וואי תקשיבו...

galileo2003

New member
וואי תקשיבו...

אני מזה מתה על הפורום הזה ומרוב שחרשתי עליו שכחתי שיש לי מבחן בנ"ך בקיאות על 4 ספרים שלמים של תנ"ך (כן,כן אני בבית ספר דתי!!) ולא למדתי כלום והמבחן ביום חמישי! אז סתם סקר קצר בנתיים שאני לומדת - מה הכי מושך אותכם בניקול, ובאיזה סרט לדעתכם היא הייתה הכי יפה?? אני אישית מתתי על המראה שלה בסרט 'משחקים מפתים' , היא נראתה מדהים!!! וברור, במולאן רוז' ובקסם מעשי... וואו יש יותר מידי סרטים.. אבל במשחקים מפתים היא נראתה כ"כ טוב!!!!!!! והכי מושך אצלה לדעתי זה המבט והחיוך!

shiray

New member
מה הכי מושך בה?

טוב נו... העיניים, לגמרי! אני טיפוס של עיניים גם ככה אז אני ישר מסתכלת לבנאדם בעיניים ויש לה את העיניים הכי כחולות שיש!!! וגם יש לה צחוק ממש חמוד כזה, שגם שומעים שהוא אמיתי ולא מאולץ. ואיפה היא הכי יפה? האמת שאני דווקא ממש אהבתי את המראה הטבעי שלה ב"דוגוויל"- בלי הרבה איפור ובלאגנים, עם שיער קצר ובגדים פשוטים והיא פשוט נראית מדהימה!!! היא נראית כמו בנאדם נגיש ולא כמו סופר-סטארית שרואים רק בקטלוגים. אבל מהסרטים שבהם היא מופיעה במראה יותר זוהר אני ממש אוהבת את המראה שלה במולאן רוז'- דבר ראשון היא ג'ינג'ית! שזה תמיד טוב!!!! ודבר שני, העובדה היא שכשרואים את סאטין בהתחלה כשהיא על הטרפז ומתחילה לשיר אנחנו מתאהבים בה יחד עם כריסטיאן. ואהבתי את השיער שלה בקסם מעשי אבל אם אני אמשיך בחיים לא נצא מזה. ובהצלחה מחרתיים!!! אם זה מעודד אותך אני עכשיו עושה עבודה בתקשורת ומחר יש בוק ריפורט (המורה שלנו יודעת שבתכלס בוק ריפורט מעבירים מאחד לשני אז צריך מחר לבוא עם מילון ועושים את זה בכיתה. עזבו את זה שלקחתי ספר מהספרייה וקראתי רק תקציר שמצאתי באינטרנט...חחח אבל זה גם היה באנגלית אז לא נורא).

galileo2003

New member
חח, בהצלחה גם לך!!

זה לא כ"כ מעודד , כי שום דבר כרגע לא משתווה ל.... 4 ספרי תנ"ך שלמים ליום חמישי!!!!!!!!!!! עבודה בתקשורת גם הספקתי לסבול- עשיתי על הקולנוע! קיבלתי 80, חחח ציון עלוב.. אבל יאללה , אני לא מהחרשנים- התחלתי ת'עבודה יום לפני ההגשה, למה יכולתי לצפות?!?!?? לא נורא.... אבל בשבלי ניקול אני תמיד מוצאת זמן, גם כשאני מוצפת בכל הלימודים מסביב. תראו... מקום ראשון צריך להיות מה שחשוב יותר! ובמקרה שלי זו ניקול ולא הלימודים!

ערן1987

New member
הכל

עיניים,שדיים(מה,לא נכון?),תחת(חמוד כזה!),רגליים,גוף(הייתה יכולה לשפר,אבל ממש לא חסר),עיניים,חיוך מדהים,אף חמוד וקטנטן,שיער(יפה בכל תספורת שהיא עושה,וזה נכון! אתם יודעים את זה) מושלמת בקיצר

galileo2003

New member
יש בנאדם אחד שלא אוהב את המראה שלה

שזו היא עצמה!!! לא זוכרת איפה קראתי את זה, אבל היא אמרה שהיא ממש לא אוהבת את איך שהיא נראית והיא חושבת שיש לה גוף גברי והיא הייתה רוצה להיראות כמו ג'ניפר לופז , היא חושבת שלג'ניפר יש גוף נשי ויפה. היא גם אמרה שהיא היתה רוצה להיות נמוכה יותר עם חזה גדול יותר! שמתם לב שהאנשים הכי מושלמים- דווקא להם יש הכי בעייה עם עצמם! למרות שאני דווקא קצת מרחמת עליה שהיא גבוהה מידיי, זה בעייה אצל נשים, כי נשים גבוהות, לא רק שהן מרגישות 'ראש' מעל כולם, גם כשהן נועלות נעלי עקב או פלטפורמות, הן בטח כבר ממש מרגישות כמו ג'ירפות... והיום אין מה לעשות- פופולארי רק נעליים גבוהות. וניקול בכלל גבוהה עם או בלי נעליים - אז זה בטח מרגיש קצת מעצבן כשכולם קטנים ממך (כולל הגברים)

