וואלאס, השמע קול!

Skyller

New member
וואלאס, השמע קול!

אוקיי, אני רוצה ספוילר- מתי הוא חוזר???

Skyller

New member
ואם כבר - הפרק של היום

לעוד מישהו היה דה-ז'ה-וו מ"12 angry men"? סרט מעולה, פשוט קלאסיקה. אהבתי את הtribute.....

TeaBag

New member
פרק ממש טוב היה היום.

הפרק של היום היה ממש ממש טעון, וכהרגל אצל ורוניקה גם מאוד משובח. הסוף היה עצוב ומרגש כאחד כקיבלנו את הבשורה על מג וחווינו את השיבה של וולאס. בהחלט אחד הפרקים הטובים ביותר בעונה הזאת. (שד''א, לאט לאט מתעלה על הקודמת. זה רק אני או שהסדרה המדהימה הזו שוברת את כל המוסכמות והקלישאות שקיימות? אחח, ורוניקה ורוניקה.)

orale12345

New member
פרק מעולה!

למרות שהרבה מעריצי ורוניקה מארס בארצות הברית לא אהובים את הפרק הזה אני חושבת שזה אחד הפרקים הטובים. החזרה של וואלס הייתה אחת החזרות המעולות ביותר זה פשוט היה כל כך הם!

orale12345

New member
...

כי הם לא אהבו את איך שורניקה הייתה קצת פטית כאילו אם כל מה שקרה אם דאנקן שהיא פשוט הייתה אני סולחת לך, לא משנה החברה שלך לשעבר רק בהירון אבל אנחנו בסדר!!

TeaBag

New member
למה שתהיה כועסת?

הוא הכניס אותה להריון כשהם היו חברים. זה לא אמור להיות קשור אליה.

orale12345

New member
הוא ידע ולא סיפר לה

וחוץ מזה לו היא עוזרת אבל לוגאן מבעיר ברכה והיא נפרדת ממנו!

TeaBag

New member
הממ.

תאלצי לנסח שוב את ההודעה שלך. לא ממש הבנתי.

gs4ever

New member
אני אסביר

היא זרקה את לוגן רק כי הוא הצית את הבריכה הציבורית ודאנקן אנס אותה זרק אותה הכניס מישהי להריון ואז זרק אותה וורוניקה עדיין נשארת איתו ??!!!

TeaBag

New member
בלי לפגוע.

אתם צריכים לעבוד על הניסוחים שלכם. פסיקים ונקודות יעזרו גם.

gs4ever

New member
עכשיו יותר ברור?

היא זרקה את לוגן רק כי הוא הצית את הבריכה הציבורית. ודאנקן אנס אותה ,זרק אותה ,הכניס מישהי להריון ואז זרק אותה(מג) . וורוניקה עדיין נשארת איתו ??!!!

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

חהחה הוא באמת לא.....
זה היה בהסכמה, אממ סוג של בכולופן.
אבל מישהו אחר כ-ן אנס אותה!!
ואותו אני שונאת מאוד מאוד מאוד מאוד!!!

Lirchu

New member
חחח כן...

וגמני מאוד מאוד מאודדדדדדד שונאת את מי שכן אנס אותה!

sweet shir

New member
לא יודעת למה הם לא אהבו.. אבל אני

יודעת למה אני לא אהבתי...
הפרק לא היה משו..... סתמי כזה. לוידעת. לא היה הרבה תוכן. חוץ מהסוף.. שהיה שולטטט ;] אבל הפרק הבא הרבבבה יותר טוב. מפצה בשבילי על הכל.

אם אתם כבר מדברים על הפרק...

תגידו- אני הבנתי לא טוב, או שורוניקה התאכזבה מהמתנה של אבא שלה? ואיזה מתוקה היא הייתה עם ה- Presents, presents, presents!

למעלה