וואלאס, השמע קול!

gs4ever

New member
צודקת

היא נראתה מאוכזבת הי זה לא בידיוק מתנה אני גם הייתי מתאכזבת אבל אין לא כסף וכל זה אבל עדיין . וכאן הכי חייבת לציין וראיתי היום להרוג אותך וזהו ואנריקו משחק שם דמות כל כך שונה הוא שחקן פשוט נהדר

gs4ever

New member
הנה הציטוט

Veronica: Uh, yeah. Isn't that the same computer you got me two years ago? Keith: Yeah, on the outside, yes. But this old beast has a new heart pulsing inside her. I'm talking five hundred and twelve gigawatts of RAM, and eighty something or other hard drive, uhh, uhh . . . Veronica: You don't know what you're saying, do you? Keith: No. But your friend Mac promised me that it's all very state of the art . Veronica: Thanks dad.

darthziv

New member
היא התאכזבה עד שהוא סיפר לה

שרק חיצונית זה אותו מחשב הוא החליף לו מספיק חלקים והיא אהבה את זה היא סתם צחקה על הידע האפסי שלו במחשבים

אה, והחזרה של וואלס../images/Emo70.gif

אין לכם מושג איך התרגשתי!!! איזה כיף שהוא חזר! ואיך ורוניקה שמחה!
|מזילהדמעהשלהתרגשות| סופסוף משו בעונה הזאת שלא אמרו לי עליו ספוילר בטעות, וככה יכלתי סופסוף להיות מופתעת... ועוד משו שלא ספליירו לי- מג מתה!!!!!
אני בהלם! ממש לא ציפתי לזה! אבל זה נראה כאילו העירו אותה רק בשביל שהיא תגיד להם שלא לתת להורים שלה את התינוק ואז זהו- לא צריך אותה יותר- הורגים אותה... חבל על אלונה... אבל התינוקת שרדה!! ייאי! מעניין איך ישלבו את זה.... ווואי, איזה עצוב זה היה עם לוגן!!!
איך הוא בכה והתייפח...
מסכןןןןןןן, איך רחמתי עליו... אבל טיפש! מה הוא רואה את זה בכלל!! אתה רוצה להעלים את זה תעלים, <רק חבל שבגלל זה בסוף אהרון לא יורשע.... לפי קית' לפחות..> אבל למה היית צריך לעשות את זה לעצמך?! טוב, בסוף יצא שפרקתי כאן את כל מה שיש לי על הפרק... לומשנה- בשביל זה יש את הפורום, לא?

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif נכון! חחחחחחחח

הוא היה ממש חמוד בסוף הפרק...
חברה שלי רצתה שהם יהיו ביחד.. כמעט הוצאתי לה ת'ראש..XD

irene17

New member
נו מה את רוצה?

כשהולכים לכ"כ הרבה אירועים כל הזמן בסוף נמאס. אבל ברצינות, רוב הזמן היא יותר יפה עם פחות איפור.

למעלה