וואי

justnoa

New member
וואי

טוב, אין ממש מה לספר, או יותר נכון סתם אין כוח החיים בסבבה בזמן האחרון הרבה יותר סבבה לי והכל, יש לי עם מי להסתובב וזה ממש אחלה אנשים שבעולם היום עכשיו בינתיים ארבע בחינות דיי גדולות ששוות רק ציון לתעודה ("רק") ורק באחת הלך לי סבבה (מתמטיקה) ונשארה לי עוד אחת לדרך ובה אני אכשל מאה אחוז אבל בשביל לנסות למנוע את זה אנחנו נלמד קשה בשבת וראשון ונעשה את המיטב והכי חשוב.... הרבעון נגמר שבוע הבא הורי הורי!! חיחיחי אה, והיום היה לי צהריים קריאייטיב מאוד ורציתי לשפץ ספרייה אז פירקתי אותה כי היא ממש עקומה, עם מסמרים חלודים ובוקשי עומדת, ועכשיו אין לי ממש מושג איך לחבר מחדש בצורה ישרה חיחי.... עוד קצת מאמץ ואולי גם נצליח:)) יאללהץץץ אז רציתי לאחל שנה טובה לכוווווווולם!!!!! ולכל אלה שמרגישים חרא כי נגיד לא הולך או משהו... קחו את העצה הכי פשוטה שיש... אל תהייו סגורים לרעיונות חדשים וקחו את הזמן זה וקח בערך חצי שנה:))

Julia16

New member
נועה!!

אני שמחה שברים מסתדרים בשבילך! נראה שלכולם הדברים מסתדרים (את, נעמה..) או לפחות לרובנו...אצלי הדברים הם לא כאלה משהו, אבל אני אכתוב על זה בהודעה אחרת.. בכל קרה, אל תפחדי להשקיע, זה שווה את זה! גם אני ממש גרועה במתמטיקה, אבל כבר כמה חודשים לפני המבחן התחלתי ממש להתכונן ולהשקיע, ואת יודעת מה, זה היה שווה את זה, כי קיבלתי C, שזה ממש מעולה בשבילי! טוב, אז תהני ושיהיה לך טוב ותמשיכי לעדכן! נראה שכולם נטשו את הפורום
... ביי נועוש!
ליבי

מורן 1986

New member
סבבה ו............

...............תצליחי עם הספריה !!!! לא כיף לכתוב על משהו עקום ..... חחחחחח

אויש נועוש.... בהצלחה מאמי!

בלימודים ועם המדף! ואני שמחה לשמוע שאת נהנית..

justnoa

New member
בובה, למה לא

רואים אותך כמעט?:( מתגעגעת... מה קורה איתך?

למעלה