וואי.

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifנסגדת^^

אני אוהבת שהיא קירחת שם. היא נראית בייביס\פייס כזאת ככה. לאדעתP: הצללה חדשה בשיער, לא שמישהו שם לב>> אני אשנה^^ תודה. ואוסיף הצללות. ואנסה הוסיף צד אחורי^^. תודה רבה. באמת שעזרת לי הרבה^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif

תנסי להחליף לפלטות דומות בכל זאת, שיראה דומה.
בחצאית משהו מוזר- הכפלים מעוגלים מדיי. באדום "ריבעתי" לך אותם קצת, ובירוק זה חלקים שאמורים "להימחק" כדי להדגיש את ההבדל בין הכפלים, כי אחרת זה נראה כמו פרח סימטרי מצחיק.D:: בשיער- יש חלק שהברק בו עבה מדיי וזה נותן לו מראה מגושם, ויש חלק שבכלל אין בו ברק. בצד שמאל של הקבוצות אם היית מפרידה בין הברק קצת יותר ועושה את הקטעים של הצל לא עם פיקסלים כפולים, בעצם כן, אבל לא עם משולשים [
] זה יכל להוית מדהים. אממ זהו.:]

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifתודה:)

שכחתי לתת לך קרדיט על הטיוט' לחצאית;[ עכשיו נזכרתי. אני אתקן כשיהיה לי זמן. התגובה שלך באמת כיוונה אותי^^ תודה שוב^^

Dandoka

New member
לא גמורה. אוףף @_@

ממ אני גרועה בשמלות, אבל למרות זאת ניסיתי! מה אתם אומרים לשפר? לעשות? רררר

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifיפה^^

שיער. זה ממש חסר
ונעליים. הייתי מוסיפה לה נוצות כאלה, את יודעת. מין שרשרת פרווה כזאת שתולים על הידיים? |מתפגרת| וזה משתלשל כזה? |מקווה חזק חזק שתביני| נו. את חייבת להבין למה אני מתכוונת
די;[ שכחתי מה השם
תורידי קווי מתאר, זה הופך אותה לגושית מאוד, תשתמשי בגוון הזה כבכל גוון אחר. באיזור הבטן תעשי כפלים רוחביים, תיעזרי בטויט' אם את לא מבינה למה הכוונה. חסרים לי כפלי מתיחה בחזה, ובכלל האיזור הזה קצת ריק לי. זהו^^ היא מקסימה חוץ מזה^^

Dandoka

New member
הנה! =]

טוב.. חח הבנתי למה התכוונת! אבל לא יצא לי טוב.."\ תודה על ההיערות- עזר לי! הנה התוצאה הסופית!

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאת ממש טובה בשיער../images/Emo2.gif!

באיזור שמתחת לציצ. תתקני את זה, זה חסר כפלים :X וכפלי מתיחה
!!!111 מקסימה. הייתי משנה את צבע הנעלייםP:

Oo NATALI oO

New member
התחלה ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אתן יודעות שאני לא יודעת לעשות דוליז וזאת רק התחלה. מה אתן חושבות עליה?

tamaguchi girl

New member
תגובית :)

קודם- איזכור בייס. תוסיפי כזה. תפתחי את הקובץ
בצייר ותעקבי אחרי ההסברים שלי תוך כדי הסתכלות מקרוב [סתם המלצה
] אני לא ממש טובה בהסברי מילים למינהם, אז גם הדגמתי [בערך
] על הדולי.
שער
כחול- חסר שער. על הראש היא קרחת, ובקצוות חלק מהשער היחה ארוך וחלק קצר, והוא נגמר בתור גוש ולא כמו שערות. ניסתי להדגים מעט צורה הגיונית יותר. אדום-חסר צל/יותר מדי צל. השביל (?) למשל נורא עבה וכהה. אפשר להצר אותה מעט. חסר צל מאחורי הראש, מאחורי הידים. צהוב- אין אור [או: ברק]. תוספי ברק. אני גם ממליצה לך להחליף פלטה. לדעתי פלטה לשער עם 3 גוונים היא לא ממש יעילה. צירפתי לך אחת :)
חולצה
סגול כהה- חסר צל- בסיס הקפלים בחולצה. הוספתי קפלי מתיחה, צל מתחת חזה, קפלים. סגול- הגוונים שהין הככה ביותר לבהיר ביותר. מצלילים בערך לפי הסדר, אפשר להתפרע
סגול בהיר- ברק [נקודות אור] הוספתי לך פלטה נוספת ליד [סתם כי התחשק לי, אין סיבה מיוחדת
]
מכנס
[במכנס היה חסר לי מאוד כיסים, רוכסן, סתם חגורה וכאלה..] ירוק כהה- צל. יוצר קפלים ואלמנטים למינהם. ירוק בהיר- אור, ברק. [ושוב-הוספתי לך פלטה. מה שיש נראית לי פלטה עם הבדלי גוונים קטנים מדי
]
נעליים
לא ממש הבנתי מה ניסית לצייר, ניחשתי שזה נעלי בובה. הצללתי לך בערך בעזרת 3 גוונים נעלי בובה, ושינתי את קווי המתאר. שלך לא ממש היו הגיוניים, לדעתי. הפלטה בנעליים גם מאוד אפורה, ולא שחורה. הוספתי פלטה
הערות כלליות
-אין הצללות על. תוסיפי כאלה |קטנונית| [בתכלת זוהר] -בבגדים אצלך לא היה אפילו קפל אחד. זה לא הגיוני. תסתכלי על הבגדים שלך. בכולם יש קפלים, נכון? אם את רוצה דולי ראליסטית את צריכה שהיא תהיה עם קפלים
-הבגדים, בסופם/התחלתם נורא ישרים. זה לא ראליסטי. שימי לב- החולצה שלך מתעגלת מעט בסופה. השרוולים מתעגלים. תחילת המכנס מתעגל. הכל מתעגל. כך גם בדולי הכל צריך להתעגל. [סוף החולצה, סוף המכנס, הרצועה בנעלים, סוף השרוולים בחולצה, סוף המכנסיים וכד']
אם את צריכה עזרה נוספת- אני פה
סה"כ דולי טובה, אומנם יש מה לשפר, אבל היא בהחלט אחלה דולי ^___^
הכל ברוח טובה ורצון לעזור.
אל תפגעי/תעלבי וכאלה, לא זו המטרה.
[ואגב, אני מקווה לראות גם תיקון, לא סתם כתבתי את התגובה הזו
]

Dandoka

New member
בובה לתחרות של פינקלנד

מזה ניסיתי להשקיע כדי להיות ברמה בערך של כל המוכשרים ששלחו לשם בובות! אז היערות יתקבלו בברכה! חהחה אגב, היא כתבה שאפשר לשלוח לה את הבובה לא בקובץ, אלא בכתובת url, למישהי יש מושג איפה אני יכולה להעלות את הבובה ?!.. נממ וואי אין לכן מושגגג כמה שעות ישבתי על הבובה הזאת! במיוחד על השיער!! אהה אני מתה!

למעלה