וואלה מצטרפת לגוגל

סרפד

New member
וואלה מצטרפת לגוגל

תציע שירות דואל בנפח 1 ג'יגה מילא שטח האחסון, אבל איך הם מתכוונים לממן את התעבורה של תיבות דואל בגודל כזה כולל שליחת קבצים גדולים ומסנני אנטיספאם ואנטיוירוס? שוק הפרסום והשיווק באינטרנט הישראלי לא עד כדי כך משגשג בהשוואה לשוק הבינלאומי, אפילו אם אתה מוותר על הפרטיות שלך וגם מסכים לקבל הודעות פרסומיות.

ממש מוזר ולא מחמיא ואפילו חשוד

וואלה מזמן היא לא הבייבי שלי בענייני דואר אלקטרוני למרות שאני עדיין משתמש בה ולא וויתרתי עליה. פעמים רבות אני מעדיף לשלוח מייל מדואר אחר (ספידי למשל) כדי שכשישלחו לי חזרה מייל שלא יגיע לוואלה וזאת על שום האיטיות והתקיעות שהן מנת חלקם של משתמשי מייל וואלה רבים בזמנים מסויימים פה ושם. לא סומך עליהם יותר. ואת האיטיות הזו והעומס הקיים הם סובלים עם 6 מגה לכל מנוי. מה הם חושבים? שאנחנו נמשיך לסמוך עליהם עם 1 ג'יגה? על אף אחד אני לא סומך כרגע עם השטות הזו של 1 ג'יגה. זה נשמע כל כך מופרך וכל כך לא במקום ולא הגיוני שמצידי שיתנו אפילו 10 ג'יגה. לא מתקרב. בכתבה מדבר ארז פילוסוף על 750 אלף מנויים לוואלה ומגדיר אותם כ"הכי גדולים". מדבר על ההתחייבויות לתת את השירות הכי טוב ואת הטכנולוגיות הכי מתקדמות ומונה את השירותים הקיימים אחד לאחד כאילו זה איזה מציאה. אז יש לי לחדש לו. וואלה היא אימייל פרימיטיבי ונחות. איטי וקטן. הסיבה היחידה שבגללה השתמשתי בוואלה היא כי בזמנו הם היו היחידים שהיה להם עברית כמו באאוטלוק. 6 מגה לא היה מציאה כי אז יהו נתנו גם 6 מגה והם היו פי אלף יותר טובים. עם מסנג'ר וחסימה יותר טובה של ספאם ואנטי וירוס מובנה. וכו' וכו'. ואם נתייחס למצב היום אז אני רק יכול לתת דוגמא לחברת דואר אלקטרוני שנקראת FASTMAIL. היא אחת המשוכללות שאני מכיר. כבר בגרסה החינמית היא מאפשרת משלוח של קבוצה בלתי מוגבלת של מיילים שנמצאים בתיבת הדואר - אל נמען כלשו. תכונה מופלאה זו מאפשרת למשל לשלוח את כל המיילים אל האאוטלוק שלי. כמו כן תכונה נחמדה נוספת יש להם שמאפשרת לדחוס קבצים רבים שמגיעים במייל בודד ולהוריד אותם למחשב בפורמט זיפ. בגרסאות הלא חינמיות של FASTMAIL יש כבר שכלולים שאפילו אאוטלוק מסמיק ומתבייש בפינה. אז על מה בדיוק מדברים וואלה? על גודל? ספידי ואינטרמייל שמים אותם בכיס הקטן. על שירות? כתבתי להם עשרות מיילים תלונה שלא נענו או שנענו באיחור בצורה אוטומטית בלבד. על שכלולים? הצחיקו אותי אז נכון שיש עדיין אתרי דואר אלקטרוני מפגרים יותר מהם (כמו הוטמייל הישראלי) אבל מכאן ועד לקפוץ על העגלה הדוהרת ללא מטרה של 1 ג'יגה זה נראה לי קפיצה רחוקה מאד. אני לא מאמין להם.

e-magine

New member
אני בכלל לא מאמין להם

האמת, אם לא נותנים לי קישור, אני לא נכנס לאתר שלהם.

י.ש.

New member
אני חושב שהם כבר הפסיקו לפרסם

שהם יתנו גיגה אחסון. עכשיו לא ראיתי את זה באתר שלהם.

למעלה