ניקולי המקסימה!!!../images/Emo23.gif

ניקול מהממת! מבחינתי , האישה הכי יפה בעולם! מה שממש מושך אותי בה זה המבט המדהים הזה שיש לה והעינים המדהימות שלה! היא פשוט יפייפיה ותמיד נראית מושלם! ואני אוהבת את זה שיש לה מלא סיגנונות , ושהיא משנה את השיער כל הזמן , היא גבוהה ורזה עם גוף מהמם פשוט מושלמת!!! ומבחינת האופי , עד כמה שאנחנו יכולים ליראות , היא פשוט נראית בנאדם מקסים! יש בה משהו בישני כזה מתוק , והיא כ"כ לא תופשת מעצמה , קראתי פעם ראיון איתה והיא אמרה שם שהיא פשוט לא נותנת לתהילה לעלות לה לראש , והיא אוהבת ילדים , שזה דבר שגם אני מתה עליו!! , לא מזמן היתה עליה כתבה בקוסמופוליטן , נראה לי , והיא אמרה שהחלום שלה זה שיהיה לה תינוק , ושהיא אוהבת את הקולות צחוק של הילדים! איזה מתוקה!! תארו לכם את התינוק\ת של ניקול , בטח מדהים! , וממש רואים איך חשובים לה הילדים שלה , וזה דבר שאני ממש אוהבת בה , לרב השחקניות בכלל לא בראש ילדים וליהיות אמא , ולניקול זה הכי חשוב , המשפחה! כמובן שהיא גם אמרה באותו ריאיון שהיא מתה כבר לימצוא את אהוב ליבה! וכ"כ מגיע לה כבר! אני יכולה עד ליכתוב עליה שעה , אבל בקיצור יש לה פשוט קסם אישי בכמויות שאי אפשר בכלל לימדוד , אוהבת אותך ניקולי את הכי מדהימה בעולם!!!

galileo2003

New member
היא נראית בנאדם טובבבבבבבבבב

אני כ"כ בטוחה בזה, רואים את זה עליה שהיא בנאדם טוב כ"כ... היא נשמעת לי נחמדה כ"כ!!!!! אוקיי עוד שאלה- איזה שחקן/שחקנית ששיחקו לצד ניקול הייתם רוצים להחליף? ומאיזה סרט? אני הייתי רוצה להיות הדמות של סנדרה בולוק (סאלי) בקסם מעשי, או הייתי רוצה להיות הבת שלה בסרט האחרים (אן)

ערן1987

New member
יש לה כבר 2 ילדים

מאומצים אבל.. אומרים שאחת מהסיבות לפרידה שלה ושל טום היא בגלל שהיא הייתה בהריון והפילה(באופן טבעי) שמות הילדים הם איזבלה וקונר(לא חושב שיש תמונות שלהם)

galileo2003

New member
אני דווקא חושבת

שהסיבה לגירושים היא הסרט "עיניים עצומות לרווחה" , זה נשמע תירוץ דיי מוזר במיוחד כשמדובר בנישואים חזקים שהחזיקו מעמד יחסית הרבה זמן. אבל כשהחיים שלך לא שגרתיים , ואנשים מדברים עלייך ועל אישתך נון סטופ, והסרט שלכם נכשל - זה איכשהו משפיע וזו אחת הסיבות שרוב הסלברטיז מתגרשים בסופו של דבר. אצל ג'ניפר ובראד למשל, בגלל שהם הזוג הכי טופ שבטופ - הנישואים שלהם ממש עומדים תחת איום! ובראד אמר באיזה ראיון שהוא לעולם לא יעשה סרט עם אישתו כי זה תמיד אחת הסיבות שמביאות בסופו של דבר להרס בנישואין.. זה משהו שקשה לנו להבין, כי החיים שלנו שונים משלהם כ"כ! אבל יש בזה משהו ממש נכון.. אז אולי זז לא הסיבה העיקרית אבל אני מאוד משוכנעת שזו אחת הסיבות העיקריות.

