תגובית
קודם- איזכור בייס. תוסיפי כזה. תפתחי את הקובץ
בצייר ותעקבי אחרי ההסברים שלי תוך כדי הסתכלות מקרוב [סתם המלצה
] אני לא ממש טובה בהסברי מילים למינהם, אז גם הדגמתי [בערך
] על הדולי.
שער
כחול- חסר שער. על הראש היא קרחת, ובקצוות חלק מהשער היחה ארוך וחלק קצר, והוא נגמר בתור גוש ולא כמו שערות. ניסתי להדגים מעט צורה הגיונית יותר. אדום-חסר צל/יותר מדי צל. השביל (?) למשל נורא עבה וכהה. אפשר להצר אותה מעט. חסר צל מאחורי הראש, מאחורי הידים. צהוב- אין אור [או: ברק]. תוספי ברק. אני גם ממליצה לך להחליף פלטה. לדעתי פלטה לשער עם 3 גוונים היא לא ממש יעילה. צירפתי לך אחת
חולצה
סגול כהה- חסר צל- בסיס הקפלים בחולצה. הוספתי קפלי מתיחה, צל מתחת חזה, קפלים. סגול- הגוונים שהין הככה ביותר לבהיר ביותר. מצלילים בערך לפי הסדר, אפשר להתפרע
סגול בהיר- ברק [נקודות אור] הוספתי לך פלטה נוספת ליד [סתם כי התחשק לי, אין סיבה מיוחדת
]
מכנס
[במכנס היה חסר לי מאוד כיסים, רוכסן, סתם חגורה וכאלה..] ירוק כהה- צל. יוצר קפלים ואלמנטים למינהם. ירוק בהיר- אור, ברק. [ושוב-הוספתי לך פלטה. מה שיש נראית לי פלטה עם הבדלי גוונים קטנים מדי
]
נעליים
לא ממש הבנתי מה ניסית לצייר, ניחשתי שזה נעלי בובה. הצללתי לך בערך בעזרת 3 גוונים נעלי בובה, ושינתי את קווי המתאר. שלך לא ממש היו הגיוניים, לדעתי. הפלטה בנעליים גם מאוד אפורה, ולא שחורה. הוספתי פלטה
הערות כלליות
-אין הצללות על. תוסיפי כאלה |קטנונית| [בתכלת זוהר] -בבגדים אצלך לא היה אפילו קפל אחד. זה לא הגיוני. תסתכלי על הבגדים שלך. בכולם יש קפלים, נכון? אם את רוצה דולי ראליסטית את צריכה שהיא תהיה עם קפלים
-הבגדים, בסופם/התחלתם נורא ישרים. זה לא ראליסטי. שימי לב- החולצה שלך מתעגלת מעט בסופה. השרוולים מתעגלים. תחילת המכנס מתעגל. הכל מתעגל. כך גם בדולי הכל צריך להתעגל. [סוף החולצה, סוף המכנס, הרצועה בנעלים, סוף השרוולים בחולצה, סוף המכנסיים וכד']
אם את צריכה עזרה נוספת- אני פה
סה"כ דולי טובה, אומנם יש מה לשפר, אבל היא בהחלט אחלה דולי ^___^
הכל ברוח טובה ורצון לעזור.
אל תפגעי/תעלבי וכאלה, לא זו המטרה.
[ואגב, אני מקווה לראות גם תיקון, לא סתם כתבתי את התגובה הזו
]