וואלה שוב עובד!!!

_אלי_

New member
וואלה שוב עובד!!!

יכול להיות שכולם כבר יודעים ואני האחרון ששם לב, אבל התכנים של וואלה שוב יורדים לאוונטגו ובאופן משופר וצבעוני.

../images/Emo10.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo7.gif לא נכון ../images/Emo70.gif

מדי שבוע אני בודק. וגם עכשיו בעקבות ההודעה שלך ניסיתי ואותה הודעה ממשיכה להופיע : the server recived the subs file and sent the following message "Subs files are no longer supported" עד עולם אחכה... דני

_אלי_

New member
אצלי עובד ברור וציבעוני...

נסה למחוק את הקישור הישן ולהתקין הכל מחדש. בהצלחה.

hunt

New member
כחדש באוונטגו... ניסיתי את אתר

וואלה, ועברתי על ההנחיות, אך לצערי לא מופיע בפאלם "כלום" .... אשמח לקבל הנחיות מפורטות...... בברכה......

talpjcohen

New member
למי שעוד לא הצליח....

מי שעוד לא הצליח לסנכרן את ערוצי WALLA לאוונטגו שלו הנה הפתרון. אז ככה... 1. נכנסים לאתר 2. לוחצים על הכתובת השמאלית "פאלם בנכרון תכנים" 3. אם אתם לא רשומים הרשמו אם כן הכנסו. 4. פעלו לפי ההוראות, למי שכבר יש את התוכנה לדלג על סעיף 1. 5. לבחור לעדכן ולסנכרן. עכשיו יש לכם את ערוצי וואלה לפאלם. בהצלחה!!!!!!!!!

../images/Emo24.gif טל - גרמת לי להיות מאושר ../images/Emo51.gif

ניסיתי בערך מליון שש מאות שבעים וארבע אלף פעמים ללא הצלחה כי בלי לדעת עבדתי על קישור ישן, התכתבתי עם avantgo ומה לא. מסתבר שלפעמים הפתרונות הרבה יותר פשוטים ממה שחושבים. המון תודה

קוביNL

New member
גם ממני ../images/Emo24.gif

גם אני מאושר, באמת

hunt

New member
יישש, אני כבר משתמש ותיק... 3 ימים

אבל, עזרתך הברוכה לא הועילה. כל האתרים שבחרתי עד כה, מותקנים ועובדים כהלכה. רק כאשר אני מקיש לפי ההנחיות , אני מקבל הודעת שגיאה..... Subs files are no longer supported ??????????????? אני מדגיש , כל האתרים מחו"ל עובדים .... בברכה.....

e-magine

New member
לצערי לא עובד לי

אני מקבל מאבנט גו רק שעמומונים באנגלית, שום זכר לוואלה, למרות שנרשמתי וסנכרנתי.

zolom

New member
צבעוני ?!?

המידע המתקבל אצלי ב- 505 , (כולל תמונות) בגווני אפור בלבד !!!

zolom

New member
צבע ?

משום מה אצלי מופיע המידע בשחור לבן (מידע של וואלה) ה- AVANTGO מוגדר אצלי להציג 64K צבעים. אנא אמור לי אלו מנתוני הוואלה מוצג אצלך בצבע כדי שאוכל להשוות, כמו כן האם הגדרת איזה שהוא פרמטר להצגת הצבעים? תודה

gazit1

New member
תמונות בצבע

ביצעתי התקנה לפי ההנחיות בוואלה, לא סימנתי שום דבר מיוחד, רק את רשימת הערוצים המבוקשת.

zolom

New member
בכל אופן

האם תוכל להגיד לי באיזה SECTION של וואלה רואים תמונה צבעונית וכן אלו צבעים עקריים ניתן לראות שם תודה

_אלי_

New member
כל התמונות צבעוניות

נסה לבדוק אם בכלל מוגדר אצלך להעלות תמונות.

_אלי_

New member
נסה להגדיר ב- PREFRENCES...

65,536 צבעים. חוץ מזה בדוק מה גירסת AVENTGO שלך, אצלי מותקנת גרסה 4. בהצלחה!

למעלה