../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifתגובה בונה../images/Emo13.gif
קודם כל, תומכת במי שאמרה שאת צריכה להגיב תגובות ממשיות כדי לצפות לתגובות. עוד שיטה- תכתבי תגובה למגיבה [ותקיימי את זה
], אבל שוב, לא תגובה כמו "לגרדום
" אני לא נטפלת אליך או משהו, זה רק כדי שתקבלי עוד תגובות, יא? D:: אוקיי אז הנה לך קובץ. דבר ראשון- כל הקטע הזה עם האש נראה מאוד אפקטי, היא לתחרות? נראה כאילו היית צריכה לעשות אש או משהו
. ניסיתי להצליל בצייר אבל לא הצלחתי. בקשי עזרה בשעווה איך לעשות אש, ותתקני את זה, זה גם "משתלט" לך על כל הדולי. כאילו, מושך ממש את כל התשומת לב. מבינה?
. סימנתי שם וי איפה שחשבתי שנראה הכי ריאליסטי- שהרגליים ממשיכות עד הסוף. ומלמעלה למטה- בשחור- שוונצים. כל כך חסר לי. השיער מאוד מאוד סימטרי, אין בו שום ריאליסטיות, הוא נראה נוקשה כזה. גם ההצללה שעל הקרקפת תורמת להרגשה הזאת, באפקטים, נכון? שמתי לך שם שיער של דולי שלי [בייס צ'ריוויל], תראי כמה השוונצים עושים את הכל [|נרקסיזם|], בלי זה זה היה נראה באמת נוראי. את הצמה אל תעשי כל כך ישרה, תסתכלי שם בצד שמאל, היא צריכה להתעקם טיפה, ואין שם שום גומיה ושוונצים, תוסיפי
והצללות על
מסומן בירוק. בחולצה סימנתי לך איפה אמור להיות אור וצל. תחליפי את הפלטה לפלטה עם הבדלים יותר גדולים, זה מונוטוני מדי כשהפלטה קרובה מדי, זה נראה בלי ברק, מבינה? שמתי לך שם חולצה מדולי שלי [בייס KH], שיש בפלטה שלה הבדלים מאוד מאוד גדולים, את מבינה מה ההבדל? זה עם הרבה יותר ברק, זה נראה יותר "חי" כזה, אמיתי. בכלל. הייתי ממליצה לשחק הרבה עם ההצללות, להתפרע. כפלים בכל מיני מקומות, שוונצים בשיער, פלטות משתנות מטורפות כאלה, זה חסר אצלך. על הג'ינס לא הגבתי כי לא רואים אותו. למרות שרואים שגם שם לא יזיק קצת יותר הפרש בגוונים שבפלטה. מצפה לתיקונים
מקווה שלא לקחת משהו ללב, כן? זה רק כדי לעזורD: