וואי......

NiKi†a

New member
2 סינגלים

Butterflies & Hurricanes
Sing for absolution

NiKi†a

New member
עדין לא יצא.

אבל הם כבר צילמו אותו. יש מצב שלפניו יצא Sing for absolutio" כי כבר קבעו לו תאריך יצוא, ול- B & H עדין לא (למרות שהם צילמו את זה לפני סינג פור אבסוליישן). בינתיים שניהם עדין לא מופיעים בטלויזיה, אבל הם יצאו בקרוב. Sing for absolution יצא ב-5.4.04....ל B & H אין עדין תאריך.

sapir aloud555

New member
אה..

טוב שמעתי רק את Butterflies & Hurricanes שיר מדהים! (חוץ מהקטע של הפסנתר) ואת השיר השני לא שמעתי..... מקווה שהסינגלים יצליחו.!

NiKi†a

New member
למה לא אהבת את הקטע של הפסנתר?

ויש מצב שהם יורידו אותו בקליפ? *סתם שאלה*.

sapir aloud555

New member
לא יודעת..

זה כזה מוזר -השיר מתחיל בקצב חלש אח"כ מת'יו מתחיל לשיר גם בחלש אח"כ לאט לאט הקצב והטון של מת'יו עולים והגיטורות והתופים מתחילים להרעיש ואז באמצע כל הרעש-מתחיל קטע כזה אפל ואז? פתאום הקטע של הפסנתר שמביא מתיקות ועוצר את השיר פתאום. פתאום עוברים מאופל למתיקות? אח"כ חוזרת לה המוזיקה שבהתחלה ושוב הגיטרות והקול של מת'יו עולים... אני הייתי מעדיפה את השיר בלי הקטע של הפסנתר....... ומאיפה לי אם הם ישימו אותו בקליפ, כי אני חדשה ובקושי יודעת משהו.. אם הם ישימו אותו בקליפ אז תודיעו בבקשה!

ramoni

New member
כן ספיר

יש מצב שיורידו את הקטע "המתוק" הזה(רחמנינוף מתהפך מקברו.., הוא יתקשה להאמין שהשבו את הקטע שכתב לפסנתר, לבריטני...) אבל היו לא מטע מעט פעמים ששמו קטעים אנסרומנטלים(בלי מילים רק מנגינה) ושלבו אותם בקליפים.

למעלה