וואי פאק איזה מעפנים!

snoofkin17

New member
וואי פאק איזה מעפנים!

וואט דה פאק סוציאלים!?!? חדר משצים בביתספר?!?! טוב שיהיה נועם..עפולה..בן 18..קורס משצים 2003..סיו"ן 2004..הישרדות לא יצא לי..ולא הדרכתי אף פעם..בא לכנסים להשתעשע עם הבנות של יא' ו-י' . עוד משהו?

snoofkin17

New member
אה ורונוש האילתית:

קרעת אותי מקודם בקשר להוא עם הרי אילת

harhanegev

New member
אני שמח שאתה נהנה

מהדיונים המעמיקים שלי ושל רונוש הנכבדה. אני מקוה בע"ה לשמוע שאתה בקרוב בא לחרוש היטב את הרי אילת.

בונה יהזוי

אני סיון קורס 2003 מחוז ירושלים יצאתי לסיון 2004 א רספקט והשרדות 2005 איכות ואם בשביל זה יצאת לכנסים אז אין לי כ"כ מה להגיד לך

גם אני נקרעתי ועוד משהו ...

בניגוד למה שחושבים האיש קיים באמת כן כן הוא לא פיברוק של המוסד או משהו כזה חח הוא מלמד אותי מתמטיקה כבר שנים וגם עכשיו (השלמה ) ורון אני עושה ביבסיטר לילד שלו :)

חח אני מאילת ...

אני פשוט לא מגיב הרבה אז לא מעניין אותי מה רשום אבל נראה לי שעדכנתי את זה חחחחח

אעאעאעאעעע...?!

מזה פה?! התאגדות אילתיים ?! גם אתה חולה טיולים ו(הספיישל)... הרי אילת? P: זה הפך ליהיות ממש מוזר כל הקטע... תאמת.

חחחח לא

חח שיאיר היה אצלי בשיעור (חח גר באייזידור הנה רון תוכיחי לירושלמית שאני אילתי ) אז ראיתי אותו גולש באתר של אילת שגם אני שם לפעמים אז סתם שאלתי אותו איפה הוא עוד גולש הראה לי ושהוא הלך קראתי והרגתם אותי מצחוק אמרתי אני חייב להגיב חח זה הכול. חחח ואני לא חובב טיולים באילת אבל שווה ללכת לשם פעם אולי אני ימצא איזה אוצר שיאיר החביא שם או משהו חייב להיות סיבה לאובססיה שלו לא? .. חח סתם יאיר אני צוחק אל תפגע אחלה מורה.

אז רגע,

גם אתה דתי? עדיין לא הבנתי איך אתם מכירים מזה היה אצלי בשיעור? תכלס זה נשמע רע קיצרררררררר שיגעתם אותיייייי אגב, מי אתה?! חחחח בן כמה אתה? איך קוראים לך...?

חח טוב נו נסביר חח

חחח מה לא רואים בפרטים שמות וזה? לי זה מראה את שלי שאני נכנס בכל מקרה אני לא דתי חח וכתבתי בהודעה הראשונה יאיר עוזר לי להשלים בגרויות במתמטיקה אבל הוא היה מורה פרטי שלי גם שהייתי בבציפר חח והוא נותן שיעורים פרטיים בבתים כאילו .. אז הוא אצלי בבית חחחחחחחחחחחחח נשמע רע אני מרגיש מחבל כבר .... חח אני החודש 19 סיימתי י'ב לפני חודשיים וקצת. (חחח ולפני שהירושלמית תגיד שגם זה לא הגיוני נשארתי שנה בגן הייתי דלוק על הגננת אחחח.. לוסי לוסי ) והשם ירדן טוב לא נפריע לכם יותר

אתה לא מפריע...

חחח איזה מוזר שמורה שלך למתמטיקה נותן לך קישורים לאתרים שהוא גולש בהם... באיזה בצפר למדת?

חחחחח בגין...

חחח שמעי זה היה פעם ראשונה שזה לא אתרים שקשורים להרי אילת אז איך יכלתי להרשות לעצמי לסרב... לא עמדתי בפיתוי

harhanegev

New member
שלום וברכה ירדן היקר !

ברוך הבא לפורומנו ! אני מקוה ביום שני לראות את הש"ב שנתתי לך מוכנים כמו שצריך !

פחח כן אהה? איך אפשר לעמוד בפיתוי?!

אז אתה מבגין האא?... מאיזה מחזור סיימת? מי היה המחנכ\ת שלך?

למעלה