וואי..

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אל תהיה טמבל

עוד שניה תהיה לי גרופית ותכתוב על התיק dashboard rules ותהיה מדוכא, כי זה מגניב והלב שלך ממש שבור אימו זאת לא אופנה ואין לך חצי מושג מזה אימו סקייטר טמבל, אז אל תעצבן אותי

ShLuMp

New member
חחח

האמת זה לא אני כתבתי זה חבר שלי החזיר לי על מה שעשיתי לו! אבל חפיף... אמו זה נחמד פעם שנאתי את זה אבל לאט לאט אני מתחיל לגלות שזה לא כזה גרוע

גם futher seems forever...

אותם קצת פחות, אבל גם... ומה כל כך רע בdashboard... הם הכי טובים לדעתי

ב.ן.נ.ת.ן

New member
FSF מלכים !! !! !!

הדיסק אימו הכי טוב ששמעתי בחיים שלי זה כל כך גאוני בכל כך הרבה רמות אפשר לנתח את הדיסק הזה, אם מישהו שמע אותו, לפי סדר השירים זה מספר סיפור על אדם שאהובתו עוזבת אותו בטיסה, ועל כל מה שעובר עליו, והדיסק מתקדם עם החיים שלו, ועונות השנה מתחלפות איתו, ועונות השנה מתאימות למוזיקה, והמוזיקה למצב רוח שלו וזה פשוט גאוני חבל שקריס לא איתם יותר, אך מצד שני, אם הוא לא היה איתם יותר הוא לא היה פותח את דאשבורד, שמשום מה מספר אנשים מתייחסים אליה כלהקה של רבים. דאשבורד הוא פרויקט צד של קריס קארבה, כל הכתיבה נעשת על ידיו, הוא הוסיף להקה רק כי המוזיקה הכתיבה את זה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
דווקא הוא לא הכי

הקול של קריס זה מה שעשה את הדיסק הזה שמעתי את הקול של הזמר החדש בקאוור שהם עשו לאנסינק בדיסק punk goes pop והתאכזבתי עד רבות אין מה לעשות, קול כמו של קריס יש אחד למיליון אין הרבה אנשים שיכולים להעביר כל כך הרבה רגש ואנרגיה בעזרת הקול שלהם

starflyer

New member
נכון

קול כמו של קריס זה באמת מיוחד ואין הרבה כמוהו...אבל הזמר החדש הוא הארדקור כזה ... אז כנראה שהדיסק החדש יהיה גם קצת הרדקור, לא? הדיסק החדש יהיה מעניין כי גם אין להם את קריס שיכתוב להם ליריקה כזאת מדהימה! אבל נחכה ונראה...
ובקשר לזה שכל הדיסק הוא סיפור בהמשכים..נראה לי שאתה צודק!! וואי איך עליתה על זה? אבל חשבתי שרק השיר Snowbirds And Townies מדבר על זה שחברה שלו עזבה אותו בטיסה והכל..
אה, אז עכשיו אני מבין מה הקטע שלהם עם מטוסים..

ב.ן.נ.ת.ן

New member
גאונים גאונים [זהירות, זה ארוך]

