וואי...

Chrome-Boy

New member
וואי...

הצלחתי לעשות את הקול שהגיטרה מגרגרת כמו חתול (סטייל ואי...) עד היום לא התעסקתי בדברים האלו אבל אני רואה שזה מוסיף לסולואים המון...אז אם מישהו יודע עוד טריקים מגניבים כאלו שיספר..

flashdani21

New member
אפקטים מטורפים

תן קצת קורוס וקצת אקו תראה מה זה מבשל לך דיסטורשן קסחני עם דיליי של שניה וחצי וקומפרסור על פול אפקט פלנג´ר עושה דברים ממש מטורפים עם תשחק איתו הרבה עם יש לך כזה...

Chrome-Boy

New member
התכוונתי....

לצלילים מטורפים....לא אפקטים. יעני צליל דיסטורשיין לבד ומשהו עם הוואמי בר

Petrucci-jr

New member
התכוונתה מיללית כמו חתול?...

תנסה לשים את האצבע על הפר´ט השני רק לגעת לא ללחוץ שיהיה כזאת שריקה ואז תזיז את הטרמולו(הידית)לאיזה כיוון שבא לך... תנסה לשים קורס ודילי ממש ארוך של איזה 4 שניות ותנגן דברים שנמצאים על אותו סולם(עדיף סולם ספרדי) זה יוצא ממש יפה אהה והכי חשוב שים על קלין בלי דיסטורשין אולי קצת דרייב...

גילדורי

New member
ניגנת את MASTER OF PUPPETS

נכון? פשוט הקטע עם הפרט השני זה בדיוק מה שעושים שם בסולו...

Petrucci-jr

New member
מממ

איך אני חי עם עצמי... steve vai joe satriani dream theater elp frank zappa mega deth tribal tech extreme

גילדורי

New member
ניגנת את MASTER OF PUPPETS

נכון? פשוט הקטע עם הפרט השני זה בדיוק מה שעושים שם בסולו...

Chrome-Boy

New member
לא בדיוק הבנתי אותך...../images/Emo2.gif

תסביר עוד פעם....אתה מתכוון שאני יעשה Natural harmonic ? ואגב....מגרגרת לא מיללת....תקשיב לוואי (erotic nightmares, blue powder, for the love....) או לסטריאני (satch boogie for example....) ותבין בדיוק למה היא מגרגרת! אז מה אף אחד לא ישתף אותי בטריקים?

גילדורי

New member
איך לעזעזל גורמים לגיטרה לגרגר

מלטפים אותה בחיבור בין הצוואר לגוף? סתם סתם, באמת איך עשית את זה?

Chrome-Boy

New member
המדריך לגרגור הגיטרה: ../images/Emo108.gif

(זכויות שמורות לסטיב וואי...) אוקיי... קודם כל עדיף שיהיה גשר צף כי זה נותן אפקט יותר טוב (אם יש גשר רגיל רמת הגרגור היא יותר מתונה...
) א) אתה צריך שהידית טרמולו תהיה די מחוזקת ולא רופפת מדי. ב) נגן תו (לא משנה איזה...). ג) בזמן שהתו מתנגן הנח את ידך על הידית (לא לתפוס עם האצבעות) ולחץ עליה כלפיה מטה תוך כדי החלקת ידך לכיוון הצוואר עד שהיא עוזבת את הידית והידית קופצת למעלה חזרה כמו קפיץ (מסובך...לא ממש!) אנא, זכור...ככל שהידית היא יותר בזווית של הצוואר כך הביצוע יהיה יותר קל (לכן צריך שהידית תהיה די מחוזקת כדי שלא תברח...) וגם רמת הגרגור תהיה יותר אימתנית! יאללה למאמרים! נ.ב אם תתנסו עם זה אפשר להגיע לעוד דברים מגניבים רק צריך לחשוב טיפה (עם גשר צף בכללי אפשר לעשות דברים מטורפים...). אם אתם באמת מתעניינים אני יכול להוסיף עוד כמה אבל שלא קשורים לגשר (בכל מקרה מגניבים)

גילדורי

New member
יש לי גשר צף, אבל בשביל הסקרנות

איך מגרגרים בלי גשר צף? תביא תביא עוד דברים מגניבים... יש לי אחד גם, כאילו זה די מפגר אבל למי שלא מבין בגיטרה זה נראה מדהים. פשוט עושים סלייד מצוואר הגיטרה עם הסוף עם שורש יד ימין (או יד שמאל, לשמאליים).

Chrome-Boy

New member
מממ...

הצלחת אני מבין.... בלי גשר צף אתה עושה בערך אותו דבר אבל הגרגור הוא פחות יפה.... דרך אגב...תן שריקה ואז תעשה את הגירגור (Artificial Harmonic ) זה יפוצץ לך את האזניים. אוקיי עוד שטויות... א) תהיה על דיסטורשיין עם הכי הרבה גיין, שים סלייד על האצבעות ותן סלייד לאיפה שהפיקאפים ממש ליד הגשר....זה אמור להביא צליל גבוה במיוחד שנשמע כמו משחק מחשב. ב) תן האמרים ופולים על המיתר הנמוך מי באחד משלושת השריגים הראשונים ללא הפסקה...בזמן שאתה עושה זאת הברש את יד ימין על מיתרי הבס בעדינות עם הבוהן או האצבע מצד לצד....התוצאה היא צליל פסיכודלי (סאטצ´ משתמש בזה ב my guitar wants to kill your mama ). ג) עוד אחד של ג´ו....תפוס את הטרמולו עם יד שמאל (כן כן.. שמאל) ודחוף אותו למטה (לא יותר מדי...). עכשיו...תן artificial harmonics על מיתר פתוח כלשהוא (עדיף מיתרי סולו) והעלה באיטיות את הידית חזרה למצב הטבעי...ג´ו משתמש בזה ב 99% מהשירים שלו (ועוד יותר בהופעה חיה...) זה מין צלילה ברוורס. זהו....

adiels

New member
עם יש לך פאז וווא ווא

תשחק בהם בהתאמה עם הכפתור ווליום, ותראה איזה צליל אימתני אתה תקבל, בול סטריאני....אתה יכול גם עם אפקט Wammy

גילדורי

New member
אבל למיטב הבנתי (אולי אני טועה)

בלי גשר צף אי אפשר להשתמש בטרמולו, כי אז המיתרים יוצאים מכיוון... את ג´ נראה לי גם ג´ימי עשה בשיר ARE YOU EXPIRIENCE? אם זה זה, אז זה בן-זונה של דבר...אני כרגע בבי"ס (איזה כיף אני עושה עבודה על גיטרות), אבל שאני אחזור הביתה אני אנסה לעשות את זה.

adiels

New member
אתה חייב גשר צף.....

ואתה גם צריך ששני הברגים שמחזיקים אותו לגוף יהיו צמודים לגוף, מכיון שכך הקפיצים יותר רפויים, ואז הגשר חוזר בצורה שונה שמושכת את הגרגור ליותר זמן, ואפשר פשוט לתת מין "לטיפה" כזאת על הידית ען הגב של כף היד, פשוט להחליק אותה

למעלה