וואי... כמה זמן לא הייתי פה...התגעגעתי
מ משי לופז פיצגרלד New member 6/4/05 #5 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif תקשיבו כוללללםםםםם זוכרים הצעתי שכול אחד יעשה משהו בקשר לתשוקות אז אני לוקחת על עצמי לעשות במשך השבוע... אז יש לי פה כמה דברים לעלות ואני אשים לכם מלא דברים נחמדים
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif תקשיבו כוללללםםםםם זוכרים הצעתי שכול אחד יעשה משהו בקשר לתשוקות אז אני לוקחת על עצמי לעשות במשך השבוע... אז יש לי פה כמה דברים לעלות ואני אשים לכם מלא דברים נחמדים
מ משי לופז פיצגרלד New member 8/4/05 #12 ../images/Emo10.gif אני צריכה לסרוק את זה והסורק החליט לא לעבוד מסיבה לא ברורה... אז בהקדם האפשרי אני אשים מקווה של היהי מאוחר מדי
../images/Emo10.gif אני צריכה לסרוק את זה והסורק החליט לא לעבוד מסיבה לא ברורה... אז בהקדם האפשרי אני אשים מקווה של היהי מאוחר מדי
מ משי לופז פיצגרלד New member 8/4/05 #14 זאת הפתעה.. ../images/Emo8.gif זה משהו שמצאתי אבל זה על דף..
D darklighter New member 7/4/05 #8 אורןןןןןןןןןןן המהמםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif WELCOME BACK!!!! רציתי לשים תמונה אבל ההוספת תגובה לא עובד לי
אורןןןןןןןןןןן המהמםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif WELCOME BACK!!!! רציתי לשים תמונה אבל ההוספת תגובה לא עובד לי
D darklighter New member 8/4/05 #10 סבבה|מסטולה ממשכך כאבים|../images/Emo115.gif מה איתך לא הייתי בקומונה שלך 3 ימים... ואני חייבת לציין שזו אחת הקומונות הכי פעילות בתפוז כל הכבוד
סבבה|מסטולה ממשכך כאבים|../images/Emo115.gif מה איתך לא הייתי בקומונה שלך 3 ימים... ואני חייבת לציין שזו אחת הקומונות הכי פעילות בתפוז כל הכבוד