את הסיפור מסגרת מבינים כבר מהעטיפה, תמונה של מטוס בשדה תעופה השיר הראשון, the moon is down מתחיל ברעשי מטוס שממריא ולפי המילים אפשר להבין שזאת ההתחלה של המסע שלו, מסע דיי עצוב, הירח נפל. חזק ביותר. שיר גדול. this is ours, ours, ours. This one is ours! עכשיו צריך לחבר את כל הסיפור הזה עם כל השירים, אני אעבור על זה מהר The Bradley, מדבר על מערכת היחסים שהייתה להם, הקדמה לזה שהיא עוזבת, היא עזבה אותו, הפזמון: I see you left me with your, your last word. It´s ringing, הוא מזהיר אותה, שלא תעזוב אותו, היא לא מבינה מה שהיא עושה (מי עוזב את דאשבורד??) :-O You can´t belittle this, this could change everything. This one is mine to believe. וכמה שהמילים שלה משפיעות עליו: This is unparalleled, a grace that´s like gravity, a clarity I´ve never seen. הוא פשוט יודע לכתוב, זה מדהים. וסוגר את השיר, But the hottest words can cauterize, (לצרוב) and in anger, there´s just wasted time, so your last words, just another, I won´t hear. פה רואים את השלב הראשון, בד"כ ברגע הראשון שמישהי זורקת אותך אתה ממש עצבני, לא רוצה לשמוע ממנה, לא רוצה לדבר איתה וכל היוצא בזה, וזה מה שקורה פה. שיר שלישי- Snowbirds And Townies פתאום הכל נהיה ממש איטי... עבר לו ההלם מהפרידה ממנה, העצבנות. עכשיו הוא מבין שהוא לא יראה אותה יותר, שהיא נעלמה מחייו... והוא לבד, בקליפורניה החמה, והחורף בפתח, והוא מתגעגע אליה... This winter is lasting forever, at least for tonight. And I know that you´re never leaving me again. No, not again. שיר פשוט מדהים. שיר רביעי - Monechetti שאלו אותם על משמעות השם, הם אמרו שזה על שם בחור שהם מכירים, שהוא עובד כל יום מהבוקר עד הלילה, ושלדעתם, מישהו שעובד כל כך קשה צריך שיהיה שיר על שמו
... הבן אדם שבור, עזבה אותו, החורף בשיאו, והוא מזה סובל, הלב שלו שבור והוא בוכה וכאוב שיר פשוט להבנה, אם תשים לב יש הרבה אזכורים ל"מסר", המסר שהיא נתנה לו, שהיא עוזבת לאן שהוא בטיסה, ונפרדת ממנו (כנראה..) הפזמון אומר את הכל: You said there would not be any reason to fear this world. But you´re the reason you´re the reason I feel broken, and branded, and burning with doubt. גאון כבר אמרתי? שיר חמישי - Madison Prep לא הכי קשור..:) אבל אפשר להסתדר עם זה הוא אומר לאהובתו שתפסיק לשקר לו, להיות צבועה, ושתגיד לו באמת מה היא מרגישה. אולי הוא מתקשר אליה לחו"ל והיא פתאום אומרת לו שהיא מתגעגעת אליו.. אבל שהיא לא חוזרת... שקרנית קטנה, סתם רוצה לצאת טוב מהעסק הזה ולא לפגוע בו עוד, נו.. בנות
שיר שישי - New Year´s Project ג א ו נ ו ת ! עונות השנה עוברות להן, והנה הגיעה השנה החדשה, וקריס שלנו מתגעגע לאהבותו, נזכר כנראה בשנה שעברה שהיא הייתה איתו בתחילתה השנה, והוא נושא, צועק לה בלילות I´m waiting to give you whatever the world may bring I´d give you my life cause I don´t own anything. It seemed like the bottom was all that I had until now I´d give you my life if you´d give me yours somehow. מרגש... *סניפ*...
זאת אהבה אמיתית אנשים שיר שביעי - Just Until Sundown טוב... עבר כבר הרבה זמן מאז שהיא עזבה, הוא מתחיל להבין שהיא לא תחזור כנראה, ("..Spent too many hours holding up walls") והוא מתחיל להיזכר במערכת יחסים שלהם (?) הסיבות שבגללן הם נפרדו. אולי זה מה שהיא אמרה לו בכל מקרה, הוא חמודי הקריס הזה, הוא אוהב אותה, והוא רוצה להישאר איתה אך עדיין, מבין שזאת גם הייתה אשמתו (all on you and me) Just until sundown, just one more day I could hold you. Just until sundown, just one more day I would hold you without you pushing me away. חזק, לא כך? אני כותב כבר יותר מידי, ואפשר להרחיב בהרבה יותר על כל שיר, אבל אין לי כח, וכל שונאי האימו פה סתם יתעצבו (לא נאה לכם? אל תגיבו, אתם לא עושים לי טובה חבר´ה) שיר שמיני - Pictures of Shorelines הופה, ריב ! המוזיקה מכתיבה את מצב הרוח שלו גם, השיר האחרון היה איטי יותר, הוא ניזכר... מצטער.. וכו פה הבן אדם עצבני ! לסיכום השיר, הוא עדיין מחכה לה שתחזור, But less of you is more than I can take. ועוד ועוד, קרא את המילים עוד, אפשר להבין הכל שמכניסים לסיפור מסגרת. יאללה, שיר תשיעי - Wearing Thin זרקו אותכם פעם? נכון שניסתם לחזור לגברת? ונכון שלא הלך? שוב... ככה זה בנות
מדבר בשם עצמו: This is the last time I will try to reach you and my guess is that you´ll just ignore it. just ignore me. )בסוף השיר יש כאלו קטעים של רדיו, זה שיר אחר שלהם בשם Justice Prevails) שיר עשירי ! A New Desert Life זהו. קריס התגבר על האהבה שלו, המעגל נסגר, הסיפור הסתיים והוא השלים עם זה שהוא יהיה עכשיו לבד, בלי אהובתו והוא מתאר את זה כלידה מחדש, הוא מתחיל חיים חדשים במדבר (A New Desert Life) השיר הזה סוגר את הדיסק, קריס יוצא כאיש חדש מהמערכת יחסים שלו, איש דיי שבור, אבל הסיום אופטימי, הוא קם מהקבר חול שלו אי שם במדבר הנפשי שלו to be reborn again out of glass and of sand and you´re shimmering and you are clear. קריס שלנו צלול, הוא אדם חדש, והוא מוכן לחיים חדשים בקיצור דיסק גאוני ! יאללה, בחיים לא כתבתי כל כך הרבה, אבל הדיסק הזה הוא משהו מיוחד אם מישהו אחד יהנה מזה, אז עבודתי נשלמה יאללה ביי

