לא קוראת
E Effie Wiezel New member 22/9/03 #42 I m not sure how to consider me im not sure how to consider my self but stil LOVE YOU GUY'S
E Effie Wiezel New member 22/9/03 #44 Salsro how you doing man it is being a long time no see whats up
ח חילוני עם שטריימל New member 22/9/03 #47 זה נחמד לראות את כל הוותיקים יוצאים ממאורתם ומגיבים ! אבל השאלה נשאלת, איפה יעלוש 22 ??? איפה ריזו ??? ואיפה מאיה 23 ??? תנו קול ! <העובדה שהנ"ל הם נשים הוא מקרי לחלוטין !!! >
זה נחמד לראות את כל הוותיקים יוצאים ממאורתם ומגיבים ! אבל השאלה נשאלת, איפה יעלוש 22 ??? איפה ריזו ??? ואיפה מאיה 23 ??? תנו קול ! <העובדה שהנ"ל הם נשים הוא מקרי לחלוטין !!! >
ב בן הרב New member 22/9/03 #50 כנסו כנסו אני עוקב? מה פתאום? אני סתם כותב כאן בלי לעקוב מה שקורה כאן
ד דער משכיל New member 23/9/03 #52 אני מבקש לחסום הניק הזה "דער אויבערשטער " אתה אלוהים ? האאאא בחודש אלול ? אתה לא מתבייש ???? טרייפנער יונג אתה כלום ! טיפה סרוחה! גם סבלנות שלי פקעה דיייייייייייייי צוות יוצאים בשאלה לחסום מיד את הניק הזה
אני מבקש לחסום הניק הזה "דער אויבערשטער " אתה אלוהים ? האאאא בחודש אלול ? אתה לא מתבייש ???? טרייפנער יונג אתה כלום ! טיפה סרוחה! גם סבלנות שלי פקעה דיייייייייייייי צוות יוצאים בשאלה לחסום מיד את הניק הזה