וואלה אני אלך

וואלה אני אלך

אני אלך רק כדי שתרדו ממני אני אלך בשביל שהפסיכולוגית תפנה אותי לפסיכיאטרית שתתן לי מלא כדורים לדיכאון ושינה ואני אקח ויהיה מסוממת ולא אבין מה קורה לי ואני אלך לדיאטנית כדי לראות עוד אילו דרכים אני יכולה להרזות מהם והיא תעזור לי! ואם לא שתקפוץ לי! ואני יהיה הכי רזה והכי מסוממת ולמי איכפת בכלל בטח שלא לי. ח-ב-ל
 

hayapollak

New member
טוהר - ומה יקרה

השאלה היא מה יקרה איתך אם לא תלכי. ומה את בעצם רוצה שיקרה? תלכי בשביל עצמך ולא בשביל אף אחד אחר. תלכי זו לא בושה לקבל תמיכה ועזרה כדי להתחזק ולהגיע לאיכות חיים טובה יותר. בהצלחה.
 
ברור שאיכפת לך, וגם לנו איכפת../images/Emo70.gif

זה שתפני לטיפול פסיכולוגי זה לא אומר שזה ייגמר בכדורים. בתור אחת שהתחילה זה עתה כזה טיפול, זה ממש עוזר לי למרות שאני ממש בהתחלה, בקצה הראשון של הדרך ובכל זאת דברים מתחילים להשתנות.
 

לירננה

New member
תחשבי רגע

האם אלה סביבך שדוחפים אותך ללכת לכל אנשים המקצוע האלה רוצים להרע לך? יכול להיות שיש סיכוי שהם רוצים לעזור ל? יכול להיות שיש סיכוי שזה באמת יעזור? אולי תנסי? את לא חייבת להסכים להכל,רק להסכים למה שנראה לך. תנסי מה שנראה לך נכון עבורך. אולי זה יעזור במשהו. או אולי תבחרי לך משהו שנראה לך שכן יכול לעזור ותבקשי אותו.
 
למעלה