וואי סתכלו מה מצאתי!

MichalDepp

New member
וואי סתכלו מה מצאתי!

זה מהיום,מוואלה : ג'וני דפ, קוזון קשוח ומסוקס, שחביב על ווואלה! סלבס באופן מיוחד, ייאלץ להוציא מכיסו 10 אלף דולר לתקן את המרצדס הקלאסית החדשה שרכש. זאת לאחר שנסע בה רוורס הישר לתוך השער החשמלי בווילה הצרפתית שלו. עד ראיה, או מעריץ מציצן (אתם תחליטו) מסר שהשחקן נראה נסער למדי וקילל כל הדרך חזרה לתוך הטירה. השחקן המוכשר הצליח גם לרסק את השער וגם לדפוק את החלק האחורי של האוטו הדנדש. ראוי לציין כי ג'וני הגיע למנוחה בביתו בין הצילומים לסרטו החדש, שהוא גרסה מחודשת ל"צ'רלי והשוקולדה". והאייטם הזה נגמר כאן כי וואלה! סלבס באקסטזה, בעקבות השחקן והשוקולדה... כן כן גם אני באקסטזה...

MichalDepp

New member
אולי ונסה קרעה לו ת'צורה לילה לפני.

אולי יש עוד זאטוט בדרך?!

MichalDepp

New member
חחחחחחחחח *מסמיקה*

אם כבר היא איתו,שתעשה לו טוב....כככככפפפפפפררררררההההההההה

כמה עובדות:

ג'וני גר במקום נורא מרוחק מהעיר הוילה שלו היא באמצע שומקום ככה רחוק מאנשים מי לעזאזל היה שם כדי לספר? כבשים? עיזים? אם היה שם פאפארצ'י הם היו מצלמים את זה במקום לספר... לכן שכבר זה לא אמין דבר שני הכתבה הופיע בSUN כמקור ראשוני SUN ידוע לשמצה כצהובון דפוק שכותב הרבה סיפורים מטומטמים

MichalDepp

New member
אולי תעלה תמונה מתישהו..

בכל אופן,גם אם זה לא נכון,ראיתי לנכון להעלות לפורום.

לא אומרת שייש משהו רע בזה שהעלית

רק שייש משהו רע בזה שאנשים מהSUN כותבים כזה חרא על ג'וני הכתבה המקורית עוד יותר גרועה כי הם אמרו שהוא גם רדף אחריי החמשלאי כי הוא חשב שזה מעריץ. אם הייתה תמונה תאמיני לי שהיא כבר הייתה עולה

MichalDepp

New member
טוף..נראה לי שבאמת את צודקת..

אבל זה ידוע שאנשים נוהגים לכתוב זבל על ג'וני, וזה ידוע גם שג'וני נוהג להגיב בהתאם..יאללה שיזדיינו. ג'וני שולט

pulpula

New member
הSUN= זבל!!

צריך לשרוף אותם!! נמאס מצהובונים מפגרים!

למעלה