וואלה נגנג

וואלה נגנג

לפעמים השתיקה שווה זהב. בזכות השתיקה, מישהו עשוי לפתח כאב ביצים איום, עקב דחייה מאולצת של אורגזמה...
שבת שלום סקסופון

מו

אפרופו כאב ביצים, יש בפירנצה, בפיאצה סנטו ספיריטו, מקום שנקרא Ricchi. לפני שלוש שנים מילצרה שם אחת בשם ליה. אם אתה נוסע לשם, כנס לריצ´י, חפש את ליה, ותתן לה בשמי ציפורן ורודה. את הקפוצ´ינו תשתה בעמידה, באחד התאים הקטנים שמפוזרים במקום, ותתרשם ממה שהולך בחזית הכנסייה שממול. ותהנה. אנחנו נלבש כאן את הכובעים והצעיפים האדומים; אם כי, נראה לי שהפעם... סקסופון

מו שיקו

New member
תראה מותק

יש לי שם אחת אנג´לינה עונה על כל הדרישות אתה מגיע לשם? כי אם כן אז אסע מהמזרח לארץ דרך איטליה

ממוש

אני לא מגיע לשם, אבל בכל זאת, תבוא דרך איטליה. סיכמנו שאתה מביא את הפרח לליה, לא? חוץ מזה, כדאי שתתרגל לנסוע בקיצורי דרך. כאן צריך לנסוע מת"א לרעננה דרך טבריה כדי לעקוף את המחסומים שיש בכל צומת. זה מה שנקרא שלום עם בטחון. סקסופון

נגה...

New member
רגע, רגע אנג´לינה אמרת??!!

יה...היא כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!! אתם באים??!! עוד שלושה שבעות יתאים??!! ובלי מעקפים בבקשה אמרו לי כאן שינוי עכשו יש שלום ויש בטחון רק עם ביבי בשלטון נגה.

נג

עוד שלושה שבועות... מי יודע היכן תארח הפועל ת"א את משחקה הבא עוד שלושה שבועות? אם בכלל עוברים; מה שמאוד מאוד בספק. והשמועה האחרונה היא שאחד הג´ינגלים שמתרוצצים בברנז´ה בימים אלה הולך ככה: "ביבי בשלטון? איזה בזיון. לשלום ובטחון - תן קולך לשרון. יש צמיחה וטוב לחיות כאן - לא צריך בכלל דרכון וכדי שתרגיש בטוח - מקימים גם קיר בטון" וחוץ מזה, הממוש אמר אנג´לינה. אני אמרתי ליה.
סקסופון

נגה...

New member
ג´ינגלים??!! אני שמעתי רק על ג´ונגל

יערות הגשם.....אופסי אופסי... זה כבר לא ביביהו לשלטון בשם השלום והבטחון אלא רק שרון של השלום והבטחון??!! שייייייייייטטטטטטט למה לא סיפרו לי על הסקר של הג´ונגל החדש הזה אהה??!! חושב שווה ביקור??!!..טוב נראה עוד שלושה שבועות אמרת לא??!! חוצמזה תראה אצל אנג´לינה ביקרנו,,לעומת זאת את ליה..מממממ...חוחיחה מחייכת לה עכשיו.
נגה.

למעלה