וואי... אני כבר מתה לראות את הפרק של היום! כל כך מותח....
L license2kill 007 New member 8/7/02 #2 גם אני!!! בא לך לעשות שרשור סתמי אבל שנדבר רק על כמה שאנחנו מתרגשים לקראת הפרק מחר, ומחר כשהמנהל יהיה הוא יוכל למחוק הכל.... או שזה מנהלת... לא בטוחה ממש אין לי מה לעשות...
גם אני!!! בא לך לעשות שרשור סתמי אבל שנדבר רק על כמה שאנחנו מתרגשים לקראת הפרק מחר, ומחר כשהמנהל יהיה הוא יוכל למחוק הכל.... או שזה מנהלת... לא בטוחה ממש אין לי מה לעשות...
L license2kill 007 New member 8/7/02 #4 אתם מחדשים את הסקרים מהר מדי... ראיתי שני סקרים בהפרש של 3 ימים!!! תנו לאנשים צ´אנס לראות את הסקר, ולא לחפש אותו בארכיון...
אתם מחדשים את הסקרים מהר מדי... ראיתי שני סקרים בהפרש של 3 ימים!!! תנו לאנשים צ´אנס לראות את הסקר, ולא לחפש אותו בארכיון...
L LillipooT New member 8/7/02 #5 מנהלת ../images/Emo3.gif היי..את\ה חדש\ה פה? בכל מקרה.. הי אני לי (בת)..נעים מאוד עכשיו.. בקשר לסקרים. כן אני מודעת לעובדה שעבר זמן קצר..אבל שלושה ימים, באמת? לא שמתי לב. תודה שהערת.. אני אקח לתשומת ליבי!
מנהלת ../images/Emo3.gif היי..את\ה חדש\ה פה? בכל מקרה.. הי אני לי (בת)..נעים מאוד עכשיו.. בקשר לסקרים. כן אני מודעת לעובדה שעבר זמן קצר..אבל שלושה ימים, באמת? לא שמתי לב. תודה שהערת.. אני אקח לתשומת ליבי!