וואי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגדול../images/Emo6.gif

וואווו
הקווי מתאר מוסיפים לדעתי
בחולצה, יש מן פקסל מה-M ופקסל מה-I ומרחוק זה נראה כמו אלכנוס שיש על החולצה. כדאי להוציא אותם.. היא לא שרברב
היא פרחונה שהולכת עם מכנס נמוך מאוד
|מסתכלת לצדדים בבהלה|

../images/Emo99.gif

צריך לעשות תחרות או משו על הבייס הזה ^^. זה יצא נחמד מאוד לראות מה יצא מזה P:

וזה אך ורק בגלל שהשדח"ם די ריק. >.>

בייס מפה. היא מוכתרת רשמית בתור הדולי הכי מוזרה שעשיתי אי פעם. *.* תגובה למגיבה P:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

מה? היא מצחיקה אותי P:
התחת שלה מוצלל נהדרD:*מתפגרת* והשיער נפלא
, אני אוהבת את הפלטות המיוחדות שאת משתמשת בהן
כדאי, אם את יכולה, להצליל את הכנפיים טיפה שונה *O* נו, כאילו שהן ייראו מנוצות או משו, כי הן טיפונת גושיות מטרידות-כאלו;[
אבלאבל אני טיפשהP: אז אל תקשיבי לי P: *בורחת*

8-}

נעמה הגיבה לי! D: *מסמיקה* *מאדימה* *מעלה עשן* *מתפוצצת* ^^. אני משתמשת בפלטות מיוחדות? D: ממ.. ואין לי מושג איך להצליל את הכנפיים אחרת *נבוכה קשות*. והתחת שלה בייחוד יצא חמוד ^^. תודה! P: *לאיודעתמהלעשותומחליטהלחרבשפעולה*

shmeksit

New member
בייס מצ'רלוויל(?)

כי לא הגבתם הפעם שערה נו תגיבו בבקשה! וגם תעזרו לי לבחור איזה יותר טוב!

P N 4 E

New member
לדעתי האמצעית הכי טובה ../images/Emo99.gif

רק היא חסרת קפלים.
תוסיפי כמה. ולעניין אחר: ראיתי כבר בכמה שדח"מים שאת מגיבה לכולם תגובות קצרות כמו "לכי
" וכאלה, בשביל שגם יגיבו לך. זה לא תורם [כמושמיכל כבר אמרה]. תגיבי לכמה תגובות יותר מפורטות, זה עדיף. זה לא נאמר בטון כועס או משו, באמת

shmeksit

New member
אני פשוט לא יודעת להגיב

תגובות בונות.. חח כי את רואה את שלי ושלכם כל כך מושלמות! אבל אני אנסה.. ^^ תודה בכל מקרה

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifתגובה בונה../images/Emo13.gif

קודם כל, תומכת במי שאמרה שאת צריכה להגיב תגובות ממשיות כדי לצפות לתגובות. עוד שיטה- תכתבי תגובה למגיבה [ותקיימי את זה
], אבל שוב, לא תגובה כמו "לגרדום
" אני לא נטפלת אליך או משהו, זה רק כדי שתקבלי עוד תגובות, יא? D:: אוקיי אז הנה לך קובץ. דבר ראשון- כל הקטע הזה עם האש נראה מאוד אפקטי, היא לתחרות? נראה כאילו היית צריכה לעשות אש או משהו
. ניסיתי להצליל בצייר אבל לא הצלחתי. בקשי עזרה בשעווה איך לעשות אש, ותתקני את זה, זה גם "משתלט" לך על כל הדולי. כאילו, מושך ממש את כל התשומת לב. מבינה?
. סימנתי שם וי איפה שחשבתי שנראה הכי ריאליסטי- שהרגליים ממשיכות עד הסוף. ומלמעלה למטה- בשחור- שוונצים. כל כך חסר לי. השיער מאוד מאוד סימטרי, אין בו שום ריאליסטיות, הוא נראה נוקשה כזה. גם ההצללה שעל הקרקפת תורמת להרגשה הזאת, באפקטים, נכון? שמתי לך שם שיער של דולי שלי [בייס צ'ריוויל], תראי כמה השוונצים עושים את הכל [|נרקסיזם|], בלי זה זה היה נראה באמת נוראי. את הצמה אל תעשי כל כך ישרה, תסתכלי שם בצד שמאל, היא צריכה להתעקם טיפה, ואין שם שום גומיה ושוונצים, תוסיפי
והצללות על
מסומן בירוק. בחולצה סימנתי לך איפה אמור להיות אור וצל. תחליפי את הפלטה לפלטה עם הבדלים יותר גדולים, זה מונוטוני מדי כשהפלטה קרובה מדי, זה נראה בלי ברק, מבינה? שמתי לך שם חולצה מדולי שלי [בייס KH], שיש בפלטה שלה הבדלים מאוד מאוד גדולים, את מבינה מה ההבדל? זה עם הרבה יותר ברק, זה נראה יותר "חי" כזה, אמיתי. בכלל. הייתי ממליצה לשחק הרבה עם ההצללות, להתפרע. כפלים בכל מיני מקומות, שוונצים בשיער, פלטות משתנות מטורפות כאלה, זה חסר אצלך. על הג'ינס לא הגבתי כי לא רואים אותו. למרות שרואים שגם שם לא יזיק קצת יותר הפרש בגוונים שבפלטה. מצפה לתיקונים
מקווה שלא לקחת משהו ללב, כן? זה רק כדי לעזורD:

