וואלה ו-Forms.

לא נמצא

New member
וואלה ו-Forms.

שלום רב! בזמן האחרון אני מנסה להתקין סקריפט המלצה לחבר באתר שלי, ושוב, כמו בסקריפטים דומים שניסיתי להתקין, האימיילים ממאנים להגיע לתיבת הדואר שלי בוואלה!. אני מחכה, שולח, מחכה שוב והם לא מגיעים. לעומת זאת, כשאני מנסה לשלוח לספק דואר אחר, האימייל כן מגיע. מה יכול להיות פשר הבעיה? האם מישהו שמע על דבר כזה? תודה מראש לעוזרים.

bnayal

New member
לפי מה שהבנתי

השרת של וואלה! הוא לא שרת pop3 רגיל...

IgKh

New member
מעניין אותי לדעת...

מה זה בדיוק קשור? POP3 הוא פרוטוקול בין שרת הדואר לתוכנת הדואר לשם שליפת הודעות מהשרת (רק להורדה מהשרת ז"א) דואר נשלח בעזרת פרוטוקול SMTP, שאותו כל שרת דואר צריך לממש כדי לקבל דואר משרתים אחרים וכדי לשלוח אותו לשרתים אחרים. לא אמור להיות קשר בין השניים בכל הקשור לPHP. לגבי השואל המקורי: כנראה הבעייה אצל ואלה. על איזה מ"ה הסקריפט רץ? האם אתה משתמש בשרת של הספק כדי לשלוח או שיש לך שרת SMTP פרטי (למשל sendmail או השרת המובנה בIIS)?

IgKh

New member
עוד משהו

המיילים לא מגיעים רק לתיבה שלך בוואלה, או שכל תיבה אחרת בוואלה?

nirdagan

New member
כנראה וואלה חושב שהדואר שלך ספאם

זה מן הסתם תלוי בכל הכותרים שאתה שולח עם הדואר שלך. רובם נכתבים אוטומטית ע"י תוכנת שליחת הדואר בשרת שלך, ולא ע"י PHP.

לא נמצא

New member
תודה על העזרה...

אבל נמצא הפתרון :) מתברר שהסקריפט אגר כתובות אי. פי. של שולחים וחסם אותם אחרי ששלחו כבר פעם אחת. תיקנתי את העוול... סליחה על ההטרדה ;) (ושוב תודה, גם על המידע המועיל)

למעלה