדף המעודכן של וואלה לפאלם בהודעתו של talpjcohen למעלה הדף הראשי מכיל לינק ישן שמנסה להוסיף ערוץ בשיטה שאינה נתמכת יותר. תוסיף את הערוץ מחדש מהדף הזה (פאלם - לסנכרון...) ותהנה

hunt

New member
תודה תודה ושוב תודה.... ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

למעלה