starflyer

New member
אכן גאון !!

וגם בכל שיר ושיר אפשר למצוא משמעויות אחרות שלא קשורות לסיפור בהמשכים אלה לנושאים אחרים לגמרי! בסוף השיר יש קטע של רדיו שאמרת שזה השיר Justice Prevails...מזה השיר הזה? מאיפה הוא? ושמתי לב שבסוף הדיסק -בסוף השיר האחרון אם מחכים כמה דקות שומעים אותם מדברים ומנגנים משהו. יש לזה קשר? הבנת מה הם אומרים?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
המשך

זה נכון, באמת לכל שיר אפשר למצוא מיליון משמעויות יש הרבה שגורסים שבכלל רוב השירים נכתבו על אלוהים, מפני שהם חתומים בלייבל נוצרי לדוגמא, אדם אשר יש לו עליות וירידות באמונה שלו, השיר יכול להיקרא ככקריאה לבורא: This is the last time I will try to reach you and my guess is that you´ll just ignore it. just ignore me. וכך גם אפשר לנתח את שאר הדיסק, אך מההכרות שלי עם החומר של קריס קארבה ושאר הליריקה שהוא כתב, הרוב זה על מערכות יחסים, (הרוב, לא הכל. יש הרבה שטויות וגם שירים על גברים שנשמעים מאד רומנטים...
) את Justice Prevails אתה יכול להוריד מהאתר שלהם בmp3.com הם הוציאו, למיטב ידעתי, ארבעה שירים מחוץ לדיסק. בדמו שלהם היה בסה"כ שלושה שירים, הם חידשו 2 מהם באלבום השירים הם Justice Prevails - שיר על מישהי שבגדה, הוא טוב באלו הקריס הזה..
Vengence Factor - אפשר למצוא באוסף (הדיי גרוע) emo diaries, חפש במספר 4 Say It Aint So - מהדיסק Weezer Tribute Bye Bye Bye - מהדיסק punk goes pop, זה עם הזמר החדש... הביצוע טוב, הקולות פחות אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אך צויין באיזה ביקורת על הקטע הזה בסוף הדיסק, נראה לי שאמרו שזה איזה חיקוי של מישהו או משהו כזה וקאוור לאיזה שיר ישן, בכל מקרה, זה סתם קטע קומי משעשע רק מראה שגם מי שעושה מוזיקה כזאת עצובה יכול להיות שמח ומשעשע

Superunknown1

New member
עשית לי חשק להוריד ../images/Emo13.gif

למרות ש... רק בזמן האחרון [שבוע בערך] התחלתי להתעניין יותר ב-פאנק, ואימו לא שמעתי עדיין. ממה שהבנתי עד כה, אימו=פאנק, שבמקום לדבר על מחאה וכל השיט הזה, מדבר על רגשות. מצד אחד, לא הבנתי את כל עניין ההפרדה, בין שיר שמדבר על x´ לשיר שמדבר על y. מצד שני, אל תירו בי, אני ממש לא מבין בזה, יכול להיות שהסיבה להפרדה מוצדקת. מצד שלישי, אני לא כ"כ מבין איך אפשר לשלב רגשות במוזיקה שהיא כ"כ *ההה.. מחפש מילה מתאימה
* הה... גסה? לא ממש... אבל אני מקווה שהבנתם את הכוונה הכללית שלי. דרך אגב, אתה מדבר על דאשבורד או על פיוצ´ר סימס פוראוור?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא מספיק לו

הוא היה מקשיב לדאשבורד רק אם קריס היה נוסע על סקייטבורד

למעלה