וואי!!!!!!!
איזה יפה נטליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 רק שבועיים לא הייתי פה ותראו..... איזה כיף שSMV זכתה!
איזה כיף שפקונדו זכה!!
ואיזה כיף שנטי זכתה!!!!
.... תאמת קצת חששתי שמונטה קירוסיטו ייקחו... למרות שידעתי שנטליה ופאקו ייזכו! ואם כבר מונטה קריסטו, אצ'רי, ננסי ושות'... שכל מי שהעזו לקלל את נטי שלי שיישרפו אמן הבני שרמוווווווותווווווווווות!! זונות!!!!!! קנאיות ומסריחות!!!!! ואויי להם אם הן פגעו בה... והשחקנית הזאת שקראה לה "זונה" זונה היא בעצמה ואמן תדרוס אותה משאית! ולואיסנה ישרמותה תיזהרי.. ובקשר זה שנטליה תבוא לארץ- אמממממממןןןןןןןןןןןןן! וואי זו תהיה התגשמות כל החלומות בשבילי כי גם בריטני במשא ומתן לבוא לארץ! שתכניס אותנו לסיבוב ההופעות שלה באוקטבר, אחרי שני אוקטוברים שהבטיחו לנו שהיא תובוא והיא לא באה!!
אולי הן גם ייפגשו ויעשו דואט ביחד ואני גם אפגש איתן ( ווואי וואי איזה חלומות יש לי... חחחחח...) אף עם לא הייתי בהופעה של אחת מהן ותאמינו לי אם הן מגיעות אני הראשונה שקונה כריטסים. ותגידו יש כבר תאריך לצילום הקליפ הראשון מהדיסק? אה... ובהצלחה לכולנו בבגרות במתמטיקה היום, אמן תהיה קלה!
איזה יפה נטליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 רק שבועיים לא הייתי פה ותראו..... איזה כיף שSMV זכתה!