וואי תקשיבו...

דווקא...

קראתי איפה שהוא שטום הוא זה שעקר , ואחת ההוכחות לזב היתה שפעם , לפני שהוא היה נשוי לניקול הוא היה נשוי למימי רוג'רס ותוך שנה הם התגרשו כי הם לא הצליחו להביא ילדים , אבל מצד שני גם אמרו שברגע שטום ראה את ניקול הוא ישר התאהב בה והתגרש כדי להינשא לניקול , בכולופן אי אפשר לדעת מה היה שם באמת ואני בטוחה שניקול לא תרצה שנדבר על זה...

shiray

New member
לא הגיוני לי

זוג נורמלי לא מתגרש כי הם לא מצליחים להביא ילדים. זה הדבר הכי מפגר שיש! פשוט כשמישהו בהוליווד מתגרש תמיד כולם בטוחים שיש סיפור עסיסי מאחורי זה, הם לא שמים לב ששליש מהזוגות עכשיו מתגרשים.

צודקת!

אבל כמו שאמרתי אי אפשר לדעת מה באמת היה שם... רק לי ברור שטום לא נורמלי אם הוא עזב את האישה הכי מדהימה בעולם!!!

ערן1987

New member
דוגמא טובה

הם ג'ניפר לופז ובן אפלק עם סרטם "ג'יגלי" או איך שהוא לא נקרא בכל מקרה,הם נפרדו והם עצמם אומרים שהם שומרים על קשר של ידידות לא חובה שיהיו החברים הכי טובים(לכו תדעו מה יהיה בגלל זה),אבל שישמרו על קשר טלפוני כל כמה זמן,כל שבוע/כמה שבועות.. ושטום יוכל לראות את הילדים הרבה,בכל זאת-הם גם הילדים שלו

galileo2003

New member
השאלה של המדינה היא (בעצם של העולם)

למה לעזאזל הוא עזב אותה?????? עזבו שנייה ת'השערות שלנו ושל הצהובונים . יוווו, איך אפשר לעזוב מישהי כמו ניקול?!?!?!???????? מה עובר עליו??? ובמיוחד בשביל הפנלופה הזאת שנראית כמו גזע עץ... הייתה לו את האישה הכי מקסימה שאפשר לבקש! ואז גם הלני הזה שבגד בה? הם כ"כ לא שווים אותה.. אני לא מבינה מאיפה היא שלפה אותם!!!! (למרות שאי אפשר להגיד שטום לא חמוד) אבל דייי... קשר של ידידים ? זה עצוב.. וזה דיי ברור שבזכות הילדים הם שומרים על קשר.

shiray

New member
אכן לא ברור

תשאלו כל גבר שפוי והוא יגד שהוא היה מת ברגע זה להתחתן עם ניקול קידמן, לא משנה מה. היא פשוט מושלמת! כל ראיון איתה שאני רואה/ שומעת/ קוראת אני מבינה יותר ויותר כמה אני צודקת שאני מעריצה אותה כ"כ! היא פשוט בנאדם מקסים, מצחיק, אחראי, מתחשב, צנוע ואפשר להחמשיך ולהמשיך... אני באמת לא מבינה מה עבר על שניהם, בטח תפסו תחת והיו בטוחים שאם יש להם כזה מזל ענק והיא איתם ואוהבת אותם הם שווים את זה... הם טעו- ובגדול. ותראו לי נאיבית אבל נראה לי שהם באמת מסתדרים עכשיו- אחרי הכל שניהם אנשים שקולים ובוגרים שיודעים שיש להם ילדים שבשבילם הם חייבים להיות חזקים והם יודעים שקשר של 10 שנים לא יכול פשוט להסתיים בשניה. ואני מאמינה ששניהם השלימו עם המצב וקיבלו אותו. ברור שישר אחרי ההכרזה על הגירושים ניקול לא רצתה בכלל לראות אותו והוא גם לא ממש ניסה להתקרב אליה אבל מאז הם עברו הרבה.

galileo2003

New member
לפחות נעומי הייתה שם בשבילה...

אחרי הפרידה מטום , נעמי ווטס עברה לגור איתה וניחמה אותה בכללל הזמן הזה של הגירושים! ככל הכבוד לה! וניקול כ"כ אוהבת אותה, ומעריכה אותה בשביל זה עד היום- זה רק עוד יותר מראה כמה ניקול היא בנאדם טוב!

ערן1987

New member
ועכשיו נעמי "גומלת" לה

בכך שהיא מועמדת לאוסקר וניקול לא.. בעעע!!1 איזה מוזר זה היה אם שניהן היו מועמדות אה? כי הן חברות טובות עד מאוד וזה בטח היה מוזר.. ושתדעו שבלי ניקול-נעמי הייתה פורשת.. היא בעצם סידרה לה,פלוס מינוס,את האודישן ל"מלהולנד דרייב" שהביא לה את הפריצה הגדולה

galileo2003

New member
לא את האודישן, את התפקיד!

ראיתי מלהולנד דרייב, היא הייתה פשוט מעולללללהההההההההההה בסרט הזה! נעמי היא אשכרה שחקנית עם איכות! ראיתם ת'סצינה שהיא עשתה ת'אודישן הזה לתפקיד שהיא רצתה?? זה היה טובבבבבבבבב... בנוסף, ניקול גם סידרה לה את התפקיד ב'צלצול' . האמת, נעומי דיי דומה לניקול באיזושהי דרך...

shiray

New member
לא נראה לי...