shiray

New member
לדעתי זה נכון חלקית

כלומר זה שלעבוד ביחד על סרט מפריע הרבה פעמים לנישואים, אבל לא מהסיבה שציינת. לדעתי הסיבה היא מאוד פשוטה- כמו אצל אנשים שלא כל העולם עוקב אחריהם. אם כל זוג שהוא יעבוד ביחד במשרה מלאה בואתו מקום וכל הזמן רק יראה את הבנזוג שלו אז בהתחלה הכל חביב וסבבה אבל בשלב מסויים זה הופך להיות יותר מדי, ולדעתי זה מה שקורה לזוגות סלבריטיז. וזה שהסרט נכשל- לא נראה לי שזה צריך להשפיע יותר מאשר כשסרט של אחד מהם נכשל- זה פשוט גורם ללחץ קצת אבל מתגברים. בקיצור עובדה שבהתחלה הם שיחקו בעוד סרט כשהם היו נשואים והכל היה טוב ויפה וזה דווקא נראה שחיזק את הנישואים שלהם, אבל כשיש בעיות הן גדלות כשרואים את הבנזוג כל הזמן. ולגבי הטענה של ערן- היא ממש לא נכונה. זה משהו שהצהובונים אמרו בלל שכשניקול וטום איצו ולא גילו למי יש בעיות, כולם סברו מיד שמדובר בטום ואז כשניקול נכנסה להריון אמרו שהיא בגדה בו. אבל זו הייתה סתם שמועה מגעילה שניסתה ליצור דרמה שלא קיימת. בתכלס ניקול עשתה בדיקה שהוכיחה שטום היה האבא של העובר שהיא הפילה (ד"א הפלה שלישית בחייה, בגלל זה הם אימצו, אחרי 2 הפלות ב-90 ו-91), אז הסיבה שהעלת לא נכונה. ניקול נכנסה להריון אבל בגלל הלחץ ואולי בגלל אותה בעיה רפואית שהייתה לה בעבר היא הפילה.

galileo2003

New member
ובגלל זה טום עזב אותה?

בגלל שהיא כבר הפילה פעם שלישית? וזה היה יותר מידי? אני זוכרת שהייתה איזו שמועה לפני כמה שנים- שזה בעייה אצל טום שבגלל זה הם לא יכולים להביא ילדים- אני לא זוכרת מה זה היה, אבל אני זוכרת שזה היה מוגזם ונוראי לפרסם. אח"כ הוא בא ותבע את הצהובון שפירסם זאת, לא בגלל שהיא לא נכונה השמועה.. אלא להפך הוא הוכיח שזה כן נכון הוא אמר משהו כמו "הם עברו את הגבול בלי להבין שיש דברים שלא צריך לאמר" - זה נותן איזשהו רמז פה, לא?! בכל מקרה, אני ממש לא בטוחה בקשר להפלות של ניקול... את בטוחה שזה נכון?

shiray

New member
מה פתאום!

הוא לא התגרש ממנה בגלל שהיא הפילה 3 פעמים!!! יש גבול לטמטום של בנאדם!!! וניקול בכלל עברה את ההפלה השלישית כנראה כתוצאה מהגירושים (שבאו לפני ההפלה). פשוט אמרתי על ההפלה בגלל שהייתה שמועה שטום עקר וניקול בהריון כי היא בגדה בו ואז הוא התגרש ממנה (בגלל הבגידה, לא בגלל ההפלה), אבל השמועה הזאת בכלל לא נכונה. וכן, אני בטוחה לגבי ההפלות- לניקול היו 2 הפלות כי היה לה הריון חוץ -רחמי והיא נאלצה להפיל ואז אחרי ההפלה השניה הם החליטו לאמץ במקום להמשיך לנסות ולהתאכזב. אז הם אימצו את איזבלה ואחרי שנתיים את קונור וניקול לא נכנסה שוב להריון, רק זמן קצר יחסית לפני הגירושים. וטום וניקול אף פעם לא גילו למי מבין שניהם יש בעיה- ניסו לתחקר אותם לגבי זה מלא פעמים אחרי שהם אימצו והם לא סיפרו כי הם אמרו שזה עניינם הפרטי בלבד וזה ישפיע על הילדים ושהם לא הולכים לגלות, והם לא גילו ולא יצאה שום הצהרה רשמית בחיים על זה. פשוט יודעים שהייתה להם בעיה ורוב האנשים הסיקו סתם שזה טום ולא ניקול. ובטוח שטום לא עקר משלוש סיבות: 1. אם זמן קצר אחרי שהם התחתנו ניקול נכנסה להריון וגילו שטום עקר למה הוא לא זרק אותה? ובצדק? ואם הוא סלח לה אז למה שהיא אחרי שנה שוב תכנס להריון?! זה הדבר הכי אידיוטי בעולם! 2. ניקול הביאה הוכחות מוצקות שטום הוא האבא. זה בעקבות כל השמועות המטורפות שהיו בעקבות הגירושים וגם בשביל המשפט שלהם לגבי החזקה על הילדים והכל. 3. פנלופה אמרה פעם את המשפט הכי נוראי שאישה יכולה להגיד, היא אמרה "אני אתן לטום את הילדים שניקול לא יכלה" (אני עדיין מתעבת אותה על זה!!!!! פשוט גועל נפש!!!!). פנלופה אמנם התגלתה כאן כמפלצתית חסרת רגשות לגמרי, אבל קשה להאמין שהיא מפגרת עד כדי כך שהיא תגיד את זה כשהיא יודעת שטום עקר, והיא הרי מן הסתם יודעת אם זה נכון או לא.