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifשכחתי../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

החצים הורודים [D:] מצביעים על מקומות עם הרבה פיקסלים כפולים. תורידי אותם
^^

shmeksit

New member
תודההה ../images/Emo25.gif

דבר ראשון היא באמת לתחרות, היא לתחרות שירים ובגלל זה האש בולטת בגלל השיר שעליו עשיתי אותה! דבר שני אני באמת אתחיל להגיב תגובות יותר בונות. דבר שלישי הרגליים לא אמורות להיות עם מכנס או ג'ינס הם כאלו שרופות מהאש. דבר רביעי השיער בצייר ולא באפקטים XP. דבר חמישי באמת שחכתי את ההצללות על ותיקנתי את זה!. שבר שישי יש גומיה היא פשוט שרופה. דבר שביעי (
)לא לקחתי כלום ללב את באמת עזרת לי לשפר אותה! ניגמרו לי הדברים שרציתי לומר! חח XP הינה התיקונים! ותודה שוב!

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifוואו../images/Emo99.gif

איפה שסימנתי בצהוב היה אמור להיות אור ולא צל
. העתקת בדיוק את הקווים? כי זו לא הייתה המטרהXP. השיער נראה מדהים ככה! תעשי את החלק הבהיר קצת פחות ישר ויותר זיגזגי, אבל לא יותר מדי
. בידיים צריך להוריד הרבה פיקסלים, הם נראים כמו פיקסלים כפולים של הבייס עצמו, בקווי מתאר. שיפרת אותה פלאים^^

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifלשפץ את הדולי, צ'ריוויל

"אני לא מרוצה ממנה, כי כבר חצי שעה [בלי הגזמה] אני מנסה למצוא שילוב צבעים נורמלי, בונה פלטות, הורסת פלטות, וכלום. היא יצאה כזאת רגילה. אוף;[ ועוד רציתי לתקוע לה פפיונים בשיער:( ונשאר לי לעשות עוד משהו כול על החולצה, וצמידים או וואטאבר. ועשיתי אולסטאר עם קיפול וזה יצא כל כך גלילי. והכל לא מתאים לכלום ו. דייייי;[ אוף. אני צריכה הצעות לפלטות
ולהמשך אם אפשר
" מועתק מהשרשור של השפץ, בתקווה שתגיבו לי
אני יודעת שזה לא פייר שאני בקושי מגיבה אבל ב--א--מ--ת ממש אין לי זמן לפורום לאחרונה
סליחי וזה
|סאוף|

P N 4 E

New member
../images/Emo99.gif וואו החולצה כל כך יפה!

והכל
רק הפריע לי שהיא טיפונת קירחת בצד שמאל מעל לגבה. ואם כבר מדברים על גבות [
] אזזזזזז כדאי לשנות את הצבע של הגבה לשחור. אה, כן
הצללות על |נסקלת| וצד אחורי לחצאית
היא באמת יפה
אני ניסיתי להגיע למשהו מקורי מהקשקוש אבל לא הצלחתי

למעלה