וואי!

roy758

New member
וואי!../images/Emo58.gif

-זה לא קשור כ"כ לפורום אז מי שלא רוצה שלא ייקרא!- בתקופה האחרונה אני מתעורר בערך ב5, 6 (טבעי...., קרה לי את זה פעם בעבר שאני מתעורר לקראת הבוקר, טבעי אבל לא חשוב) וזה ממש אחרי חלום!!!! ואני זוכר אותו בצורה מדהימה!! וזה מזה כיף ואלה חלומות כאלה ארוכים!!! ממש ארוכים ומלאי פרטים, עכשיו לפעמים אלה התעוררויות שווא ולפעמים לא, הרוב לא אבל שזה כן אני מתעצבן בבוקר ... בכל מקרה אתמול היה לי חלום (ארוך
) ומישהי שאני מכיר שכ-ל החודשיים האחרונים (מאז שהיא יודעת על הנושא) אומרת לי ולחברים שלי "או, אתה בחלום צלול!!" כי היא לא ממש מאמינה לזה, ז"א היא לא רואה את זה שימושי עכשיו בחלום היא לא יכלה להגיד "או אתה בחלום צלול" היא אמרה סתם "כן" (
) טוב חוץ-מזה שרציתי לספר לכם שוב על תיחמונים של המוח שלי נגדי... אמול בחלום אני הייתי באמצע הרחוב שהיה מאוד מאוד ישן הכל היה ישן מאוד!! ואז תחלתי לפקפק בזה אמרתי לעצמי "מעניין שלכולם יש בגדים ישנים ולי יש חדשים," ובשנייה הזאת בדיוק בשנייה הזאת התחלפו לכולם הבגדים ! וכל הרחוב ניהיה חדש יותר ואמרתי לי "אה, בסדר" והמשכתי עם החלום
-אוף! זה כזה מעצבן שכולם פה אומרים "החצלול הראשון שלי, וזה אחרי יומיים" "וואו! היה לי חצלול מדהים!" "אתם לא תאימנו איזה חצלול אמיתי היה לי" שלא תבינו לא נכון אני לא מתעצבן עליכם, פשוט זה מרגיז אותי קצת, אל תיקחו את זה אישית|.,.,. מקווה שלא שיעממתי אותכם אבל שמתי ספויילר למעלה וכתבתי שזה לא קשור כ"כ לפורום

Variety

New member
תגובה

היי רוי, עזוב שטויות, אם יש לך משהו מעניין לספר, שקשור לתחום החלומות, גם אם לא ישירות לחלומות צלולים, ספר. נשמח לשמוע.

למעלה