ערן1987

New member
יכול להיות

שטום לא עקר ויצא,בצורה מוזרה ביותר,שכל ההריונות הקצרים שהיו לניקי היו מחוץ לרחם

shiray

New member
זאת לא צורה מוזרה ביותר...

יש נשים שאצלן היו הריונות שעברו בסדר והיה הריון אחד שהיה חוץ רחמי ואח"כ לא הייתה בעיה, אבל יש נשים שאצלן יש בעיה רצינית יותר ואז אותה בעיה חוזרת על עצמה בגלל בעיה מסויימת שיש שם... גם חברה של ההורים שלי ככה- היה לה הריון חוץ רחמי 4 פעמים, ובפעם הרביעית כמה שהיא הייתה אופטימית היא די תיארה לעצמה שזה יקרה וגם הרופאים אמרו לה שיש סיכוי גדול מאוד שזה יקרה... שובר את הלב. מזל רק שניקול באמת ובתמים אוהבת את איזבלה וקונור ממש כאילו והם היו הילדים הביולוגים שלה.

Padme Amidala

New member
היא אמרה כזה דבר?!

כמה ששנאתי אותה מקודם- עכשיו אני שונאת אותה עוד יותר!! חתיכת עכבר מנופח ומגעיל, אמן וכל קריירת המשחק שלה תיגמר מחר!

כן גם אני שמעתי...

שפנלופה הטיפשה הזאת אמרה את זה , והיתי בשוק! איך אפשר לומר דבר מרושע כ"כ?! היא פשוט חיה ומגעילה . שונאת אותה!!!

shiray

New member
והיא עוד אמרה את זה

קצת זמן אחרי ההפלה של ניקול וכשהיא הייתה בדכאון מהגירושים!!!! רציני אבל שאני לא מבינה איך טום נשאר איתה אחרי זה!!! ואיך איזבלה וקונור בכלל יכולים להסתכל עליה אחרי שהיא בעצם אמרה שהם לא הילדים של טום... אני מקווה בשבילם שניקול שמרה עליהם והם לא נחשפו לזה.

galileo2003

New member
טוב, אז טום הוא לא עקר...

אבל פנלופה היא חיייהההההההה!!!!!!!! איכס, קודם כל תגידי לי מאיפה שמעת את זה?? את בטוחה שזה נכון, כי אחרי הכל , אולי זו רק שמועה!!! אז נניח שזה נכון, כי פנלופה באמת נראית לי כמו מישהי שדורשת בעיטה ובצדק! היא פשוט דוחההה....... היא דוחה כמו שהיא דוחה בוונילה סקיי! ואם טום באמת היה גבר- הוא היה זורק אותה בגלל המשפט הזה! ת'אמת, אני אפילו לא בטוחה שהם עוד ביחד.... לא שומעים על הזוג הזה ןטום גם בא לטקס גלובוס הזהב בלעדיה! מוזר........... דיי אבל מצד שני פנלופה נראית לי אישה מזה תמימה, יש לה פרצוף כזה. אבל יאללה, מאחורי מסכה מסתתר הרבה!

shiray

New member
תראי

זה לא ששמעתי אותה אומרת את זה וראיתי את זה במו עיניי, אבל כתבו על זה פעם במעריב לנוער (ממש כשרק ראיתי מולאן רוז' והתחלתי להתעניין בניקול) ואז נכנסתי לבדוק אם כתוב את זה בעוד מקומות והיה כתוב את זה בהלו ובכל מיני אתרי אינטרנט באנגליה וארה"ב ופנלופה לא הגיבה. אם טום תובע כל מגזין שטוען שהוא הומו או שהוא עקר, למה פנלופה לא פתחה את הפה להגיד שהיא לא אמרה את זה? הסיבה ההגיונית היחידה שאני מצליחה לחשוב עליה היא שהיא אמרה את זה. כל בנאדם נורמלי היה רץ מהר לספר לכל העולם שהוא לא אמר את זה, כי זה כזה משפט דוחה! ולא יודעת אם הם ביחד או לא, וזה גם לא מעניין אותי. מבחינתי הם ראוים אחד לשניה.

galileo2003

New member
אוקיי אז זה נכון!!!

למרות שיש כאלה שמתעלמים מצהובונים... אבל זה עדיין לא משנה בגרוש, כי גם אם היא שמעה על זה - רק העובדה שהיא מסרבת להגיב מראה כמה היא בנאדם חרא שלא מזיז לו ..

למעלה