וואי עליי

עו מר 5

New member
וואי עליי

תראו, אני עשיתי רישיון לפני חצי שנה בערך אבל לפני חודש שללו לי את הרישיון לשנה וחצי כיוון שעברתי באדום, נהג חדש שוללים אוטמטי. אני שמעתי שהחל מה-1.1.03 כמות השאלות בתיאוריה תעלה ל60 במקום 30. האם אתם חושבים שזה פייר, אחרי ששילמתי כ-3500 שקל על כל הרישיון הזה ושללו לי אותו אני אצטרך שוב לשלם כזה סכום? אני ממש התבאסתי כששמעתי על זה. אני חושב שחייבים לעשות משהו בנידון ואני ממליץ לכל אלה שעדיין לא עברו תיאוריה לעשות אותה במהירות האפשרית. בהצלחה לכולם

SAtAnic Soul

New member
ואני ממליץ

שבפעם הבאה תעשה דבר פשוט: תנהג לפי החוקים מה זה צריך להיות? פייר או לא פייר עלק את הנהגים הצעירים מחנכים רק דרך דבר אחד- הכיס שלהם לא תנהג כמו שצריך? תתחיל לשלם, בעיה שלך

iKilledKenny

New member
עומר!!!

לי אישית עדיין אין רשיון ואני עדיין אפילו לא יכולה לקחת שיעורי נהיגה אולי אין לי זכות להגיד את זה אבל אני די אדישה לבעייה שלך... אתה עברת באור אדום עברת על החוק! אני חושבת שזה אפילו יותר מפייר. במדינה הזאת מספיק אנשים מתים משטויות אז להוסיף לזה גם תאונות?!

עו מר 5

New member
אתם אולי לא יודעים

אבלאני ממשפחה חד הורית אבא לא משלם מזונות ואני כבר בן 18 ככה שאין עליי קצבת ילדים ואמא שלי מתפרנסת מ5,000 ש"ח ואני לא עובד כי אני לומד בפנימייה. אי אפשר אולי לעשות איזו פירצה בחוק? אני מתכוון לוותר לי על תיאוריה. ואתם כשתעמדו מול המקרר ותחשבו טוב טוב אם לקחת את השוקולד או לא ותחשבנו על כל שקל שאת מבזבזים. אז תדברו עד את תשתקו. ואת למי מי אתה חושב שאתה? מה את לא עושה טעויות ואני גם חייב להגיד לך שאני לא עברתי באדום באשמתי היה אמבולנס שבא מאחוריי אז עברתי והמצלמה קלטה אותי. מה שהיא לא קלטה זה את האמבולנס...

EverMan

New member
בנוגע למקרה הזה.

תטלפן למדא באזור מגורים שלך. תבקש מהם את הדיווח למשטרה על המעבר במצלמה באדום (יש דבר כזה). תגיד שבעקבות כך קיבלת קנס , ותבקש מהם אישור או משהו. תטלפן 101 (אל תתבייש) ותברר.

yoavl1

New member
עומר.

אני בן22. ללמוד נהיגה התחלתי קצת אחרי גיל 17 ולא הספקתי להוציא רשיון כי הייתי חייב כסף למורה שלי לנהיגה ועד שהצלחתי להחזיר הכל כבר התגייסתי. לפני כחודשיים השתחררתי אחרי 3.5 שנות שרות ועוד שבוע יש לי טסט סוף כל סוף. אני חושב כמוך שזה לא הוגן באמת. מצד אחד המחוקק מחייב מס´ מינימום של שיעורים ובצדק אולי, אבל מצד שני אנשים שקשה להם לשלם נדפקים מזה, וגם אני אחד מהם. אם המחוקק קבע שיעורי מינימום לצבירת נסיון למען הזהירות בדרכים, אז שלא יטיל זאת על האזרח, אלא שיממן זאת מכספי הציבור. זו המלחמה של כולם.

למעלה