מז"א ניקול סידרה לה את התפקיד? לא נראה לי שניקול ממש דברה עם דיוויד לינץ' ואמרה לו לקבל את נעמי כי היא החברה הכי טובה שלה... בטח היא פשוט שמעה על האודישן ועל הסרט וחשבה שנעמי תתאים אז היא המליצה לה ללכת לאודישן... חוץ מזה שהיא באמת הייתה מעולה- לא היה צריך לסדר לה שום דבר. והיא הייתה באמת מעולה במלהולנד דרייב!!!

galileo2003

New member
אני חושבת דווקא שהיא סידרה לה

את התפקיד! אני לא חושבת שהיא ישבה ושיכנעה את דיוויד לינץ' שיתן לה אוטומטית את התפקיד- אבל כשתה סלברטי מפורסם מן הסתם אתה גם בעל עוצמה, אם ניקולס קייג' ייצג אותך בתור מועמדת לתפקיד- אז מן הסתם (!!!) את זאת שתזכי בתפקיד! אז אני לא יודעת אם זה היה רק להמליץ לה על אודישן ואני גם לא חושבת שזה היה ממש הסכם על חוזה- אבל כל עוד יש לך 'פרוטקציה' זה משפיע המון- ונותן לך לפחות 90% סיכוי לקבל את התפקיד!

shiray

New member
זה מראה על הנאמנות של שתיהן!

החברות של שתיהן היא פשוט מדהימה! הן הרי הכירו באודישן לסרט אוסטרלי (אוףף פרח לי מהראש השם! ניקול שיחקה בו בסוף ונדמה לי שנעמי גם קיבלה שם תפקיד) ומאז הן חברות ממש ממש קרובות. זה בעצם מראה על זה שניקול לא מרימה את האף בגלל שהיא מפורסמת- החברות הכי טובות שלה, ביניהן נעמי, לא מפורסמות כמוה (רק עכשיו נעמי מתחילה להצליח אחרי שנים שהיא לא הצליחה להשתלב בהוליווד) והן חברות טובות כבר המון זמן. ניקול גם עודדה את נעמי לא לפרוש ולא לחזור לאוסטרליה ואמרה לה להמשיך לנסות ועודדה אותה כל הזמן ואמרה לה גם שמספיק סרט אחד מצליח והדלתות נפתחות בפניה- וכך קרה! ונעמי באמת טסה כל הדרך לבית של ניקול ועזרה לה לצאת מהדכאון ולטפל בילדים ולהתמודד עם ההפלה והכל וממש עברה לגור איתה ועזרה לה בכל מה שהיא רק הייתה צריכה. הדבר היחיד שמעודד אותי בזה שניקול לא מועמדת הוא שנעמי מועמדת וניקול בטח מאושרת בשבילה אפילו יותר מאשר שהיא הייתה מאושרת אם היא בעצמה הייתה מועמדת.

galileo2003

New member
רגע, שאלה....

את יודעת מי עוד מכוכבות הוליווד הן חברות טובות של ניקול- חוץ מנעמי?

ערן1987

New member
בטח לא חסר לה

היא בקשר עם יואן מקרגור וממה שהבנתי גם עם איזשהי שחקנית אוסטרלית אחרת(לא נעמי ווטס הכוונה)

shiray

New member
חחח יש להם קהילה כזאת

כל השחקנית האוסטרלים שמגיעים לארה"ב אוטומטית מכירים את שאר האוסטרלים, זה קטע מזה מצחיק. כמו ניקול, נעמי, ראסל קראו, קייט בלאנשט ועוד כל מיני... והם תמיד מפרגנים אחד לשני בלי סוף וגאים נורא.

ערן1987

New member
חחח

לא ידעתי שקייט בלאנשט אוסטרלית!! מל גיבסון נשאר בצד,חח.. אנטישמי מניאק,מגיע לו! בכלל,שמתם לב שהאוסטרלים "משתלטים" על הוליווד בשנים האחרונות? לא שזה רע מבחינת ניקי

shiray

New member
אין לי מושג

בתכלס אני יודעת נגיד שניקול הלכה לפתיחת המסעדה של ג'ניפר לופז ככה שהן בסדר, והיא חברה של רנה בעקבות הצילומים של קולד מאונטיין, ובעיקר היא רוכשת חברים דרך סרטים שבהם היא משתתפת... אבל בגדול יש לה 3 חברות נדמה לי, שהן החברות הכי טובות שלה וחוץ מנעמי אף אחת מהן לא שחקנית בכלל. ניקול דיברה על זה פעם באיזה ראיון ואמרה שהן החברות שאם היא ברה היא מתקשרת ותוך שניה הן שם, כמו שהיא תהיה תוך שניה שם בשבילן.

galileo2003

New member
אני כמעט בטוחה שגם-

סנדרה בולוק חברה ממש טובה שלה! ראיתי באי פעם איזה ראיון קצרצר עם סנדרה בולוק - שהיא דיברה על משהו כמו "בכמה ביסים היא יכולה לגמור המבורגר שלם" והיא הזכירה את זה- שכשהיא וניקול הולכות לאכול בחוץ הן מתחרות בזה, והיא גם אמרה שלניקול יש פה ענק כשזה מגיע להמבורגרים חחחח

למעלה