וואי.... שוב אני כחולה????

softy

New member
שלום רב לכל הפסיכים המצויים

שימו לב! כל אחד ואחת שרואה עצמו מנהל תורן בפוטנציה, מוזמן לשלוח אלי את התורה שבעל פה שלו, את הגיגי חייו, משהו שמאפיין אותו, את סיפור לידתו, את סיפור ההתגלות שלו, או אפילו את הפעם הראשונה שלו. יחד עם מינויו כמנהל תורן תתעדכן גם הודעת המנהל כפי שהוא שלח אותה אלי. אז יאללה אתם מוזמנים להיות יצירתיים... בנתיים שמתי שיר שמייצג את האיה כפי שאני הכרתי אותה פעם מזמן. סופטי מלא כמו רימון

softy

New member
תרימי עיניים למעלה

למרות שאת לא יכולה לההפסיק להתבונן בהשתאות למטה... ותראי שיש שם לחצן שנקרא `` הודעת מנהל הפורום `` על זה אני מדבר. סופטי לפיד עוד אני מדבר

softy

New member
בדרך כלל אני מקבל ממך

חי חי חי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יותר או פחות? סופטי מוכרחים להיות שמייח

ה-איה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה אומר שהרסת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אבל אם חיחיחי יותר נאה בעיניך, אז קח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי איה קרועה מצחוק

arye_gur

New member
קרועה מצחוק ....

היום קוראים לזה צחוק ? אריה התופר (וגם תפרן)

ה-איה

New member
מה הקצרנות הזאת לך, אריה?

ככה משאיר אותי במתח? אתמול על הולד, היום במתח... שערוריה, בחיי קם דור שלא ידע את איה... איה

softy

New member
לא ידע את ה-איה ??? :-()

דורש לדעת כאן ומיד !!!! כמה היו לך לפני ??? סופטי חשב שהוא החלוץ ההולך לפני המחנה.

ה-איה

New member
מה????????????

סופטייייייייייי מיד לבטל את המינוי שלייייייייייי אני לא מוכנה שאריה יפסיק לדבר איתי בגלל זה!!!!!! איה

ה-איה

New member
אני הולכת לשרוף את הספר הזה

מאז שהתחלתי עם העצות האלה כולם בורחים לי איה אוטודידקטית

softy

New member
ה-איה.....

את מנהלת מהיום ועד להודעה חדשה. < תפסיקו לכתוב הודעות חדשות> ועכשיו לעצם העניין < יש דבר כזה עד העצם! > מה הכוונה מתה לנסות את זה פעם? הרי אם תנסי את זה פעם < איתי> הרי שכבר החיים שלך יתחלקו לשתיים - כל מה שהיה לפני שהתנסית וכל מה שיש אחרי. סופטי ויפה שעה אחת קודם

למעלה