וואי

U G I

New member
וואי

אתמול בברור חיל מלבד זה שהייתה אחלה הופעה שירי עלתה ל"כוסאמק" והביאה בית חזק, כנ"ל גיא. זה לא הבתים מ"זה מעצבן" זה שתי בתים על... מנאייקים. אותו קונספט של כוסאמק. מישהו יודע מאיפה זה ייצא?

FunkyGiraffe

New member
זה בתים חלופיים

גיא מחזיק במחסן שלו 3-4 בתים שונים לכוסאמאמאק מלבד הבתים ב"זה מעצבן". יש את הבית שהיה בהופעה בעסק "30 שנה עברו את הבסיס אני יודע" ויש גם את הבית של "גנבו לי את האוטו ואת הטוסטוס גם - העין הכחולה ממשיכה להעלים עין" אני זוכר גם בית של שירי שהולך בערך ככה "בזמן הלא נכון במקום הלא נכון"

FunkyGiraffe

New member
אפרופו ברור חייל

היית בהופעה הבנתי.. איזה שירים היו? כמה ? מי התארח חוץ משירי?

U G I

New member
ככה....

היה טוב. איזה שירים? פתחו עם חליפות אני זוכר. סיימו עם אלוהים שלי. עשו את יציב בהדרן, דיי מטורף. ו-וואלה, כל השירים שהם תמיד עושים בהופעות. אתארח בחור בשם "רדונדו".. מנתיבות, עשה איתם את "ג'רוזלם" אחד השירים החזקיםםםם משהו כמו שעה וחצי הופעה, פחות או יותר.

טיפקסית

New member
וואי אתם רוצים להגיד לי שהפסדתי את

הבית של גיא שאני אוהבת אתם מתכוונים בטח לבית הזה "יש לי הזדמנות לתת בראש אז בוא נתפרע תן לי מיקרופון וואן אנל'א אתמהמה עם קצת ריכוז אני מכוון פוגע ברגשות נוגע ניתן עם מה שיש לא נתקבע, שלושים שנה עברו את הבסיס אני יודע שש שנים בנתיב הזה פוסע יודע טוב מה זה חארטה ומה זה משכנע בוחר להיות נסיך לא רוצה להיות צפרדע אם אני בזה אנל'א הולך להצטנע רוצה להקפיץ חרוזים להשפריץ [ואז יש מילים שלא הבנתי] רוצה כמו קפיץ או כמו חומר נפיץ ת'מושחתים להפציץ כן? כוסאמאמק ריוינד סללללקטעעעעע" וואי זה הבית שאני הכי אוהבת בעולם מי שמע אותו אז בבכורה של העייסק בלייב גיא נתן ת'בית הזה וזה הבית החזק לטעמי בשיר הזה מתי יבוא יום בוא השיר עם כללל הבתים יוכנס לדיסק אני מייחלת ליום הזה שיגיע

U G I

New member
הוא עשה את...

מה שפאנקי רשם גנבו לי את האוטו ואת הטוסטוס גם - העין הכחולה ממשיכה להעלים עין" באמת זכורה לי שורה כזאת מהבית ההוא. אגב, יש לכם לינק אולי לביצוע של הבית שרשמו כאן מעליי? יש לי הזדמנות לתת בראש אז בוא נתפרע תן לי מיקרופון וואן אנל'א אתמהמה עם קצת ריכוז אני מכוון פוגע .....

U G I

New member
למעלהההההה

רק בגלל שאני כל כך רוצה לשמוע את הבית ההוא של גיא.

טיפקסית

New member
הקלטתי בקלטת אודיו זה אצל חבר שלי

שגר בראשון לציון הוא בקרוב אמור לשלוח את כל ההקלטות ששכחתי אצלו של הדג [כן גם זה יקרה כשהוא יחליט לשלוחלי אותן חזרה למה זה שש קלות אודיו מלאות בהקלטות של הדג מהרדיו] לעידו יש אז יאללה עידו תעלה ת'ביצוע

קדימה עידוווו חחחח

אני רוצה גם

למעלה