וואי...

M o n t a n a

New member
וואי...

לאחרונה גיליתי דברים בהחלט לא נעימים בקשר לאנשים בבית הספר שלי, יותר נכון בשיכבה שלי ובשיכבת י"א.. יש המון גזענים. לא הבנתי אף פעם כמה אנשים שהיה להם משהו נגדי ולא ממש הבנתי כי הם לא הכירו אותי, ועכשיו שדיברתי עם כמה אנשים שהתחברתי איתם לאחרונה הם אמרו לי כמה דברים שבנים אמרו על מאיפה שאני באה, שישראל זה מדינה שכל הממשלה עם טרוריסטים, מדינה מסריחה, יהודים מסריחים וכולה.. כל כך עצוב לי. ולא בגלל שזה מכוון אלי או משהו כזה, פשוט כואב לראות את הרמה הזו של השיפוט ושל הגזענות. גם לידיד שלי יצא לדבר עם מישהו מהכיתה שלי שהוא נגד ישראל, והם דיברו על ישראל וכאלה, וזה מהכיתה שלי אמר כמה שיראלים הם חרא והם טרוריסטים כולם ושטויות כאלה, אז ידיד שלי שואל אותו "ומה עם סהר?" אז הוא כזה אמר She's an exceptio

רציני?????

יאאא מגניב לך... מה האימייל שלו? רגע- אולי הוא עובד עלייך?

M o n t a n a

New member
לא... אני כבר מכירה אותו האמת

אני כבר הכרתי גם את ווסלטייף שהייתי בישראל הייתי לפני איזה שנתיים מעריצה שלהם חחחח פאדיחות!! יהה כמה השתנה מאז.. עכשיו אני לא אוהבת את המוסיקה הזאת, אבל עדיין.

ואם כבר אינקובוס

אז השנה הייתי במשלחת לבית ספר בקאלאבאסאס (שם מגניב, כמ קלבסה...
)לוס אנג'לס ומסתבר שהם היו להקת בית ספר שלהם. והם באים להופיע שם בסופי שנה. מגניב לא? nice tribute ואם כב מדברים- מכירים את tribute to the best song in the world של tenaciaus D?

Julia16

New member
סהר....

את צריכה לדעת שתמיד יהיו את האנשים הבורים שאלה שיש להם משהו נגד ישראלים ונגד ישראל והם בטוחים שאנחנו ברברים ואנחנו גזענים ולא משנה מה נגיד להגנתנו, זה לא יספק אותם והם ישארו תקועים בדעה שלהם. אני למזלי לא חוויתי מקרים ממש קשים של גזענות, אבל אני יודעת שגם אצלי היו כמה ילדות (בעיקר מוסלמיות) שלא ממש אהבו אותי רק בגלל שהם ידעות שאני מישראל. אפילו לפני כמה ימים נסעתי עם האופניים, והרי יש עליי שרשרת עם מגן דויד גדול מזהב. אז בדיוק עברתי ליד איזה בנאדם מוסלמי. אז בהתחלה הוא חייך כזה אליי, ואז פתאום כשהוא ראה את המגן דויד... אז המבט שלו לגמרי השתנה ונהפך למבט נגעל או מזלזל או לא יודעת מה... אבל בקיצור זה גרם לי להכניס את המגן דויד לחולצה שלא יראו אותו... אין מה לעשות. בגלל זה אנ אומרת שרק ישראל זה באמת המקום ליהודים, לא משנה מה, ובארצות אחרות לא נוכל אף פעם להביע את היהדות שלנו ולהיות חופשיים.

shiranushkit

New member
חוץ מבניו יורק... ../images/Emo13.gif

ששם זה כמו עוד ישראל קטנה... חחחחח...
וכן אני בביצפר...

כן בניו-יורק באמת אין אנטישמיות

או שיש... פשוט לא נתקלתי, חוץ מהיום הראשון שלי בבית ספר שמישהו ערבי צעק לי "רוצחת" אבל אז כולם די השתיקו אותי. anyway... אני די מבינה על מה את מדברת, זה לא נעים שמתייחסים אליך ככה, אבל מה שלא הורג אותך מחשל אותך, שימי *@# ואל תתני לאף אחד להעציב אותך. הרי כל מי שקצת מבין עיניין וקצת מתעניין יודע שאנחנו ממש לא מדינה של טרוריסטים, ומי שחושב את זה- סימן שהוא לא חכם במיוחד. פשוט תקווי שהם יתבגרו, כי כשאנשים מתבגרים הם מפסיקים עם כל החרא הגזעני שלהם (אני חושבת) ושופטים אנשים לפי מי שהם, לא לפי המקום שהם באו ממנו. אני זוכרת שהייתי לפני איזה שנתיים בפיינל-פור של מכבי בצרפת, היה שם ים אנטישמיות, האמת שיותר מצד היוונים (אולי בגלל שהם שיחקו נגדנו או משהו) מאשר מצד הצרפתים, אף גם לצרפתים לא היה חסר, וזה ממש לא גרם לי להכניס את השרשרת מגן דוד ולקפל את דגל ישראל, להפך, הנפתי את הדגל יותר גבוה, הדברים האלה גורמים לי להרגשי מן גאוות יחידה כזאת או משהו. אני מקווה שלא תתקלי יותר בדברים של האלה, למרות שלצערי כנראה תתקלי שוב, כי גזענים לא מתים הם רק מתחלפים.

תיקון:

השתיקו אותי=השתיקו אותו אף גם לצרפתים=אבל גם לצרפתים אני מקווה של היו עוד טעויות יומטוב

jusmin88

New member
לדעתי את לא צריכה לשבת בשקט!!

את צריכה לבקש מהמורה או ממישהו שיתנו לך הזדמנות לדבר לפחות 10 ד' על יהודים בפני האנשים האילו ... תספרי להם על המצב האמיתי ... הם גרים רחוק וכנראה לא ממש יודעים בדיוק מה קורה כאן !! אני בטוחה שהם ישנו את דעתם !! רק אל תשמיתי אף אחד ... תגידי את מה שאת חושבת .. בהצלחה ... אם תעשי משהו תפרסמי כאן מה קרה ... נתקלתי בזה לגבי רוסים בכיתה שלי .. אז דיברתי ומאז הכל ממש השתנה !!

M o n t a n a

New member
כן...

אני מסכימה עם מי שהגיב... וכן, חשבתי לעשות כזה דבר אבל כבר סוף השנה אז לא נורא חפיף..

למעלה