וואלה שבועיים עברו.....

• פותח הנושא zzzzz
  • פורסם בתאריך

zzzzz

New member
וואלה שבועיים עברו.....

וואלה שבועיים עברו ולא השארתי שום הודעה בפורום>מעניין למה<. ועכשו חזרתי ובגדול. ואת רק את יודעת למה,היום לפי חישוביי את אמורה לחזור,אני ממתין לתגובה מימך אות חיים ניצנוצון .......אוךךךךךךך חזרי אליי שרשוחית שלי כי.... בילעדייך אני חצי בן אדם בילעדייך אני בעצם ......... שלך ורק שלך נשמונת שלי . מימני ה.... מ.... (-:

השרשוחה

New member
לך..

חזרתי. אני פה. הססתי אם להתקשר.. פחדתי.. אולי שכחת, אולי זה היה חלום.. אולי זה היה רק אצלי.. אתה יודע, בכל זאת עברו שבועיים. אז אני פה. תגיד יום ושעה ואני פה. נ ש י ק ו ת.

שרשוחית שלי...

אני כל כך שמחה שחזרת... מקווה לתפוס איתך שיחה אוהבת ליהי

יחזקאל.

New member
נו מה?.......כל אחד והחברים שלו

איפה אתן גרות? אני לבד...גל הלכה... וממש ממש נואש לדפיקה... אולי...ממך?

zzzzz

New member
אומללות

אני מרחם על אנשים מיסכנים כמוך ולכן אני מיתיחס למה שרשמתה אבל שתדע אל תיסחף הזרם חזק מימך ואפשרות טביעה אינה יוצאת מין הכלל . ובקיצור חפפפפפפפפפפפפפפפפפש מי ינענע אותך ועזוב אותנו בשקט נודניק!

השרשוחה

New member
בוע עכשיו!

תראה את השעות שכתבנו בהם.. אני פה עד קצת בוא.. מחכה עד 2.30.. עזוב את הטפשים. אל תתיחס. בואאאאאאאאאאאא

השרשוחה

New member
איש שלי..

קמתי מהשינה עם חיוך על השפתיים.. היה כיף לשמוע אותך.. מתוק, יתכנו שינויים הלילה אני עוד לא יודעת, בכל מקרה נעביר את הפגישה ל - 23.00. נשיקות לוהטות. ביייייייי

השרשוחה

New member
בטח נרדמת

בטח נרדמת

אניפה ואתה לא.. אחרי כל היום המפרך שלך אבוא כל רבע שעה עגולה. לבדוק. עד 12.אם לא - מחר הוא הלילה. לילה טוב נשמה.

zzzzz

New member
אלף אלפיי סליחות...נירדמתי.

את הריי מכירה אותי ......איזה בעסה ...... מיתגעגע...... שלך....

יחזקאל.

New member
תראה איך קוראים לך..?

zzzzzz ?עם שם אחר.. נו מילא כל אחד מה שהוא שווה רגע? zzz זה לא ז?או שמא... ז... ז-4x4

zzzzz

New member
ישששששששששששש...........

חזר אליי האטרף , המבט הרעב , החיוך המוטרף והצחוק המיתפוצץ. שבועיים וחשבת ששכחתי. תיתבישי לך!!!!!!!!!!!!!!!!! היום הלילה אני מעשו עד 19.00 אבדוק בצאט ולאחר 22.00 הלילה עד שארדם......בחלומות רטובים עלייך. חולה עלייך מ... שלי ביי נשמונת מימני שלך ה.... מ....(-:

יחזקאל.

New member
zzz ?

תגיד? עומד לך? גל נעלמה לי מצטער... אבל....האהבל מהכרמל מת לקבל אותך!

השרשוחה

New member
נשמתי..

החיוך שלי מרוח על הפנים מפה ועד סוף העולם.. הלב דופק כמו משוגע.. ולחשוב שבאמת חשבתי ששכחת.. נשמתי. איזה מנוורות אני עושה לכתוב לך פה.. תראה את השעה..בדקתי ולא היית אני הולכת לישון .להיות שלך הלילה. קבענו. אחרי עשר בלילה. שולחת לך נשיקות כמו בהודעה.. חולהההההההה עליךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!

למעלה