וואי.

Shusho

New member
וואי. ../images/Emo110.gif

זהו, גדלתי
~פורצת בבכי מר~ בוהו. יקח אותי הצבא עוד מעט טוב לא עוד מעט אבללללללללל הייתי היום בלשכת גיוס לצו הראשון ונהנהנהההה טרלללההה זימנו אותי לראיון אישי ניסו להמציא לי מחשבות אובדניות הפרעות אכילה וזה
וואי, יש לי עוד פאקינג חודש וחצי 17. עכשיו באמת יהיה לאנשים סיבה לרדת עלי עם הפורום הזה
שאני מנהלת פורום של בנות 12 (אלללללה גם כן! בנות 12 שאני אוהבת! קוביישי
וגם זוהר חמודה ואני לא זוכרת מי עוד בת 12 כאן אז לא משנה כבר) ואני בת 17 ובמפגשים אני נראית כמו הגננת]: טוב. זה שדח"ם תשימו את הדוליז שלכן פה אבל מי שמגיבה תגובה של 'תמותי' או 'לגרדום' בלבד תקבל ממני מכות. ולכתוב מאיפה הבייס ודולי אחת בלבד.

איזו פליאה.><

מיכלי
יש לך עוד יותר משנה, תנצלי את הזמן הזה. ואל תתני לאף אחד לרדת עלייך עם הפורום!
וסתם מזכיר לי תהליך שקורה כל שנה בתקופה הזו, יום הולדת לשי שהייתה כאן פעם. מיום הולדתה ה-16 אני מכירה אותה ואתמול היא חגגה 18. כל שנה היא אומרת שהיא מזדקנת.:X

Stinki Winki

New member
לא גמורהההה

בייס מקרימסון הייז לתחרות פונצ'ו^_^ ד"א, ההצללה של הפונצ'ו גרועה, אבל הוא נראה איכשהו טוב רק בגלל ההדפס

P N 4 E

New member
../images/Emo99.gif

הפונצ'ו כזה גררר
אבל ההצללה בג'ינס טיפה מבולגנת. לדעתי תחליפי פלטה. תסדרי את הברק שלה יהיה כזה מבולגן. אה ותשתמשי טיפה יותר בגוון הראשון. אני חושקת בפונצ'ו הזה *O*

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifוואו../images/Emo99.gif

הפונצ'ו מוצלל בצורה קצת שקופה, ובג'ינס יש טיפה יותר מדי ברק, זה גורם לו להראות קצת פלסטיקי-גושי כזה
אולי תחליפי לו לפטה מיוחדת כזאת לג'ינסים? עם ירוק-בז' בקצה? ונעליים!
ושיער
!!11נו כבר
!11 אני ממש אוהבת אותה^^

נושיfay

New member
../images/Emo187.gif איזה דולע חמוטהה..^.^

רק בחולצה לדעתי יש יותר מדי מהצבע הבהיר ביותר והאחד פחות הכי בהיר( נוו שני הכי בהירים...._. תוסיפי יותר מהצבע השלישי(מהצד הבהיר..XD) בפלטה..ותקטיני מהצבע הכי בהיר..^.^ אבל....הדולי כזאת חמוטהההה..*_*

P N 4 E

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif

נו, היא מצחיקה אותי
היא נורא חמודה^^ אבל כמו שכבר אמרו- תטשטשי טיפה את הצבע הכי בהיא ותוסיפי שם מהצבע הכי כהה כשי שיראו שזה כפל.

shmeksit

New member
איזה מדליקה ../images/Emo99.gif

כמה זמן לא אמרתי מדליקה (כתבתי)...

למעלה