וואי!!!!!!!

• פותח הנושא YBNS
  • פורסם בתאריך

YBNS

New member
וואי!!!!!!!

איזה יפה נטליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 רק שבועיים לא הייתי פה ותראו..... איזה כיף שSMV זכתה!
איזה כיף שפקונדו זכה!!
ואיזה כיף שנטי זכתה!!!!
.... תאמת קצת חששתי שמונטה קירוסיטו ייקחו... למרות שידעתי שנטליה ופאקו ייזכו! ואם כבר מונטה קריסטו, אצ'רי, ננסי ושות'... שכל מי שהעזו לקלל את נטי שלי שיישרפו אמן הבני שרמוווווווותווווווווווות!! זונות!!!!!! קנאיות ומסריחות!!!!! ואויי להם אם הן פגעו בה... והשחקנית הזאת שקראה לה "זונה" זונה היא בעצמה ואמן תדרוס אותה משאית! ולואיסנה ישרמותה תיזהרי.. ובקשר זה שנטליה תבוא לארץ- אמממממממןןןןןןןןןןןןן! וואי זו תהיה התגשמות כל החלומות בשבילי כי גם בריטני במשא ומתן לבוא לארץ! שתכניס אותנו לסיבוב ההופעות שלה באוקטבר, אחרי שני אוקטוברים שהבטיחו לנו שהיא תובוא והיא לא באה!!
אולי הן גם ייפגשו ויעשו דואט ביחד ואני גם אפגש איתן ( ווואי וואי איזה חלומות יש לי... חחחחח...) אף עם לא הייתי בהופעה של אחת מהן ותאמינו לי אם הן מגיעות אני הראשונה שקונה כריטסים. ותגידו יש כבר תאריך לצילום הקליפ הראשון מהדיסק? אה... ובהצלחה לכולנו בבגרות במתמטיקה היום, אמן תהיה קלה!

Rony 05

New member
מתחיל לי ב6

אני עושה 004 אם מתחשק לך תחזיקי אצבעות בשבילי...

אדרי3

New member
אוייש ../images/Emo4.gif

באמת? איזה באסה... טוב לא נורא מקסימום תעשי מועד ב'...

דפנושית

New member
003 ו005

005
003
אבל נראה לי שאם אני כבר ניגשת למעוד ב' ב005, אני אעשה גם ב003..

אני קיבלתי 97 במועד חורף בי"א

("שחצן"
) ורציתי לעשות מועד ב' (!) טוב שוויתרתי
קיצר, אל תקחו קשה, זה כולה מתימטיקה! שיהיה בהצלחה

ntrht

New member
עצה!!!

לפי דעתי מי שעושה 5 יח' במתמטיקה צריך להשקיע ב 003 וב 004 005 יהיה מספיק לענות על שאלה אחת אני קיבלתי ב 003 -100 004 -93 60-005 חחחחחחחחחח(ומועד ב' היה יותר קשה
.....) בהצלחה לכוווווווווווווווולם!!!!!! נראה לי אני הגדולה ביניכם

דפנושית

New member
../images/Emo27.gif

ב005 גם אני נראה לי אקבל 60 כי עניתי רק על 2 שאלות
בהתחלה רציתי לעשות 5 יח' והיה לי קשה מדי, אז קיוויתי שלפחות ב4 יח' אני אצליח להוציא ציון טוב יחסית... בגלל זה אני ניגשת למועד ב'... ואם כבר אני ניגשת ב005, למה לא לגשת גם ב003?? אני יודעת שלא קיבלתי 100 אז בטוח יהיה מה לשפר
ואין לי מה להפסיד, לוקחים את הציון הגבוהה מבין השניים... ול003 אני גם לא צריכה ללמוד לפני כי אני זוכרת פחות או יותר הכל... קיצר הפחד הגדול שלי הוא שגם במועד ב' אני אפול על שאלה אחת שאני לא יודעת ב005 וזהו הלך קאפוווטטט... וואי קצת חפרתי פה.. יאללה נקווה לטוב
לפני מתמטיקה מועד ב', יש לי עוד כמה בגרויות ודאגות בדרך..

Rony 05

New member
כולנו 4...

היה שווה..... ולא נורא, לפעמים הם רחמנים בציונים, ובדר"כ מועד ב' יותר קל...

Rony 05

New member
היי! דומה לציונים שלי

ב003 יש לי 99 ב04 אני אעשה מועד ב' ואני מקווה שיהיה לי ציון טוב..... וב005 המועד ב' היה גם יותר קשה מא' ככה שלא שיפרתי, ונשארתי עם 80 סופי.......(אחרי שהמגן העלה לי במלא!)

כמה אמוציות...

רק להרגיע עם הקללות
כמו שלא היינו רוצים שאחרים ילכלכו על נטי

למעלה